A A A

Het Leerhuis

Hoe snel wordt u geholpen

Een overzicht van de aanmeldwachttijd en behandelwachttijd.

Lees meer

Uw mening telt

Wij horen graag van u wat we al goed doen of wat nog beter kan. 

Lees meer

Hulp nodig voor uw kind?

Maakt u zich zorgen over de psychische gezondheid of het gedrag van uw kind?

Lees meer

Het Leerhuis van GGZ Delfland richt zich op opleiding, bij- en nascholing en onderzoek. Bij GGZ Delfland worden onder andere psychiaters, psychologen, psychotherapeuten en verpleegkundigen opgeleid. De bij- en nascholing is primair bedoeld voor interne professionals. Het Leerhuis ondersteunt bij het opzetten en uitvoeren van wetenschappelijk onderzoek.

Opleiding

Het Leerhuis biedt veelzijdige en dynamische opleidingsplaatsen aan. Wij zorgen voor professionele werkbegeleiding/supervisie en mentoraat. Tijdens de opleidingen wordt er vaak op meerdere afdelingen gewerkt zodat iemand een breed beeld krijgt van wat de psychiatrie inhoudt. Hieronder vindt u meer informatie over de opleidingen tot:

Psychiater

Psychotherapeut

Klinisch psycholoog

GZ-psycholoog

Verpleegkundige niveau 4

Bij- en nascholing & Mijn Leerhuis

Het vergroten van de eigen kennis en kunde is belangrijk middel om plezier in je werk te houden en goede resultaten te boeken. Via deze link heb je toegang tot ‘Mijn Leerhuis’ en van onze middelen om je daarbij te ondersteunen.

Via ‘Mijn Leerhuis’ kan je:

Onderzoek

Bij GGZ Delfland wordt psychotherapeutische en medisch-psychiatrisch onderzoek gedaan door gemotiveerde medewerkers. Dit onderzoek varieert van een onderzoeksproject in het kader van een opleiding tot deelname aan internationaal multicentre onderzoek. Het Leerhuis helpt medewerkers bij het opzetten en uitvoeren van wetenschappelijk onderzoek.

 

Informatie voor verwijzers

Informatie die voor verwijzers van toepassing is.

Lees meer

Informatiebladen

Alle informatie in PDF vorm.

Lees meer

Vacatures & Stages

Hier vindt u alle vacatures en stageplekken

Lees meer

Het Leerhuis

Het Leerhuis richt zich op opleiding, bij- en nascholing en onderzoek.

Lees meer