Recreatieve activiteiten

Ons aanbod van recreatieve activiteiten bestaat uit sport, spel en creatieve activiteiten. Samen met jou zoeken we naar een dagbesteding die bij jou past.

Creatief

Door creatief bezig te zijn, leer je nieuwe vaardigheden en kom je in contact met de wereld om je heen Daarnaast is het een goede oefening in het opbouwen van structuur en werken aan sociale vaardigheden. Producten die bij ons worden vervaardigd, worden regelmatig verkocht of regelmatig tentoongesteld in openbare ruimten. Muzikale activiteiten zijn vaak toegankelijk voor een breed publiek. Bij ons kun je bezig zijn met textiel, tekenen en schilderen, keramiek en decoratie.

Sportief

De sportafdelingen van Doel Delfland verzorgen activiteiten op verschillende niveaus en voor diverse doelgroepen. De sportaccommodaties bevinden zich zowel op het terrein van GGZ Delfland aan de Sint Jorisweg in Delft als in het pand aan de Stadhouderslaan in Schiedam. Voor activiteiten als fitness of zwemmen wordt gebruik gemaakt van accommodaties in de omgeving. De begeleiding gaat dan altijd mee.

Naast het reguliere aanbod doen er ook regelmatig teams mee met toernooien in de regio. Het gaat dan met name om de sporten badminton, volleybal, voetbal en tafeltennis.

Klik hier voor het rooster van Delft I klik hier voor het rooster van Schiedam.

Ik heb nu hulp nodig!