Oefenen met ontspannen

Heb je weleens last van spanning? Dat is heel normaal; iedereen voelt weleens spanning. Het wordt vervelend als je zoveel last van spanning hebt dat je moeilijk kunt ontspannen. Is dat zo en ben je tussen de 12 en 18 jaar? Dan is deze training iets voor jou! In deze training leer je wat spanning is en waardoor jij spanning ervaart en krijg je handvatten en oefeningen om je gemakkelijker te kunnen ontspannen.

Aan deze module zit een dagboek gekoppeld waarop je kunt bijhouden wat je hebt gedaan om je te ontspannen.

Dagboek 'Ontspannen'

In dit dagboek kun je de activiteiten opschrijven waarvan jij ontspannen raakt. Ook hou je erin bij hoeveel spanning je nog ervaart na een bepaalde activiteit of oefening. Zo leer je steeds beter herkennen wanneer je gespannen bent en wat je zelf kunt doen om te ontspannen.

Aan de slag

Wil je een een online training met begeleiding van een professional op afstand volgen? Vul het aanmeldformulier dan volledig in en mail het naar teamjeugdpreventie@ggz-delfland.nl of stuur het op per post naar Doel Delfland, t.a.v. Mery Kouwenhoven, Sint Jorisweg 2, 2612 GA Delft.

Aanmeldformulier

De trainer neemt zo snel mogelijk contact met je op voor een intake en begeleidt je op afstand bij de training. Uiteraard kun je meerdere trainingen tegelijkertijd volgen, zolang ze binnen de hulp in het preventieve kader vallen.