Onderzoek en opleiding

GGZ Delfland vindt het belangrijk om voortdurend te investeren in talent en kennis.

Voortdurend verbeteren

We leiden de geestelijke gezondheidszorgprofessionals van morgen op, zorgen dat werknemers zich voortdurend verder bekwamen in hun vak en zetten ons met vereende krachten in voor de best mogelijke gezondheidszorg. GGZ Delfland is een volwaardig opleidingsinstituut. Naast hun werk doen veel collega's onderzoek om de zorg voor onze cliënten te blijven verbeteren.

We willen onze zorg blijven verbeteren

Onderzoek

Onderzoek is een belangrijk speerpunt van de organisatie. Bij GGZ Delfland wordt uiteenlopend psychologisch, verpleegkundig en medisch-psychiatrisch onderzoek gedaan. We doen onder meer onderzoek naar het gebruik van Virtual Reality bij behandeling van psychotische en andere stoornissen, de invloed van voeding op menselijk gedrag, de optimale behandeling van persoonlijkheidsstoornissen en neuropsychiatrische aandoeningen. Op het gebied van onderzoek naar de ziekte van Huntington zijn we toonaangevend.

Opleidingsplekken

GGZ Delfland biedt opleidingsplekken voor de volgende disciplines:
  • GZ-psycholoog (Volwassenen & Ouderen en Kind & Jeugd)
  • Klinisch psycholoog (Volwassenen & Ouderen en Kind & Jeugd)
  • Psychiater
  • Psychotherapeut (Volwassenen & Ouderen)
  • Sociaal psychiatrisch verpleegkundige
  • Verpleegkundige niveau 4 / 6
  • Verpleegkundig specialist
Naast deze opleidingen bieden wij een zeer uiteenlopend aantal stageplekken.

Persoonlijke ontwikkeling

GGZ Delfland stimuleert werknemers om het beste uit zichzelf te halen door ze ruimte en verantwoordelijkheid te geven. Je hebt zelf de leiding bij het ontwikkelen en verdiepen van kennis en talent met dank aan een ruim aanbod van scholing en ontwikkelingsmogelijkheden. Omdat GGZ Delfland een relatief kleine organisatie is, zijn de lijnen kort en is het contact met de (praktijk)opleiders intensief.

Neem contact op

Voor stages en opleidingsplekken klik je hier. Je kunt ook voor informatie bellen met ons leerhuis via 015 260 76 07.
Ik heb nu hulp nodig!