GGZ Delfland rent Socialrun tegen stigma

Dinsdag 17 april 2018

GGZ Delfland rent mee met Socialrun om geld in te zamelen voor de stichting Sterk zonder Stigma. Deze stichting wil het stigma op mensen met een psychische kwetsbaarheid wegnemen. De Socialrun is een estafetteloop van 555 kilometer.

Mensen met een psychiatrische stoornis knokken vaak niet alleen tegen hun eigen aandoening, maar hebben ook te kampen met afwijzing en sociale uitsluiting. De Socialrun is een non-stop estafetteloop die aandacht vraagt voor de moeilijke positie van deze mensen in de samenleving. Verschillende gesponsorde teams lopen in 48 uur maar liefst 555 kilometer. Met het geld wordt opgehaald, ondersteunt SocialRun projecten die stigmatisering tegengaan.

GGZ Delfland rent mee
Ook GGZ Delfland maakt zich hard voor de kwetsbare groep van mensen met een psychische stoornis. Met een team vol medewerkers met een goede conditie en hart voor de geestelijke gezondheidszorg verschijnen we daarom – net als voorgaand jaar - aan de start van de 555 kilometer lange estafetteloop. Wil je ons steunen? Dat kan op twee manieren. Je kunt een kilometer adopteren via onze teampagina op de site van Socialrun of door een financiële bijdrage te schenken. In dat laatste geval kan je (bedrijfs)naam vermeld worden op de shirts van de lopers. Die bijdrage zal op de eerste plaats gebruikt worden voor onze onkosten, het restant gaat in zijn geheel naar de Socialrun. Bij onkosten kunt u denken aan zaken als de huur van campers, busjes, eten, overnachtingsplekken, hardloopkleding en navigatiespullen.

Klik hier voor meer informatie over de Socialrun en het team van GGZ Delfland.

Ik heb nu hulp nodig!