A A A

Nieuws

Hoe snel wordt u geholpen

Een overzicht van de aanmeldwachttijd en behandelwachttijd.

Lees meer

Uw mening telt

Wij horen graag van u wat we al goed doen of wat nog beter kan. 

Lees meer

Hulp nodig voor uw kind?

Maakt u zich zorgen over de psychische gezondheid of het gedrag van uw kind?

Lees meer

GGZ Delfland loopt 555 km tegen stigma


Op vrijdag 22 september staat GGZ Delfland met een team van medewerkers en patiënten aan de start van de Socialrun: een non-stop estafetteloop van 555 kilometer in 48 uur. De Socialrun is een bijzonder evenement dat op een positieve manier aandacht vraagt voor minder stigmatisering van mensen met psychische problemen.

Het team van GGZ Delfland wil door deel te nemen aan de Socialrun psychische problemen meer bespreekbaar maken. “Bijna 1 op de 2 Nederlanders krijgt in zijn of haar leven te maken met een psychische aandoening. Daarmee is het eigenlijk een hele normale zaak. Er zonder schaamte over kunnen praten, helpt mensen weer op de goede weg. Meer openheid vinden wij daarom nodig”, aldus Laurian Hafkemeijer deelneemster namens GGZ Delfland.

Sponsoring

De Socialrun is de langste estafetteloop van Nederland. Eén loper rent de afstand van bijna twee marathons. De route van 555 km gaat via Utrecht noordwaarts door Drenthe en Friesland om via de Afsluitdijk weer af te zakken naar Utrecht en Amersfoort. Elke kilometer kan voor vijf euro gesponsord worden. De opbrengsten gaan naar projecten van Samen Sterk Zonder Stigma. Deze stichting stimuleert openheid over psychische aandoeningen om de vooroordelen te verminderen. Het team van GGZ Delfland kan worden gesponsord via http://www.samensterkzonderstigma.nl/socialrun/teams/ggz-delfland/


Informatie voor verwijzers

Informatie die voor verwijzers van toepassing is.

Lees meer

Informatiebladen

Alle informatie in PDF vorm.

Lees meer

Vacatures & Stages

Hier vindt u alle vacatures en stageplekken

Lees meer

Het Leerhuis

Het Leerhuis richt zich op opleiding, bij- en nascholing en onderzoek.

Lees meer