Corona check

GGZ Delfland wil cliënten en medewerkers een zo veilig mogelijke omgeving bieden. Daarom is het belangrijk dat iedereen die klachten heeft, net uit een risicogebied komt of in quarantaine zit ook daadwerkelijk thuis blijft. Wil je binnenkort een bezoek brengen aan een van onze locaties omdat je bijvoorbeeld een behandelafspraak hebt, doe dan binnen 48 uur voor je bezoek de corona check. Je weet dan zeker of je naar onze locatie mag komen.

Beantwoord de onderstaande vragen

verkoudheidsklachten
(zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn)
hoesten
benauwdheid
verhoging of koorts
reuk- en/of smaakverlies

Deze uitslag is geldig tot

Het dragen van een mondkapje is verplicht. Kom maximaal 5 minuten voor je afspraak op de locatie. En volg de aanwijzingen op bij de ingang van de locatie. - Dank je wel

Voor ieders veiligheid vragen wij u om u bij de triagelocatie van GGZ Delfland te melden. Een medewerker van GGZ Delfland controleert uw status aan de hand van dit scherm. Daarna volgen verdere instructies.

Neem contact op met je behandelaar of het secretariaat van jouw locatie. Samen bekijken jullie of de afspraak op de afgesproken tijd via beeldbellen of telefonisch kan plaatsvinden of dat de afspraak wordt verzet.