A A A

Hoe snel wordt u geholpen

Hoe snel wordt u geholpen

Een overzicht van de aanmeldwachttijd en behandelwachttijd.

Lees meer

Uw mening telt

Wij horen graag van u wat we al goed doen of wat nog beter kan. 

Lees meer

Hulp nodig voor uw kind?

Maakt u zich zorgen over de psychische gezondheid of het gedrag van uw kind?

Lees meer

Hoe snel wordt u geholpen

GGZ Delfland behandelt per jaar vanuit de zorgverzekeringswet ruim 15.000 volwassenen & ouderen en vanuit de jeugdwet ruim 3.000 kinderen en jongeren. Nadat u bent aangemeld wordt er zo snel mogelijk een afspraak gemaakt voor een eerste gesprek.  GGZ Delfland doet er alles aan om de aanmeldingswachttijden en de behandelwachttijd zo kort mogelijk te houden.

Zelfhulp, aan de slag zonder verwijzing

Wanneer u direct aan de slag wilt met uw klachten (of zorgen) zijn er zelfhulpmodules beschikbaar die u kunt volgen. Wanneer het volgen van de zelfhulpmodule voor u onvoldoende heeft geholpen kunt u via uw huisarts een verwijzing vragen voor een behandeling bij GR1PP of GGZ Delfland.

Actueel overzicht wachttijden volwassen & ouderen

Voor alle locaties, voor alle hoofddiagnoses, voor alle verzekeraars & gemeenten en voor de Specialistische GGZ en Generalistische Basis GGZ (GR1PP) voldoet GGZ Delfland aan de wettelijke normen. Indien dit niet het geval is staat dit specifiek aangegeven in dit overzicht.

Wachtlijstbemiddeling door GGZ Delfland

Als u specifieke vragen heeft over de aanmeldingswachttijden of de behandelwachttijd voor volwassenen & ouderen dan kunt u contact opnemen met ons intern bemiddelingsbureau via nummer 010 246 3848.

Wachtlijstbemiddeling door uw zorgverzekeraar

Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact opnemen met de zorgaanbieder, of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen, zodat u binnen 4 weken vanaf uw eerste contact met een zorgaanbieder een intake gesprek krijgt, en dat binnen 10 weken vanaf de intake, de behandeling is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen (de treeknormen). Hier vindt u een overzicht van de bemiddelingspagina’s van de zorgverzekeraars.

Wat kunt u nog meer zelf doen

Nadat u naar ons verwezen wordt ontvangt u van ons een aantal vragenlijsten. Wij vragen u deze in te vullen. Deze vragenlijsten dragen er aan bij dat uw behandeling snel kan starten.

Behandelingen Jeugd

GGZ Delfland heeft alleen met de gemeenten in de regio Haaglanden en regio Rijnmond afspraken gemaakt over het helpen van kinderen en jongeren. Als jouw gezaghebbende ouder(s) in één van deze regio's woont helpen wij je graag. Als je buiten deze regio's woont, neem dan contact op met je eigen gemeente.

Binnen deze regio's hebben wij verschillende locaties waar wij jeugd behandelen. Neem contact op met een van deze locaties en vraag naar de actuele wachttijd.

 

Informatie voor verwijzers

Informatie die voor verwijzers van toepassing is.

Lees meer

Informatiebladen

Alle informatie in PDF vorm.

Lees meer

Vacatures & Stages

Hier vindt u alle vacatures en stageplekken

Lees meer

Het Leerhuis

Het Leerhuis richt zich op opleiding, bij- en nascholing en onderzoek.

Lees meer