Via beeldbellen

Digitale behandeling

Vind jouw behandeling digitaal plaats via beeldbellen? Hier lees je hoe het werkt.

Beeldbellen via Minddistrict

Voor het beeldbellen gebruiken we het platform Minddistrict. Via dit platform kun je op afstand een veilig gesprek voeren met je behandelaar. Je kunt met jouw behandelaar spreken vanuit je vertrouwde thuisomgeving. Je hebt hiervoor een tablet, computer, telefoon of andere device met camera en microfoon nodig. In deze video kun je alvast zien hoe het werkt voordat je het zelf gaat doen. Je komt op de omgeving van Minddistrict terecht via de tegel 'Online behandeling' binnen Mijn GGZ Delfland. Heb je nog geen Mijn GGZ Delfland-account dan kun je ook op Minddistrict inloggen met de inloggegevens die je daarvoor van ons hebt gekregen.  

Is het echt niet mogelijk om de afspraak op deze manier plaats te laten vinden, dan kijken jij en je behandelaar samen of en hoe de afspraak toch op de polikliniek gehouden kan worden. Jouw veiligheid en die van je behandelaar staan hierbij voorop. Via Mijn GGZ Delfland kun je allerlei zaken online inzien en doen, ook kun je op die manier chatten met je behandelaar. Heb je nog geen account, vraag die dan bij je behandelaar aan.

Mijn GGZ Delfland: online contact

Om behandelingen op afstand zo goed mogelijk te faciliteren, kun je gebruik maken van Mijn GGZ Delfland. Daarmee heb je toegang tot informatie uit jouw zorgdossier. Zo heb je altijd inzicht in je eigen behandelplan en vragenlijsten. Ook kun je de agenda raadplegen, naasten inzage verlenen, je medicatie inzien, aan de slag gaan met online behandelmodules of een bericht sturen naar je behandelaar.

Meer weten over Mijn GGZ Delfland