Doel Participatie

Naaldwijk

Bij Doel Delfland kun je terecht voor onder meer hulp bij re-integratie, het opdoen van werkervaring, een zinvolle dagbesteding en preventietrainingen. Maar je kunt ook binnenlopen voor een praatje en een kop koffie op een van onze inlooplocaties. Met Doel Participatie helpen we je om (weer) activiteiten op te pakken. Dat kan vrijwilligerswerk zijn, lid worden van een vereniging of iets anders dat jou helpt om vanuit een herstellende situatie zelfstandig aan de slag te gaan. Bij Doel Participatie werken we met ervaringsdeskundigen. Zij hebben eenzelfde ervaring gehad en herkennen daardoor wat je meemaakt. Zo weten zij hoe het is om eenzaam te zijn of niets om handen te hebben.

Openingstijden: dinsdag van 9.00 tot 12.00 uur

 

Adresgegevens

Prins Bernhardstraat 5a
2671 ER Naaldwijk


Hoe kom je er

Bereikbaarheid

Met het openbaar vervoer

GGZ Delfland is te bereiken met het openbaar vervoer. Plan je route via Openbaar Vervoer Reisinformatie.

Route plannen met 9292.nl

Met de fiets

GGZ Delfland is te bereiken met het openbaar vervoer en de fiets. Plan je route via Google Maps.

Route plannen met Google Maps

Met de auto

Kom je met de auto, dan kun je hier gratis parkeren.

Route plannen met Google Maps

Meer weten? Hoe wij je helpen

Ik ben nog geen cliënt bij Doel Delfland

Iedereen is welkom bij ons. Ook als je geen cliënt bent bij Doel Delfland. Je kunt dan gebruik maken van onze inlooplocaties. Onze inlooplocaties leveren een belangrijke bijdrage aan het voorkomen van eenzaamheid. Onze locaties zitten verspreid over de hele regio, zodat we voor iedereen goed bereikbaar zijn.

Inloopmogelijkheden

Ik ben een cliënt bij Doel Delfland

We hebben een uitgebreid aanbod aan dagbestedingsactiviteiten, in veel verschillende gemeenten. Ben je nieuwsgierig naar wat je kunt doen en waar je dat kunt doen? Alle actuele informatie vind je in de Doel Delfland activiteiten-app.

Doel Delfland activiteiten-app