A A A

Meer over GGZ Delfland

Hoe snel wordt u geholpen

Een overzicht van de aanmeldwachttijd en behandelwachttijd.

Lees meer

Uw mening telt

Wij horen graag van u wat we al goed doen of wat nog beter kan. 

Lees meer

Hulp nodig voor uw kind?

Maakt u zich zorgen over de psychische gezondheid of het gedrag van uw kind?

Lees meer

Hallo mens!

De afgelopen jaren zijn er talloze systemen ingevoerd door overheid, verzekeraars en instellingen. Doel was telkens de zorg beheersbaar en transparant te maken. Zonder die systemen kunnen en willen we niet verder. Maar ze overschaduwen nog wel eens de essentie van ons vak: de beste zorg bieden voor onze cliënten.

De komende jaren zetten een nieuwe koers in van systemen naar mensen. Ons doel is om de zorg zelf weer centraal te stellen om zo – uiteindelijk – de cliënt regie en zeggenschap te geven. Door regie op het eigen leven, zijn mensen gelukkiger en kunnen ze maatschappelijk participeren. Dat heeft ook een positieve weerslag op de samenleving als geheel.

Dat betekent dat wij als organisatie ook de regie nemen. Onze inzet daarbij is werken aan de beste zorg. Zorg die toekomstbestendig is, uitgaande van eigenaarschap en eigen kracht. Want (hallo!) dat is echt hard nodig.

Met het symbolische ‘Hallo mens!’ willen wij álle mensen die een rol spelen in ons werk ‘hernieuwd’ bejegenen. Cliënten vanzelfsprekend, maar ook onze medewerkers, onze partners in de zorg, onze buren, onze financiers. We hopen dat we samen kunnen optrekken om het beste uit onszelf en uit de ander te halen.

U kunt de uitgave Hallo mens! hier bekijken en ook downloaden.


En wij vinden het belangrijk om uw mening te horen. Laat het ons weten via dit mailadres: hallomens@remove-this.ggz-delfland.nl

 

Informatie voor verwijzers

Informatie die voor verwijzers van toepassing is.

Lees meer

Informatiebladen

Alle informatie in PDF vorm.

Lees meer

Vacatures & Stages

Hier vindt u alle vacatures en stageplekken

Lees meer

Het Leerhuis

Het Leerhuis richt zich op opleiding, bij- en nascholing en onderzoek.

Lees meer