A A A

Dagbesteding en meer

Hoe snel wordt u geholpen

Een overzicht van de aanmeldwachttijd en behandelwachttijd.

Lees meer

Uw mening telt

Wij horen graag van u wat we al goed doen of wat nog beter kan. 

Lees meer

Hulp nodig voor uw kind?

Maakt u zich zorgen over de psychische gezondheid of het gedrag van uw kind?

Lees meer

DOEL helpt mensen met psychiatrische problemen om een plek te vinden in de samenleving door middel van Dagbesteding. Bij DOEL spelen mensen de hoofdrol. DOEL zoekt naar de lichtpuntjes, de mogelijkheden naast de kwetsbaarheid van de doelgroep.

Uw vraag staat centraal

Uw vraag staat centraal in ons aanbod. DOEL streeft ernaar om samen met u haalbare doelen te formuleren en een daarbij passend aanbod aan activiteiten te creëren.

Wat doet DOEL?

Bij DOEL maken we gebruik van verschillende soorten activiteiten om u te helpen uw plek in de maatschappij terug te vinden. Individuele Trajectbegeleiding (ITB) helpt u om een beeld te krijgen van uw sterke punten, zodat u een betere keuze voor activiteiten kunt maken.
Zo kunt u bij ons werkervaring opdoen, of creatieve activiteiten doen, zoals schilderen of keramiek. Als u nog niet toe bent aan actieve bezigheden, kunt u ook gewoon binnenlopen in onze inloop voor een kopje koffie of een praatje met een medewerker of andere cliënten.

Waarom?

Soms hebben mensen met psychiatrische problemen een steuntje in de rug nodig om weer een nieuw dagritme op te bouwen.
De medewerkers van DOEL helpen u bij het vinden van een passende dagbesteding en houden hierbij rekening met uw wensen en capaciteiten. DOEL biedt u de mogelijkheid om alleen of samen met anderen aan activiteiten deel te nemen of juist tot rust te komen.

Korte lijnen

DOEL is een professionele organisatie, die snel inspeelt op ontwikkelingen en werkt aan de hoogst mogelijke kwaliteit. Onze medewerkers zijn gedreven om samen met u het beste resultaat te verkrijgen.

Wat kunt u verwachten?

U bent via uw behandelaar of trajectbegeleider bij DOEL terecht gekomen of u bent gewoon bij een locatie binnengestapt. U wordt ontvangen door een begeleider. Hij of zij legt uit wat er te doen is, op welk moment (en waar alles is). Dan maakt de begeleider een afspraak wanneer u kunt beginnen. Hij of zij heeft wat gegevens van u nodig, om ervoor te zorgen dat u ingeschreven kunt worden. U kunt kiezen voor (re-)creatieve of arbeidsmatige activiteiten. Voor de arbeidsmatige arbeidsactiviteiten ontvangt u een kleine vergoeding per gewerkt uur.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op de WEBSITE VAN DOEL.

Informatie voor verwijzers

Informatie die voor verwijzers van toepassing is.

Lees meer

Informatiebladen

Alle informatie in PDF vorm.

Lees meer

Vacatures & Stages

Hier vindt u alle vacatures en stageplekken

Lees meer

Het Leerhuis

Het Leerhuis richt zich op opleiding, bij- en nascholing en onderzoek.

Lees meer