A A A

Vacatures & Stages

Hoe snel wordt u geholpen

Een overzicht van de aanmeldwachttijd en behandelwachttijd.

Lees meer

Uw mening telt

Wij horen graag van u wat we al goed doen of wat nog beter kan. 

Lees meer

Hulp nodig voor uw kind?

Maakt u zich zorgen over de psychische gezondheid of het gedrag van uw kind?

Lees meer

Hieronder vindt u een overzicht van onze actuele vacatures.

Arts assistent (niet in opleiding)

Veelzijdige ervaring opdoen in de psychiatrie? De dienstenpoule van GGZ Delfland heeft ruimte voor een

 

Arts-assistent voor de Bereikbaarheidsdienst

 De werkzaamheden

In het kader van de 24-zorg doen onze artsen volgens rooster bereikbaarheidsdiensten (na kantoortijd en in het weekend). Tijdens de dienst worden alleen werkzaamheden verricht die geen uitstel dulden. De dienstdoende arts kan voor consult worden ingeschakeld door de klinieken van GGZ Delfland in Delft en Schiedam en de SEH-en van het Franciscus Gasthuis (Rotterdam), het Franciscus Vlietlandziekenhuis (Schiedam). Soms volstaat telefonisch contact, andere keren moet je uitrukken. Bij vragen kan altijd worden teruggevallen op de achterwacht psychiater van GGZ Delfland.

Inzet in de dienstenpoule vindt plaats na een (nader af te spreken) inwerkperiode.

Wij vragen:

Voor deze taken zoeken wij een zelfstandige, BIG geregistreerde arts-assistent met ervaring in de (spoedeisende) psychiatrie, kennis van de BOPZ etc. De kandidaat die wij zoeken is bereid om volgens rooster een paar bereikbaarheidsdiensten per maand te doen. Daarnaast vindt inzet plaats op oproepbasis (altijd minimaal 24 u tevoren bekend). Je kunt binnen 0,5 u ter plaatse zijn en beschikt over een eigen auto.

Wij bieden:

Een aanstelling onder de CAO-GGZ. De functie is ingedeeld in FWG 65, salaris max. € 4978 bruto per maand bij een fulltime werkweek. Per dienst ontvang je standaard een vergoeding voor de dienst zelf, ongeacht de feitelijke inzet. Per oproep wordt uitgegaan van een periode van tenminste een half uur plus de werkelijke reistijd. De gewerkte uren worden uitbetaald volgens het geldende uurloon, met een overwerktoeslag die kan oplopen tot 100%. Vergoeding van dienst-kilometers à 0,36/km.

In eerste instantie bieden we een aanstelling voor een jaar.  GGZ Delfland kent een uitgebreid meerkeuzesysteem voor arbeidsvoorwaarden.

Wil je meer weten?

Verdere informatie wordt graag gegeven door Ferrald Dunnink, manager bedrijfsvoering, tel. 015 260 7880 of Marja Lemmers, adviseur P&O, tel. 06 20436492. Mailen kan ook  f.dunnink@ggz-delfland.nl  of m.lemmers@ggz-delfland.nl

Wil je solliciteren?

Je sollicitatie ontvangen wij graag via het online sollicitatieformulier zie onderstaande link ‘solliciteer online’. 

De richtlijnen, genoemd in de nota werving & selectie, zijn van toepassing zodat op een vertrouwelijke behandeling van uw sollicitatie kan worden gerekend. Gezien de kwetsbare doelgroep vragen wij bij aanstelling een geldige verklaring omtrent gedrag (VOG).Kosten hiervan worden vergoed.

 

 

 

publicatiedatum
23-12-2016
sluitingsdatum
31-12-2017
solliciteer online

Arts Assistent (niet in opleiding) (Gesloten opname Volwassenen) (Delft) (17.1004)

Interesse in een dynamische werkomgeving? Voorbereiden op de huisartsenopleiding, de opleiding tot psychiater of een ander specialisme?

Vanwege interne verschuiving ontstaat per direct een vacature voor een enthousiaste  

 

Arts Assistent  (niet in opleiding)

Gesloten Opname Volwassenen

Standplaats Delft

32-36 uur per week

Wij zijn:

Ridder 2-4-6 is een afdeling voor langdurig opgenomen patiënten, waarbij altijd gekeken wordt naar de uitstroom mogelijkheden.

Er wordt vol ingezet op Herstelondersteunende zorg. De bedoeling is de patiënt zo snel mogelijk de regie over het eigen leven weer terug te geven.

De baan:

De werkzaamheden omvatten psychiatrisch onderzoek en behandeling, geïndiceerd lichamelijk onderzoek en somatische anamnese. Je bent lid van het multidisciplinair team,  ziet toe op en  coördineert de uitvoering van de behandeling en geeft aanwijzingen en richtlijnen aan andere disciplines. Je neemt deel aan diverse overlegvormen en draagt bij aan de ontwikkeling van behandelbeleid. De werkzaamheden worden verricht onder supervisie van een psychiater.

Waarneming voor collega’s van de andere afdelingen hoort erbij. De veelzijdige werkomgeving is daarmee een prima voorbereiding op de huisartsenopleiding of een evt. opleidingsplaats tot psychiater! Dagelijks neem je deel aan het medisch ochtendoverleg. Wekelijks is er intervisie en een uur kennisoverdracht door een ervaren psychiater.

Bereikbaarheidsdiensten zijn onderdeel van de functie. Hierbij fungeert altijd een psychiater als achterwacht. Voor de diensten is een rijbewijs vereist en (de beschikking over) een auto.

Wij zoeken:

Ter versterking van het team zijn we op zoek naar een arts die kennis van en affiniteit heeft met de psychiatrie, in bezit van een afgeronde opleiding geneeskunde met BIG registratie. Ervaring in de psychiatrie is een pré.

Wij bieden:

De CAO-GGZ is van toepassing. De functie is ingedeeld in functiegroep 65, salaris max. € 4.978,00 bruto per maand bij een 36-urige werkweek. Inschaling en salariëring vinden plaats op grond van ervaring. Gestart wordt met een jaarcontract, met de mogelijkheid tot verlenging.

NB. Vanwege efficiency wordt tegelijkertijd intern en extern geworven. Interne kandidaten hebben voorrang.

Wil je meer weten?

Nadere informatie wordt graag gegeven door Wladimir Andela, manager bedrijfsvoering, tel. 0651513639 of per mail w.andela@ggz-delfland.nl

Wil je solliciteren?

Je sollicitatie ontvangen wij graag via het online sollicitatieformulier zie onderstaande link ‘solliciteer online’. 

De richtlijnen, genoemd in de nota werving & selectie, zijn van toepassing zodat op een vertrouwelijke behandeling van uw sollicitatie kan worden gerekend. Gezien de kwetsbare doelgroep vragen bij bij indiensttreding  een geldige VOG verklaring. Kosten hiervan worden vergoed.

publicatiedatum
10-01-2017
sluitingsdatum
31-12-2017
solliciteer online

GZ-Psycholoog GR1PP (Generalistische basis GGZ) (16.1124)

GR1PP  is – als onderdeel van GGZ Delfland - een belangrijke regionale aanbieder van de Generalistische Basis GGZ . Wij werken nauw samen met huisartsen, regionale ziekenhuizen en andere zorginstellingen. Dit stelt ons in staat om onze cliënten te begeleiden naar een leven waarin de stoornis niet meer, of niet meer allesbepalend, aanwezig is.           

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste      

 

GZ-psycholoog  GR1PP

(generalistische basis GGZ )

32-36 uur per week

Wij zijn:

GR1PP is een kleinschalige eenheid die groeiende is. Momenteel werken er ca. 25  medewerkers verdeeld over een aantal locaties in Delft, Schiedam en omgeving. Als behandelaar bij GR1PP geniet je een grote mate van zelfstandigheid. De werksfeer is informeel en  innovatief.

Wij bieden poliklinische zorg aan cliënten met enkelvoudige problematiek. Het gaat om een brede doelgroep (jong) volwassenen (v.a. 18 jr) en ouderen uit zowel een stads- als plattelandsomgeving. Meer informatie over de werkwijze, behandelaren en locaties van GR1PP vind je op onze website: www.gr1pp.nl

De baan:

Als GZ-psycholoog lever je een bijdrage aan diagnostiek en behandeling voor volwassenen en ouderen. Als hoofdbehandelaar geef je individuele en evt. groepsbehandelingen en coördineer je de behandeling van de cliënten. Behandeling vindt plaats volgens de laatste richtlijnen en valt binnen de kaders van Generalistische Basis-GGZ. Behandeling kan variëren in duur van  kort (5 gesprekken) tot intensief (13 gesprekken).

Je werkt zelfstandig, waarbij je zelf verantwoordelijk bent voor je agenda, je cliënten en de samenwerking met collega’s. Innovatie in ons aanbod wordt gestimuleerd en we bieden veel behandelingen aan via E-health (blended). Je bent innovatief, ondernemend en samenwerkend ingesteld. Je geeft mede vorm en richting aan de behandelinhoudelijke ontwikkelingen in overleg met de manager. Kenmerkend voor de werksfeer is eigen invloed,  laagdrempelig en prettig informeel onderling contact.

Wij vragen

Een afgeronde opleiding tot GZ-psycholoog en BIG–registratie. Verder is affiniteit met de doelgroep belangrijk, evenals een flexibele, collegiale en proactieve instelling.

Wij bieden:

De CAO GGZ is van toepassing. Wij bieden een aanstelling voor onbepaalde tijd.  De functie is ingedeeld in FWG 65, salaris max. € 4.978,00 bruto per maand op fulltime basis. Inschaling en salariëring vinden plaats op basis van ervaring.

 

NB. Om efficiency redenen wordt de vacature tegelijk intern en extern gepubliceerd. Interne kandidaten hebben voorrang.

Wil je meer weten?

Verdere informatie over de functie wordt graag gegeven door Leonieke Kranenburg, algemeen manager GR1PP/ GZ-Psycholoog, telefoonnummer 06 12812044. Mailen kan ook: L.Kranenburg@ggz-delfland.nl

Wil je solliciteren?

Je sollicitatie ontvangen wij graag via het online sollicitatieformulier zie onderstaande link ‘solliciteer online’. 

De richtlijnen, genoemd in de nota werving & selectie, zijn van toepassing zodat op een vertrouwelijke behandeling van je sollicitatie kan worden gerekend.  Een geldige VOG verklaring is onderdeel van de procedure.

publicatiedatum
23-12-2016
sluitingsdatum
31-12-2017
solliciteer online

GZ-Psycholoog (Jeugd) (17.1024)

Interesse in een bijzondere doelgroep?

Voor de afdeling Jeugd zoeken we een bevlogen 

GZ- Psycholoog

32-36 uur per week

 

Afdelingsinformatie:

Kinder- en Jeugdpsychiatrie levert ambulante psychiatrische diagnostiek en behandeling voor jeugdigen. We bieden specialistische zorg en werken met zorgpaden. Onze filosofie is dat cliënten recht hebben op de beste behandeling. Voor ons is dat de behandeling volgens de meest recente kennis.

De afdeling Jeugd DWO GGZ Delfland levert zorg in de regio Delft Westland en Omstreken. De afdeling Jeugd NWN levert zorg in de regio  Schiedam e.o. .De afdeling bestaat uit 5 multidisciplinaire regioteams, werkend vanuit Delft, Naaldwijk, Ypenburg, Schiedam en Bergschenhoek.

Wij zoeken
een communicatief sterke , bij voorkeur GZ- psycholoog met bij voorkeur kennis van traumabehandeling en prt. Binnen de teams  behandel je – onder supervisie - cliënten en adviseer je ouders en begeleiders. Je werkt nauw samen binnen het  multidisciplinaire team, samengesteld uit oa een psychiater, klinische psychologen, GZ-psychologen, arts, gespecialiseerd verpleegkundige en spvér.

Wij bieden:

Een vaste aanstelling.

De CAO-GGZ is van toepassing. De functie is ingedeeld in functiegroep 65, salaris max. € 4.832,00 bruto per maand bij een 36-urige werkweek. Inschaling en salariëring vinden plaats op grond van ervaring. Er is een uitgebreid meerkeuzesysteem voor arbeidsvoorwaarden. Verder is er onder andere een studieregeling, een tegemoetkoming in ziektekostenverzekering. Pensioenopbouw vindt plaats bij PFZW.

Wil je meer weten?

Nadere informatie over deze functie wordt graag gegeven door Maddeleen Dam, Manager Jeugd, telefoon 06-23365226

Wil je solliciteren?

Uw sollicitatie ontvangen wij graag via het online sollicitatieformulier, zie onderstaande link ‘solliciteer online’. U kunt tot en met 3 april 2017 reageren.

De richtlijnen, genoemd in de nota werving & selectie, zijn van toepassing zodat op een vertrouwelijke behandeling van je sollicitatie kan worden gerekend.

Bij GGZ Delfland krijg je in het dagelijks werk te maken met vertrouwelijke gegevens en/of vaak kwetsbare patiënten. Vanwege de veiligheid en bescherming van patiënten en medewerkers wordt daarom, als je bij ons komt werken, een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) gevraagd. De kosten hiervan worden vergoed.

publicatiedatum
21-03-2017
sluitingsdatum
03-04-2017
solliciteer online

(Kinder- en Jeugd) Psychiater (Familie FACT en Integraal Ambulant Team) (17.1000)

Voor het Familie FACT en het Integraal Ambulant Team (IAT) zoeken wij een bevlogen

 

(Kinder- en Jeugd-) Psychiater

(24-36 uur)

 

Wie zijn wij:

Het Familie FACT is een team bestaande uit verschillende disciplines, zoals psychiaters, sociaal psychiatrisch verpleegkundigen, verpleegkundig specialisten, (GZ-)psychologen en  ambulant verpleegkundigen, dat als geheel verantwoordelijk is voor alle cliënten. Er wordt meer teamgericht gewerkt en minder vanuit de individuele behandelaar. De werksfeer is informeel, plezierig en de lijnen zijn kort.

Het Familie FACT is gericht op zorg aan gezinnen, waarbij het kind (0-23 jaar) complexe psychiatrische problemen of vermoedens daarvan heeft. Daarnaast is er vaak sprake van een (ernstig) verstoord maatschappelijk leven. Ondanks dat het kind centraal staat, is de zorg ook gericht op de volwassenen binnen het gezin.  Er is namelijk in bijna alle gevallen sprake van problematiek op meerdere levensgebieden bij meerdere gezinsleden. Deze brede aanpak maakt het Familie FACT tot een uniek team.

Het Familie FACT richt zich onder andere op de verstoorde draagkracht-draaglast verhouding bij de individuele gezinsleden maar ook bij het gezin als geheel.

Het Familie FACT biedt intensieve ambulante (bemoei-)zorg en begeleidt cliënten zolang dit nodig is. “Te moeilijk” of “geen progressie” zijn geen redenen om de begeleiding te stoppen. Gemiddeld zijn er voor deze groep cliënten twee contacten per week.

Om snel en direct te kunnen reageren op veranderingen bespreekt het Familie FACT dagelijks de cliënten bij wie dat noodzakelijk is. De noodzakelijke en wenselijke activiteiten worden per dag gepland.

Het IAT is een samenwerkingsverband van GGZ Delfland, Ipse de Bruggen en Jeugdformaat. De werkwijze is analoog aan die van het Familie FACT. De doelgroep van het IAT is jeugdigen en gezinnen met meervoudige ernstige problematiek. De problematiek komt voort uit licht verstandelijke beperktheid, psychiatrie en beperkte opvoedvaardigheden. Anders dan bij het Familie FACT heeft een deel van de doelgroep geen psychiatrische diagnose. Dit geldt voor ongeveer 30%. Bij deze gezinnen wordt de behandeling gegeven door collega’s van Ipse de Bruggen of Jeugdformaat. Behandeling van de gezinnen door het IAT gebeurt door 2 medewerkers vanuit de deelnemende organisaties.

Wij zoeken

We zoeken een bevlogen (kinder- en jeugd-) psychiater die zich creatief en flexibel kan inzetten binnen dit dynamische team.

Je bent op de hoogte van de richtlijnen, maar kan ook weloverwogen afwijken van deze protocollen om die zorg te bieden die het beste aansluit bij de cliënten.

Flexibiliteit, efficiënt kunnen werken, stressbestendigheid en open staan voor verandering en ontwikkeling binnen het team en de organisatie vinden we belangrijke eigenschappen/vaardigheden.

Wij bieden

Wij bieden een contract voor onbepaalde tijd. De CAO-GGZ is van toepassing, salaris max. € 8507,- op fulltime basis cf.  trede 6 AMS. Inschaling vindt plaats op grond van ervaring. GGZ Delfland kent een uitgebreid meerkeuze systeem voor arbeidsvoorwaarden. Verder is er onder andere een studieregeling, een tegemoetkoming in ziektekostenverzekering en kunnen individuele afspraken worden gemaakt over de werktijden. Pensioenopbouw vindt plaats bij PFZW.

Wil je meer weten

Wil je meer weten over het Familie FACT of IAT, bel dan met Hans van Beusekom, Manager Familie FACT, telefoonnummer via 015-2607607 of 06 5172 3176 of kijk op de website www.ggz-delfland.nl.

Wil je solliciteren

Je sollicitatie ontvangen wij graag via het online sollicitatieformulier zie onderstaande link ‘solliciteer online’.

De richtlijnen genoemd in de nota werving & selectie zijn van toepassing, zodat op een zorgvuldige behandeling van je sollicitatie kan worden gerekend.

Bij GGZ Delfland krijg je in je dagelijkse werk te maken met vertrouwelijke gegevens en/of vaak kwetsbare patiënten. Vanwege de veiligheid en bescherming van patiënten en medewerkers wordt daarom, als je bij ons komt werken, een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) van je gevraagd. Je krijgt de kosten hiervoor vergoed.

 

 

publicatiedatum
03-01-2017
sluitingsdatum
31-12-2017
solliciteer online

(Kinder- en Jeugd) Psychiater (Team Jeugd)(17.1019)

GGZ Delfland is een belangrijke regionale aanbieder van geestelijke gezondheidszorg. Wij werken nauw samen met huisartsen, regionale ziekenhuizen en andere zorginstellingen. Dit stelt ons in staat om onze cliënten te begeleiden naar een leven waarin de stoornis niet meer, of niet meer allesbepalend, aanwezig is.

Voor de afdeling Jeugd, zoeken wij een

 

Kinder- en jeugdpsychiater

Voor maximaal 36 uur per week

Afdelingsinformatie

Kinder- en Jeugdpsychiatrie levert ambulante psychiatrische diagnostiek en behandeling voor jeugdigen. We bieden specialistische zorg en werken met zorgpaden. Onze filosofie is dat cliënten recht hebben op de beste behandeling. Voor ons is dat de behandeling volgens de meest recente kennis.

De afdeling Jeugd bestaat uit vijf multidisciplinaire regioteams (Delft, Naaldwijk, Ypenburg, Bergschenhoek en Schiedam). De psychiater zal werkzaam zijn vanaf verschillende locaties.

De functie

Je verricht diagnostiek en behandelingen voor verschillende psychiatrische ziektebeelden, waaronder stemmingsstoornissen, angststoornissen, gedragsstoornissen, autisme en ADHD. De leeftijd van cliënten varieert, van peuter en basisschool tot puber en adolescent.

Je werkt binnen een behandelteam. Elk team is verbonden aan bepaalde gemeente. Van het team wordt een behoorlijke zelfstandigheid verwacht, ook in contact gemeenteteams, met verwijzers, waaronder huisartsen, jeugdzorg en andere ketenpartners.

Achterwachtdiensten buiten kantooruren zijn onderdeel van de functie.

Naast de inhoudelijke werkzaamheden adviseer je collega-professionals ten aanzien van psychiatrische problematiek en bepaalt hierbij zo nodig het behandelbeleid. Je bent als senior-professional en regiebehandelaar belangrijk bij het vaststellen van het inhoudelijke beleid in je team en het hierin waarborgen van de psychiatrische invalshoek. Je geeft in overleg met collega-psychiaters en artsen het psychiatrische behandelbeleid verder vorm.

Wij bieden

Je krijgt het vertrouwen en de ruimte om initiatief te tonen en invloed uit te oefenen op je werk. Verder bieden wij je de gelegenheid om, in goed overleg, zelf accenten te leggen in je werkzaamheden. Hierbij kun je denken aan onderzoek, opleiding en/of bijdragen aan het starten van nieuwe activiteiten.

De CAO-GGZ is van toepassing op deze functie. Inschaling vindt plaats in de schaal voor medisch specialisten.

Wij zoeken

Om de inhoud en kwaliteit verder te verdiepen en uit te bouwen zoeken wij iemand die vanuit de inhoud in staat is om  collega’s te inspireren. Iemand die een actieve bijdrage kan leveren aan de ontwikkeling van een state of the art aanbod. Wij bieden een afdeling met enthousiaste collega’s die goed samenwerken in een organisatie met een hoog ambitieniveau.

Indien je belangstelling hebt voor managementtaken dan bekijken wij graag samen  hoe deze ambities te verwezenlijken zijn.

De functie kan zowel parttime als fulltime worden ingevuld.

We streven naar invulling per 1 mei 2017.

Ook als je volwassenenpsychiater bent met belangstelling voor adolescenten komen wij graag met je in gesprek.

Inlichtingen

Nadere informatie over deze functie kan worden ingewonnen bij mevrouw  Maddeleen  Dam , Manager Bedrijfsvoering Jeugd,  Anne-tje Ouwehand, of Willemijn van Riel, managers Behandelzaken en kinder- en jeugdpsychiater. Telefoonnummer 015 – 2607607.

Wilt u solliciteren ?

Uw sollicitatie ontvangen wij graag via het online sollicitatieformulier, zie onderstaande link ‘solliciteer online’.

De richtlijnen, genoemd in de nota werving & selectie, zijn van toepassing zodat op een vertrouwelijke behandeling van je sollicitatie kan worden gerekend.

Bij GGZ Delfland krijg je in het dagelijks werk te maken met vertrouwelijke gegevens en/of vaak kwetsbare patiënten. Vanwege de veiligheid en bescherming van patiënten en medewerkers wordt daarom, als je bij ons komt werken, een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) gevraagd. De kosten hiervan worden vergoed.

.

publicatiedatum
02-03-2017
sluitingsdatum
15-04-2017
solliciteer online

Klinisch psycholoog (Intensieve Poliklinische Behandeling (IPB)) (17.1028)

GGZ Delfland is een instelling voor geestelijke gezondheidszorg, waar mensen met psychische problemen terechtkunnen voor specialistische hulpverlening. Er wordt hard gewerkt in een informele werksfeer met korte lijnen.

Wij gaan graag in gesprek  met een gedreven en enthousiaste

Klinisch Psycholoog IPB

(Intensieve Poliklinische behandeling)

Schiedam

32-36 uur per week

Ook kandidaten die binnenkort de opleiding tot klinisch psycholoog (Art. 14 BIG) afronden, komen in aanmerking.

De werkomgeving

Het multidisciplinaire team van de IPB bestaat uit een klinisch psycholoog, psychotherapeut, groepstherapeuten en  een psychomotore therapeut. Het is een klein, hecht team waar intensief wordt samengewerkt. Collegialiteit staat hoog in het vaandel.

Op de IPB worden patiënten behandeld met ernstige persoonlijkheidsstoornissen. Het huidige aanbod bestaat uit vier groepen voor deeltijdbehandeling, waarvan drie worden gegeven vanuit de visie van Mentalization Based Treatment (MBT) en één gebaseerd op de Geïntegreerde Richtlijn Behandeling (GRB) vanuit het Trimbos Instituut. Op basis van shared decision making werkt de patiënt aan herstel in de groepsbijeenkomsten en in de individuele contacten met de klinisch psycholoog of psychotherapeut en de groepstherapeuten. Als regiebehandelaar doe je intakes, diagnostiek en ben je verantwoordelijk voor de inhoud van het behandelplan. In de behandelfase geef je zowel individuele als groepspsychotherapieën. Je levert tevens een actieve bijdrage aan de behandelplanbespreking en intervisiebijeenkomsten. Je draagt - zowel op team- als organisatieniveau - bij aan deskundigheidsbevordering op het gebied van persoonlijkheids-stoornissen. Je ben lid van de ontwikkelgroep Persoonlijkheidsstoornissen. Bijdragen kunnen liggen op het vlak van aanvullende dagbehandeling, advisering van medici in de omgang met patiënten met persoonlijkheidsstoornissen enz.

Wij vragen

Een afgeronde opleiding tot klinisch psycholoog met een geldige BIG-registratie (art. 14 BIG).  Ook kandidaten die binnen afzienbare tijd de KP opleiding afronden, worden nadrukkelijk uitgenodigd te reageren. Wij zoeken een teamspeler die ook zelfstandig kan werken met deskundigheid in MBT als behandelmethodiek en de bereidheid zich hierin verder te ontwikkelen. Verder vragen wij ervaring met  zowel individuele als groepspsychotherapie, inzicht in en ervaring met groepsdynamische processen en vaardigheid in het hanteren van de therapeutische relatie met mensen met complexe problematiek. Een actieve en betrokken houding naar patiënten, een goed reflectief vermogen en zelfkritische blik en het  effectief kunnen omgaan met overdrachts- en tegenoverdrachtspatronen is essentieel.

GGZ Delfland vraagt dat de professionals actief bijdragen aan de opleiding tot GZ psycholoog, Klinisch Psycholoog, psychiater en verpleegkundig specialist, o.a. door het geven van supervisie, maar ook door deelname aan kennisbijeenkomsten, referaten en andere opleidingsactiviteiten.

Wij bieden

De CAO-GGZ is van toepassing. Wij bieden een aanstelling voor onbepaalde tijd. De functie is ingedeeld in functiegroep FWG 70, salaris max. € 6009 bruto per maand. Inschaling vindt plaats op grond van ervaring. GGZ Delfland kent een aantrekkelijk meerkeuze systeem voor arbeidsvoorwaarden. Verder is er onder andere een studieregeling, een tegemoetkoming in ziektekostenverzekering en kunnen individuele afspraken worden gemaakt over de werktijden. Pensioenopbouw vindt plaats bij PFZW.

NB. Vanwege efficiencyredenen wordt de vacature intern en extern tegelijk gepubliceerd. Interne  kandidaten hebben voorrang.

Wil je meer weten?

Nadere informatie over de mogelijkheden wordt graag gegeven door Lilian Broeders, tel. 06 51384208.

Wil je solliciteren?

Uw sollicitatie ontvangen wij graag via het online sollicitatieformulier zie onderstaande link ‘solliciteer online’.

Bij GGZ Delfland krijgt u in uw dagelijkse werk te maken met vertrouwelijke gegevens en/of vaak kwetsbare patiënten. Vanwege de veiligheid en bescherming van patiënten en medewerkers wordt daarom, als u bij ons komt werken, een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) van u gevraagd. U krijgt de kosten hiervoor vergoed.

De richtlijnen, genoemd in de nota werving & selectie, zijn van toepassing zodat op een vertrouwelijke behandeling van uw sollicitatie kan worden gerekend.

publicatiedatum
22-03-2017
sluitingsdatum
04-04-2017
solliciteer online

Klinisch psycholoog (Jeugd) (17.1026)

GGZ Delfland is een belangrijke regionale aanbieder van geestelijke gezondheidszorg. Wij werken nauw samen met huisartsen, regionale ziekenhuizen en andere zorginstellingen. Dit stelt ons in staat om onze cliënten te begeleiden naar een leven waarin de stoornis niet meer, of niet meer allesbepalend, aanwezig is.

Voor de afdeling Jeugd, zoeken wij een

 

Klinisch Psycholoog

Voor maximaal 36 uur per week

Afdelingsinformatie

Kinder- en Jeugdpsychiatrie levert ambulante psychiatrische diagnostiek en behandeling voor jeugdigen. We bieden specialistische zorg en werken met zorgpaden. Onze filosofie is dat cliënten recht hebben op de beste behandeling. Voor ons is dat de behandeling volgens de meest recente kennis.

De afdeling Jeugd bestaat uit vijf multidisciplinaire regioteams (Delft, Naaldwijk, Ypenburg, Bergschenhoek en Schiedam).

De functie

Je verricht diagnostiek en behandelingen voor verschillende psychiatrische ziektebeelden, waaronder stemmingsstoornissen, angststoornissen, gedragsstoornissen, autisme en ADHD. De leeftijd van cliënten varieert, van peuter en basisschool tot puber en adolescent.

Je werkt binnen een behandelteam. Elk team is verbonden aan bepaalde gemeente. Van het team wordt een behoorlijke zelfstandigheid verwacht, ook in contact gemeenteteams, met verwijzers, waaronder huisartsen, jeugdzorg en andere ketenpartners.

Als klinisch psycholoog vervul je tevens de rol van regiebehandelaar binnen het multidisciplinaire team. Dat betekent dat je de betreffende patiënten ziet en bij een deel van de caseload de zorg op hoofdlijnen volgt.

Als klinisch psycholoog ben je bekend met het:

  • verrichten van psychodiagnostiek en indicatiestelling;
  • uitvoeren en evalueren van voornamelijk individuele, evidence based behandelingen;
  • vervullen van de rol van regiebehandelaar in de S-GGZ;
  • leveren van een actieve bijdrage aan methodiek- en beleidsontwikkeling;
  • geven van werkbegeleiding en/of supervisie.

GGZ Delfland vraagt van de professionals een actieve bijdrage aan de opleiding tot GZ psycholoog, psychotherapeut en klinisch psycholoog, resp. psychiater en verpleegkundig specialist o.a. door het geven van supervisie, maar ook door deelname aan kennisbijeenkomsten, referaten en andere opleidingsactiviteiten.

Wij bieden

Je krijgt het vertrouwen en de ruimte om initiatief te tonen en invloed uit te oefenen op je werk. Verder bieden wij je de gelegenheid om, in goed overleg, zelf accenten te leggen in je werkzaamheden. Hierbij kun je denken aan onderzoek, opleiding en/of bijdragen aan het starten van nieuwe activiteiten.

De CAO-GGZ is van toepassing op deze functie. De functie is ingedeeld in functiegroep 70, salaris max. € 6.009,00 bruto per maand bij een 36-urige werkweek. Inschaling en salariëring vinden plaats op grond van ervaring. Er is een uitgebreid meerkeuzesysteem voor arbeidsvoorwaarden. Verder is er onder andere een studieregeling, een tegemoetkoming in ziektekostenverzekering. Pensioenopbouw vindt plaats bij PFZW.

Wij zoeken

Om de inhoud en kwaliteit verder te verdiepen en uit te bouwen zoeken wij iemand die vanuit de inhoud in staat is om  collega’s te inspireren. Iemand die een actieve bijdrage kan leveren aan de ontwikkeling van een state of the art aanbod. Wij bieden een afdeling met enthousiaste collega’s die goed samenwerken in een organisatie met een hoog ambitieniveau.

De functie kan zowel parttime als fulltime worden ingevuld. We streven naar een spoedige invulling.

Om voor deze functie in aanmerking te komen, dien je in het bezit te zijn van een BIG-registratie als Klinisch Psycholoog.

Kennis van verschillende behandelmethodieken zoals cognitieve gedragstherapie, schematherapie, IPT en/of EMDR strekt tot aanbeveling. Naast goede contactuele eigenschappen zijn affiniteit met de doelgroep, stressbestendigheid, flexibiliteit, humor en relativeringsvermogen belangrijk. Een geldige verklaring omtrent goed gedrag is onderdeel van de procedure. Kosten hiervan worden vergoed. Sollicitaties worden vertrouwelijk behandeld.

Inlichtingen

Nadere informatie over deze functie kan worden ingewonnen bij mevrouw  Maddeleen  Dam, Manager Bedrijfsvoering Jeugd,  Anne-tje Ouwehand, of Willemijn van Riel, managers Behandelzaken en kinder- en jeugdpsychiater. Telefoonnummer 015 – 2607607.

Wilt u solliciteren ?

Uw sollicitatie ontvangen wij graag via het online sollicitatieformulier, zie onderstaande link ‘solliciteer online’. Je kunt tot en met 3 april 2017 reageren.

De richtlijnen, genoemd in de nota werving & selectie, zijn van toepassing zodat op een vertrouwelijke behandeling van je sollicitatie kan worden gerekend.

Bij GGZ Delfland krijg je in het dagelijks werk te maken met vertrouwelijke gegevens en/of vaak kwetsbare patiënten. Vanwege de veiligheid en bescherming van patiënten en medewerkers wordt daarom, als je bij ons komt werken, een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) gevraagd. De kosten hiervan worden vergoed.

.

publicatiedatum
21-03-2017
sluitingsdatum
03-04-2017
solliciteer online

Psychiater (ambulante behandeling Volwassenen) (Delft) (16.1104)

Werken bij GGZ Delfland?

Het polikliniekteam van de specialistische GGZ is gevestigd in De Barones, een nieuw gebouw in Delft.  In de behandelteams is samenwerking het uitgangspunt. Het motto is “We spreken elkaar aan!”. Voor deze locatie zoeken we een

Psychiater Ambulante behandeling Volwassenen

(Delft)

 

24 tot 36 uur per week

De werkomgeving

De psychiater vervult de rol van hoofdbehandelaar binnen het multidisciplinaire team. Dat betekent dat hij / zij de betreffende cliënten ziet en bij een deel van de caseload de zorg op hoofdlijnen volgt. De psychiater vervult ook een rol bij het opleiden van psychiaters in opleiding.

Op de poli is sprake van een breed spectrum aan psychiatrische problematiek, zoals o.a. stemming- angst en persoonlijkheidsstoornissen. De problematiek betreft vaak een hoge complexiteit. Het multidisciplinaire team bestaat uit psychiaters, psychotherapeuten/klinisch psychologen, GZ psychologen, gedragstherapeutisch werkers (SPV-en) en een arts assistent (in opleiding).

Wij zoeken

Een BIG geregistreerd psychiater met ervaring. Als collega ben je een goede teamspeler en inspireer je de (mede)behandelaren zodat onze cliënten optimale zorg krijgen. Je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen qua richtlijnen. Je vindt het een uitdaging om in een team zo nodig de rol van voorzitter op te pakken. Flexibiliteit, efficiënt kunnen werken, stressbestendigheid en open staan voor verandering en ontwikkeling vinden we belangrijke eigenschappen/vaardigheden.

Wij bieden

Wij bieden een contract voor onbepaalde tijd. De CAO-GGZ is van toepassing, salaris max. € 8507 cf. trede 6 AMS.  Inschaling vindt plaats op grond van ervaring. GGZ Delfland kent een uitgebreid meerkeuze systeem voor arbeidsvoorwaarden. Verder is er onder andere een studieregeling, een tegemoetkoming in ziektekostenverzekering en kunnen individuele afspraken worden gemaakt over de werktijden. Pensioenopbouw vindt plaats bij PFZW.

Wil je meer weten?

Nadere informatie over deze functie wordt graag gegeven door Rene Koene Manager Bedrijfsvoering telefoonnummer 0152608805 of Yvonne Merkies Manager Zorg telefoonnummer 0152608861.

Mailen kan naar R.Koene@ggz-delfland.nl of y.merkies@ggz-delfland.nl

Raadpleeg voor meer informatie over GGZ Delfland de site, www.ggz-delfland.nl

Solliciteren

Je sollicitatie ontvangen wij graag via het online sollicitatieformulier zie onderstaande link ‘solliciteer online’. 

publicatiedatum
19-10-2016
sluitingsdatum
31-12-2017
solliciteer online

Psychiater (GR1PP) (16.1100)

GR1PP: Werken vanuit je kracht.

GR1PP is onderdeel van GGZ Delfland en verzorgt de Generalistische Basis GGZ. Het is een kleinschalige eenheid van ca. 30 medewerkers, verdeeld over werkgebied van GGZ Delfland.  De medewerkers zijn psychologen. GZ-psychologen en verpleegkundig specialisten. De werksfeer is informeel en plezierig. De organisatie is gericht op vormen van zelforganisatie en daarom zijn de lijnen kort.

De Generalistische Basis GGZ is groeiende. Daarmee krijgt de vraag naar psychiatrische consulten ook een structureler karakter. In dat kader vragen wij een

Psychiater GR1PP

                      (Flexibele inzet met verwachting van maximaal 8 uur per week)

GR1PP is er speciaal voor cliënten (> 18 jaar) met enkelvoudige stoornissen. We hebben vier behandeltrajecten,  respectievelijk kort, middel, intensief en chronisch. De behandelaar richt in zich in de behandeling op gezondheid en gedrag. Eigen verantwoordelijkheid en werken vanuit je kracht staan daarbij centraal. We maken daarbij gebruik van methodiek van het KOP model ontwikkeld door Paul Rijnders. Als psychiater werk je op basis van consultaanvraag door de behandelaar of door de huisarts. GR1PP zetelt in Delft en richt zich op de regio’s Delft, Lansingerland, Schiedam & Vlaardingen, Maassluis, Hoek van Holland, Leiden, Naaldwijk & Westland, Den Haag Ypenburg.

Wij zoeken

een enthousiaste psychiater die zich betrokken voelt bij de doelgroep. Tot de taken behoren, psychiatrisch onderzoek en medicamenteus advies. Je levert een bijdrage aan de diagnostiek, behandeling, begeleiding en advies van de cliënten en je overlegt daarbij met diegene die consult heeft aangevraagd. Dit is de huisarts of de behandelaar bij GR1PP.

Je bent innovatief, ondernemend en samenwerkend ingesteld. Je geeft mede vorm en richting aan de behandelinhoudelijke ontwikkelingen in overleg met de manager. Kenmerkend voor de werksfeer is eigen invloed en laagdrempeligheid.

Wij vragen

Een inschrijving in het Nederlandse Specialistenregister voor het specialisme psychiatrie en een geldige BIG registratie. Je bent zelfstandig en besluitvaardig, denkt overstijgend en procesmatig en beschikt over een flexibele werkhouding.

Wij bieden

Salaris cf. AMS tot max. € 8507 bruto per maand op fulltime basis. Aanstelling op basis van een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd. GGZ Delfland heeft een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden. Pensioenvoorziening bij het PFZW.

NB. Om efficiency redenen wordt de vacature tegelijkertijd intern en extern gepubliceerd. Interne kandidaten hebben voorrang. Een VOG verklaring is onderdeel van de procedure. De kosten worden vergoed.

Wil je meer weten?

Telefonische informatie wordt graag gegeven door Leonieke Kranenburg, alg.  manager Gr1PP, tel. 06 12812044. Mailen kan ook l.kranenburg@ggz-delfland.nl

Wil je solliciteren?

Je sollicitatie ontvangen wij graag via het online sollicitatieformulier zie onderstaande link ‘solliciteer online’.

De richtlijnen, genoemd in de nota werving & selectie, zijn van toepassing zodat op een vertrouwelijke behandeling van uw sollicitatie kan worden gerekend.

 

 

publicatiedatum
13-10-2016
sluitingsdatum
31-12-2017
solliciteer online

Psychiater (Polikliniek Franciscus Vlietlandziekenhuis) (17.1027)

Brede interesse?

In Schiedam zoeken we een bevlogen 

Psychiater  

Polikliniek Franciscus Vlietlandziekenhuis

(Schiedam)

36 uur per week

Wij zijn

De RVE NWN is een kleinschalige eenheid van ca. 200 medewerkers, verdeeld over een aantal locaties. De eenheid bestaat uit de poli’s en consultatieve diensten op resp. het Franciscus Vlietlandziekenhuis (Schiedam) en het  Franciscus Gasthuis (Rotterdam) en de Klaver in Bergschenhoek. Het behandelcentrum en de kliniek (80 bedden) zijn gevestigd op locatie ‘de Stadhouder’ in Schiedam. De werksfeer is informeel en plezierig. De lijnen zijn kort.

De werkomgeving

De psychiater vervult de rol van regiebehandelaar binnen het multidisciplinaire team. Dat betekent dat hij / zij de betreffende cliënten ziet en de zorg op hoofdlijnen volgt. Samen met de medebehandelaar en de cliënt wordt het behandelplan vastgesteld. Hierbij worden de principes van Shared Decision Making toegepast.  Zijn er aanpassingen aan het behandelplan nodig of is aanvullende diagnostiek vereist, dan gebeurt dit in overleg met de regiebehandelaar.

Op de poli is sprake van een breed spectrum aan psychiatrische problematiek, zoals o.a. stemming- angst en persoonlijkheidsstoornissen. Het multidisciplinaire team bestaat uit psychiaters, psychotherapeuten/klinisch psychologen, GZ psychologen, een AIOS psychiatrie en een arts assistent.

We zoeken

een BIG geregistreerd psychiater. Als collega ben je een goede teamspeler en inspireer je de (mede)behandelaren zodat onze cliënten optimale zorg krijgen. Flexibiliteit, humor, efficiënt kunnen werken en open staan voor verandering en ontwikkeling vinden we belangrijke eigenschappen/vaardigheden.

NB. Om efficiencyredenen vindt werving intern en extern tegelijk plaats. Interne kandidaten hebben voorrang.

Wij bieden

De CAO-GGZ is van toepassing, salaris max. € 8507 cf. trede 6 AMS.  Inschaling vindt plaats op grond van ervaring. GGZ Delfland kent een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden. Verder is er onder andere een studieregeling, een tegemoetkoming in ziektekostenverzekering en kunnen individuele afspraken worden gemaakt over de werktijden. Pensioenopbouw vindt plaats bij PFZW.

Wil je meer weten?

Verdere inlichtingen over deze functie wordt graag gegeven door Lilian Broeders, manager bedrijfsvoering, tel. 06 51384208.

Wil je solliciteren?

Sollicitaties ontvangen wij graag via het online sollicitatieformulier zie onderstaande link ‘solliciteer online’. 

Bij GGZ Delfland krijg je in het dagelijks werk te maken met vertrouwelijke gegevens en/of vaak kwetsbare patiënten. Vanwege de veiligheid en bescherming van patiënten en medewerkers wordt daarom, als je bij ons komt werken, een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) gevraagd. De kosten zijn voor GGZ Delfland.

De richtlijnen, genoemd in de nota werving & selectie, zijn van toepassing zodat op een vertrouwelijke behandeling van je sollicitatie kan worden gerekend.

 

publicatiedatum
21-03-2017
sluitingsdatum
31-12-2018
solliciteer online

Verpleegkundig Specialist team Jeugd (Delft/Westland eo) (16.1089)

De afdeling Jeugd van GGZ Delfland zoekt per direct een enthousiaste, gedreven,

 

Verpleegkundig Specialist Team Jeugd

Regio Delft/Westland e.o.

32 uur /week

 

Afdelingsinformatie:

Kinder- en Jeugdpsychiatrie levert ambulante psychiatrische diagnostiek en behandeling voor jeugdigen. We bieden specialistische zorg en werken met zorgpaden. Onze filosofie is dat cliënten recht hebben op de beste behandeling. Voor ons is dat de behandeling volgens de meest recente kennis.

De afdeling Jeugd DWO GGZ Delfland levert zorg in de regio Delft Westland en Omstreken. De afdeling bestaat uit 3 multidisciplinaire regioteams, werkend vanuit Delft, Naaldwijk en Ypenburg.

Wij zoeken:

Voor ons team Jeugd zoeken wij een gedreven, enthousiaste Verpleegkundig Specialist.

Je werkzaamheden binnen de afdeling zullen o.a. bestaan uit geprotocolleerde behandeling (farmacotherapie) van kinderen en jongeren, het doen van intakes en het bijdragen aan de uitvoering van het behandelplan. De werkzaamheden worden verricht onder supervisie van een psychiater.

Wij vragen:

Een vooropleiding HBO verpleegkunde en een afgeronde opleiding tot Verpleegkundig Specialist in de GGZ is een vereiste. De voorkeur gaat uit naar kandidaten met enige jaren werkervaring als Verpleegkundig Specialist in een Jeugdzorgomgeving.

Je bent in staat je plek te verwerven in een team van professionele zorgverleners en hebt plezier in de samenwerking. Je bent innovatief binnen je vakgebied en weet draagvlak te creëren voor nieuwe ideeën en plannen zowel binnen de eigen afdeling als daarbuiten.

Wij bieden:

De cao GGZ is van toepasing. Salaris in FWG 60, max. €4230 bruto per mand op fulltime basis.  Inschaling en salariëring vinden plaats op grond van ervaring.

GGZ Delfland kent een uitgebreid meerkeuzesysteem voor arbeidsvoorwaarden. Verder is er onder andere een studieregeling, een tegemoetkoming in ziektekostenverzekering en kunnen individuele afspraken worden gemaakt over werktijden. Pensioenopbouw vindt plaats bij PFZW.

Bij GGZ Delfland krijgt u in uw dagelijkse werk te maken met vertrouwelijke gegevens en/of vaak kwetsbare patiënten. Vanwege de veiligheid en bescherming van patiënten en medewerkers wordt daarom, als u bij ons komt werken, een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) van u gevraagd. U krijgt de kosten hiervoor vergoed.

Wil je meer weten?

Nadere informatie over deze functie kan worden ingewonnen bij Maddeleen Dam, manager Bedrijfsvoering Jeugd DWO telefoonnummer: 06-23365226 of per mail m.dam@ggz-delfland.nl

Wil je solliciteren?

Je sollicitatie ontvangen wij graag via het online sollicitatieformulier zie onderstaande link ‘solliciteer online’. 

De richtlijnen, genoemd in de nota werving & selectie, zijn van toepassing zodat op een vertrouwelijke behandeling van je sollicitatie kan worden gerekend.

 

 

 

publicatiedatum
12-08-2016
sluitingsdatum
31-12-2017
solliciteer online

Zorg- & Activeringscoach (ZAC) (DOEL) (Delft) (17.1025)

Ben jij een ster in het begeleiden van cliënten naar zelfstandigheid? Ken je de Sociale Kaart op je duimpje en ben je in staat in ieder traject de mogelijkheden optimaal te benutten?

Vanwege uitbreiding van onze werkzaamheden verwelkomen wij – bij voorkeur op korte termijn – een:

Zorg- & Activeringscoach

32 uur per week

Werkzaamheden

Je biedt persoonlijke begeleiding aan onze cliënten die problematiek hebben op verschillende levensdomeinen. Samen met de cliënt inventariseer je zijn/haar sociaal maatschappelijke situatie en breng je wensen, mogelijkheden, kennis en capaciteiten in kaart. Op basis hiervan stel je een begeleidingsplan op, met doelen op de levensgebieden wonen, zorg, gezondheid, financiën en arbeid/dagbesteding. Met jou als begeleider werkt de cliënt aan het optimaliseren van zelfstandigheid. Je signaleert en rapporteert bijzonderheden en bent steeds in staat de hulpverlening op een creatieve manier in te zetten en bij te stellen, als dat nodig is.

Profiel

Je bent zelfstandig, integer en een echte doorzetter. Je bent positief en geduldig en je sociale vaardigheden zijn uitstekend. Je hebt kennis van psychiatrie en ervaring met de doelgroep. Vanzelfsprekend heb je een opleiding op HBO-niveau (MWD, SPH of aanverwant met specialisatie GGZ) met een diploma afgerond.

Je kunt in de regio worden ingezet. Standplaats is in eerste instantie Delft, later mogelijk Schiedam. Je bent flexibel inzetbaar en in het bezit van rijbewijs B en een auto.

GGZ Delfland biedt

Een uitdagende baan bij een ambitieuze organisatie! De arbeidsvoorwaarden zijn prima in orde bij GGZ Delfland. Van toepassing is de CAO Geestelijke Gezondheidszorg.

De Zorg- & Activeringscoach ontvangt salaris conform FWG 50 (max. € 3.367,= o.b.v. 36 uur). De organisatie heeft een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden dat je zelf kunt samenstellen.

We bieden een dienstverband voor de duur van één jaar, met de mogelijkheid tot verlenging.

Bij GGZ Delfland krijgen de medewerkers in het dagelijks werk te maken met vertrouwelijke gegevens en/of vaak kwetsbare patiënten. Vanwege redenen met betrekking tot veiligheid en bescherming dienen nieuwe medewerkers een VOG (Verklaring Omtrent het Gedrag) te overleggen. De kosten van de aanvraag worden vergoed.

Meer informatie

Als je meer wilt weten over deze functie, dan kun je contact opnemen met Anja van Driel, manager DOEL. Zij is bereikbaar via telefoonnummer 015 260 7641.

Sollicitatie  

Als je ervan overtuigd bent dat je geknipt bent voor deze baan, dan kun je reageren via het online sollicitatieformulier (zie onderstaande link: ‘solliciteer online’)

We stellen deze vacature open tot en met 3 april 2017.

De functie wordt vanwege efficiency gelijktijdig in- en extern gepubliceerd. Interne kandidaten krijgen voorrang. Bij een hoge respons kan de sluitingsdatum worden vervroegd.

De richtlijnen, genoemd in de Nota Werving & Selectie, zijn van toepassing, zodat op een vertrouwelijke behandeling van de sollicitaties gerekend kan worden.

 

publicatiedatum
21-03-2017
sluitingsdatum
03-04-2017
solliciteer online

Bent u psychiater, arts, GZ of klinisch psycholoog (art. 14 BIG)? Geen vacature gevonden die voldoende aansluit bij uw interesse? We gaan graag oriĆ«nterend met u in gesprek om de mogelijkheden te verkennen. Neem hiervoor contact op met Marja Lemmers, adviseur P&O

Telefoonnummer 06-20436492
m.lemmers@remove-this.ggz-delfland.nl

 

Acquisitie naar aanleiding van vacatures wordt niet op prijs gesteld.

Informatie voor verwijzers

Informatie die voor verwijzers van toepassing is.

Lees meer

Informatiebladen

Alle informatie in PDF vorm.

Lees meer

Vacatures & Stages

Hier vindt u alle vacatures en stageplekken

Lees meer

Het Leerhuis

Het Leerhuis richt zich op opleiding, bij- en nascholing en onderzoek.

Lees meer