A A A

Vacatures & Stages

Hoe snel wordt u geholpen

Een overzicht van de aanmeldwachttijd en behandelwachttijd.

Lees meer

Uw mening telt

Wij horen graag van u wat we al goed doen of wat nog beter kan. 

Lees meer

Hulp nodig voor uw kind?

Maakt u zich zorgen over de psychische gezondheid of het gedrag van uw kind?

Lees meer

Hieronder vindt u een overzicht van onze actuele vacatures.

ANIOS Open Opname Volwassenen/ Langdurige Zorg (Schiedam)

Voorbereiden op de huisartsenopleiding, de opleiding tot psychiater of een ander specialisme ?

In Schiedam ontstaat een vacature voor een gedreven

Arts Assistent  (niet in opleiding)

Open Opname Volwassenen/Langdurige Zorg

Standplaats Schiedam

36 uur per week

 

Wij zijn:

De RVE NWN is een kleinschalige eenheid van ca. 200 medewerkers verdeeld over een aantal locaties. Het behandelcentrum, de SEH P en de kliniek zijn gelegen binnen locatie ‘de Stadhouder’ in Schiedam. De kliniek bestaat uit de afdelingen High Intensive Care (HIC), Gesloten Opname, Open Opname, Opname Ouderen en Langdurige Zorg. De RVE bestaat verder uit de afdeling Jeugd (ambulant), het FACT, de poli Verstandelijk Beperken, Intensieve Poliklinische  Behandeling (IPB), de consultatieve dienst en poli’s op resp. het Franciscus Gasthuis (Rotterdam), het Franciscus Vlietlandziekenhuis (Schiedam) en Locatie de Klaver in Bergschenhoek. De werksfeer is nuchter, informeel en plezierig. De lijnen zijn kort. Er is aandacht voor het leer- en ontwikkelklimaat.  

De baan:

De werkzaamheden omvatten psychiatrisch onderzoek en behandeling, geïndiceerd lichamelijk onderzoek en somatische anamnese. Je ziet toe op de coördinatie van de uitvoering van de behandeling en geeft aanwijzingen en richtlijnen aan andere disciplines. Je neemt deel aan diverse overlegvormen en draagt bij aan de ontwikkeling van behandelbeleid. Je krijgt supervisie van een psychiater.

Op de afdeling Open Opname is sprake van een breed scala aan psychiatrische problematiek zoals stemming-/angst- en persoonlijkheidsstoornissen. Er wordt vol ingezet op herstelondersteunende zorg. De bedoeling is de patiënt zo snel mogelijk de regie over het eigen leven weer terug te geven. Opname duurt daarom zo kort mogelijk. Eventueel wordt ambulant verder behandeld.

Op de afdeling langdurige zorg verblijven patiënten met chronische psychiatrische problematiek. Ook hier wordt uitgegaan van de herstelvisie, waarbij empowerment één van de belangrijkste onderdelen is. Alle inspanningen zijn erop gericht de kwaliteit van leven voor de patiënten te optimaliseren en hen zoveel mogelijk regie te geven.

Waarneming voor collega’s van de andere afdelingen hoort erbij. De veelzijdige werkomgeving is daarmee een prima voorbereiding op de huisartsenopleiding of een evt. opleidingsplaats tot psychiater! Dagelijks neem je deel aan het medisch ochtendoverleg. Wekelijks is er intervisie en een uur kennisoverdracht door een ervaren psychiater.

Bereikbaarheidsdiensten zijn onderdeel van de functie. Hierbij fungeert altijd een psychiater als achterwacht. Voor de diensten is een rijbewijs vereist en (de beschikking over) een auto.

Wij zoeken:

Ter versterking van het (jonge) artsenteam zijn we op zoek naar een arts die kennis van en affiniteit heeft met de psychiatrie, in bezit van een afgeronde opleiding geneeskunde met BIG registratie. Ervaring in de psychiatrie is een pre, maar niet strikt noodzakelijk.

Wij bieden:

De CAO-GGZ is van toepassing. De functie is ingedeeld in functiegroep 65, salaris max. € 4.978,00 bruto per maand bij een 36-urige werkweek. Inschaling en salariëring vinden plaats op grond van ervaring. Gestart wordt met een jaarcontract, met de mogelijkheid tot verlenging.

NB. Vanwege efficiency wordt tegelijkertijd intern en extern geworven. Interne kandidaten hebben voorrang.

Wil je meer weten?

Nadere informatie wordt graag gegeven door Nanny Overdijk, manager bedrijfsvoering,

tel. 010-2463989. Mailen kan naar n.overdijk@ggz-delfland.nl

Wil je solliciteren?

Je sollicitatie ontvangen wij graag via het online sollicitatieformulier zie onderstaande link ‘solliciteer online’.  Reageren kan tot 4 juni 2017.

De richtlijnen, genoemd in de nota werving & selectie, zijn van toepassing zodat op een vertrouwelijke behandeling van uw sollicitatie kan worden gerekend. Gezien de kwetsbare doelgroep vragen wij bij indiensttreding  een geldige VOG verklaring. Kosten hiervan worden vergoed.

publicatiedatum
23-05-2017
sluitingsdatum
03-06-2017
solliciteer online

ANIOS Spoedeisende Hulp Psychiatrie (Schiedam)

Voorbereiden op de huisartsenopleiding, de opleiding tot psychiater of een ander specialisme?

In Schiedam ontstaat per augustus 2017 een vacature voor een gedreven

Arts Assistent  (niet in opleiding)

Spoedeisende Hulp Psychiatrie (SEH P)

Standplaats Schiedam

36 uur per week

 

Wij zijn:

De RVE NWN is een kleinschalige eenheid van ca. 200 medewerkers verdeeld over een aantal locaties. Het behandelcentrum, de SEH P en de kliniek zijn gelegen binnen locatie ‘de Stadhouder’ in Schiedam. De kliniek bestaat uit de afdelingen High Intensive Care (HIC), Gesloten Opname, Open Opname, Opname Ouderen en Langdurige Zorg. De RVE bestaat verder uit de afdeling Jeugd (ambulant), het FACT, de poli Verstandelijk Beperken, Intensieve Poliklinische  Behandeling (IPB), de consultatieve dienst en poli’s op resp. het Franciscus Gasthuis (Rotterdam), het Franciscus Vlietlandziekenhuis (Schiedam) en Locatie de Klaver in Bergschenhoek. De werksfeer is nuchter, informeel en plezierig. De lijnen zijn kort.

De SEH P:

De SEH P heeft een poortwachtersfunctie voor de kliniek. Aan de afdeling zijn in principe geen bedden verbonden. Om die reden zal nauw worden samengewerkt met de overige afdelingen in de kliniek. Er wordt vol ingezet op herstelondersteunende zorg. De SEH P zal bestaan uit drie onderdelen :  

 • De crisisdienst concentreert zich op de crisisbeoordeling binnen/buiten locatie de Stadhouder in Schiedam. Na doorverwijzing wordt de patiënt gezien waar het kan, hetzij thuis, op het politiebureau of na binnenlopen in de kliniek.
 • Het Intensive Home Treatment team (IHT) biedt intensieve behandeling aan patiënten om zo mogelijk opname te voorkomen. Uitgangspunt is dat herstel thuis voorspoediger verloopt en dat de patiënt zijn rol in de thuissituatie behoudt.
 • De Acute Dagopvang (ADO) biedt een behandelaanbod voor patiënten ter voorkoming van opname in de kliniek, gericht op het herstellen van het evenwicht. Naast een beperkt therapiedeel is ruimte voor activiteiten op het gebied van sport, creativiteit en ontspanning.

De baan:

Als arts assistent doe je psychiatrisch onderzoek en behandeling, je verricht geïndiceerd lichamelijk onderzoek en somatische anamnese. Verder wordt toegezien op de coördinatie van de uitvoering van de behandeling en worden aanwijzingen en richtlijnen gegeven aan andere disciplines. Je neemt deel aan diverse overlegvormen en draagt bij aan de ontwikkeling van behandelbeleid. De werkzaamheden worden verricht onder supervisie van een psychiater.

Waarneming voor collega’s van de andere afdelingen hoort erbij. De veelzijdige werkomgeving is daarmee een prima voorbereiding op de huisartsenopleiding of een evt. opleidingsplaats tot psychiater! Dagelijks neem je deel aan het medisch ochtendoverleg. Wekelijks is er een uur kennisoverdracht door een ervaren psychiater.

Bereikbaarheidsdiensten zijn onderdeel van de functie. Hierbij fungeert altijd een psychiater als achterwacht. Voor de diensten is een rijbewijs vereist en (de beschikking over) een auto.

Wij zoeken:

Ter versterking van het (jonge) artsenteam zijn we op zoek naar een arts die kennis van en affiniteit heeft met de psychiatrie, in bezit van een afgeronde opleiding geneeskunde met BIG registratie. Ervaring in de psychiatrie is een pre. Een leergierige houding, pioniersmentaliteit, humor en relativeringsvermogen vinden we even belangrijk.

Wij bieden:

De CAO-GGZ is van toepassing. De functie is ingedeeld in functiegroep 65, salaris max. € 4.917,00 bruto per maand bij een 36-urige werkweek. Inschaling en salariëring vinden plaats op grond van ervaring. Gestart wordt met een jaarcontract, met de mogelijkheid tot verlenging.

NB. Vanwege efficiency wordt tegelijkertijd intern en extern geworven. Interne kandidaten hebben voorrang.

Wil je meer weten?

Nadere informatie wordt graag gegeven door Sandra Dorland, manager bedrijfsvoering,

tel. 06-13191476. Mailen kan naar s.dorland@ggz-delfland.nl

Wil je solliciteren?

Je sollicitatie ontvangen wij graag via het online sollicitatieformulier zie onderstaande link ‘solliciteer online’.  Reageren kan tot 4 juni 2017.

De richtlijnen, genoemd in de nota werving & selectie, zijn van toepassing zodat op een vertrouwelijke behandeling van uw sollicitatie kan worden gerekend. Gezien de kwetsbare doelgroep vragen wij bij indiensttreding  een geldige VOG verklaring. Kosten hiervan worden vergoed.

publicatiedatum
23-05-2017
sluitingsdatum
03-06-2017
solliciteer online

Arts assistent (niet in opleiding)

Veelzijdige ervaring opdoen in de psychiatrie? De dienstenpoule van GGZ Delfland heeft ruimte voor een

 

Arts-assistent voor de Bereikbaarheidsdienst

 De werkzaamheden

In het kader van de 24-zorg doen onze artsen volgens rooster bereikbaarheidsdiensten (na kantoortijd en in het weekend). Tijdens de dienst worden alleen werkzaamheden verricht die geen uitstel dulden. De dienstdoende arts kan voor consult worden ingeschakeld door de klinieken van GGZ Delfland in Delft en Schiedam en de SEH-en van het Franciscus Gasthuis (Rotterdam), het Franciscus Vlietlandziekenhuis (Schiedam). Soms volstaat telefonisch contact, andere keren moet je uitrukken. Bij vragen kan altijd worden teruggevallen op de achterwacht psychiater van GGZ Delfland.

Inzet in de dienstenpoule vindt plaats na een (nader af te spreken) inwerkperiode.

Wij vragen:

Voor deze taken zoeken wij een zelfstandige, BIG geregistreerde arts-assistent met ervaring in de (spoedeisende) psychiatrie, kennis van de BOPZ etc. De kandidaat die wij zoeken is bereid om volgens rooster een paar bereikbaarheidsdiensten per maand te doen. Daarnaast vindt inzet plaats op oproepbasis (altijd minimaal 24 u tevoren bekend). Je kunt binnen 0,5 u ter plaatse zijn en beschikt over een eigen auto.

Wij bieden:

Een aanstelling onder de CAO-GGZ. De functie is ingedeeld in FWG 65, salaris max. € 4978 bruto per maand bij een fulltime werkweek. Per dienst ontvang je standaard een vergoeding voor de dienst zelf, ongeacht de feitelijke inzet. Per oproep wordt uitgegaan van een periode van tenminste een half uur plus de werkelijke reistijd. De gewerkte uren worden uitbetaald volgens het geldende uurloon, met een overwerktoeslag die kan oplopen tot 100%. Vergoeding van dienst-kilometers à 0,36/km.

In eerste instantie bieden we een aanstelling voor een jaar.  GGZ Delfland kent een uitgebreid meerkeuzesysteem voor arbeidsvoorwaarden.

Wil je meer weten?

Verdere informatie wordt graag gegeven door Ferrald Dunnink, manager bedrijfsvoering, tel. 015 260 7880 of Marja Lemmers, adviseur P&O, tel. 06 20436492. Mailen kan ook  f.dunnink@ggz-delfland.nl  of m.lemmers@ggz-delfland.nl

Wil je solliciteren?

Je sollicitatie ontvangen wij graag via het online sollicitatieformulier zie onderstaande link ‘solliciteer online’. 

De richtlijnen, genoemd in de nota werving & selectie, zijn van toepassing zodat op een vertrouwelijke behandeling van uw sollicitatie kan worden gerekend. Gezien de kwetsbare doelgroep vragen wij bij aanstelling een geldige verklaring omtrent gedrag (VOG).Kosten hiervan worden vergoed.

 

 

 

publicatiedatum
23-12-2016
sluitingsdatum
31-12-2017
solliciteer online

Arts Assistent (niet in opleiding) (Gesloten opname Volwassenen) (Delft) (17.1004)

Interesse in een dynamische werkomgeving? Voorbereiden op de huisartsenopleiding, de opleiding tot psychiater of een ander specialisme?

Vanwege interne verschuiving ontstaat per direct een vacature voor een enthousiaste  

 

Arts Assistent  (niet in opleiding)

Gesloten Opname Volwassenen

Standplaats Delft

32-36 uur per week

Wij zijn:

Ridder 2-4-6 is een afdeling voor langdurig opgenomen patiënten, waarbij altijd gekeken wordt naar de uitstroom mogelijkheden.

Er wordt vol ingezet op Herstelondersteunende zorg. De bedoeling is de patiënt zo snel mogelijk de regie over het eigen leven weer terug te geven.

De baan:

De werkzaamheden omvatten psychiatrisch onderzoek en behandeling, geïndiceerd lichamelijk onderzoek en somatische anamnese. Je bent lid van het multidisciplinair team,  ziet toe op en  coördineert de uitvoering van de behandeling en geeft aanwijzingen en richtlijnen aan andere disciplines. Je neemt deel aan diverse overlegvormen en draagt bij aan de ontwikkeling van behandelbeleid. De werkzaamheden worden verricht onder supervisie van een psychiater.

Waarneming voor collega’s van de andere afdelingen hoort erbij. De veelzijdige werkomgeving is daarmee een prima voorbereiding op de huisartsenopleiding of een evt. opleidingsplaats tot psychiater! Dagelijks neem je deel aan het medisch ochtendoverleg. Wekelijks is er intervisie en een uur kennisoverdracht door een ervaren psychiater.

Bereikbaarheidsdiensten zijn onderdeel van de functie. Hierbij fungeert altijd een psychiater als achterwacht. Voor de diensten is een rijbewijs vereist en (de beschikking over) een auto.

Wij zoeken:

Ter versterking van het team zijn we op zoek naar een arts die kennis van en affiniteit heeft met de psychiatrie, in bezit van een afgeronde opleiding geneeskunde met BIG registratie. Ervaring in de psychiatrie is een pré.

Wij bieden:

De CAO-GGZ is van toepassing. De functie is ingedeeld in functiegroep 65, salaris max. € 4.978,00 bruto per maand bij een 36-urige werkweek. Inschaling en salariëring vinden plaats op grond van ervaring. Gestart wordt met een jaarcontract, met de mogelijkheid tot verlenging.

NB. Vanwege efficiency wordt tegelijkertijd intern en extern geworven. Interne kandidaten hebben voorrang.

Wil je meer weten?

Nadere informatie wordt graag gegeven door Wladimir Andela, manager bedrijfsvoering, tel. 0651513639 of per mail w.andela@ggz-delfland.nl

Wil je solliciteren?

Je sollicitatie ontvangen wij graag via het online sollicitatieformulier zie onderstaande link ‘solliciteer online’. 

De richtlijnen, genoemd in de nota werving & selectie, zijn van toepassing zodat op een vertrouwelijke behandeling van uw sollicitatie kan worden gerekend. Gezien de kwetsbare doelgroep vragen bij bij indiensttreding  een geldige VOG verklaring. Kosten hiervan worden vergoed.

publicatiedatum
10-01-2017
sluitingsdatum
31-12-2017
solliciteer online

GZ-Psycholoog GR1PP (Generalistische basis GGZ) (16.1124)

GR1PP  is – als onderdeel van GGZ Delfland - een belangrijke regionale aanbieder van de Generalistische Basis GGZ . Wij werken nauw samen met huisartsen, regionale ziekenhuizen en andere zorginstellingen. Dit stelt ons in staat om onze cliënten te begeleiden naar een leven waarin de stoornis niet meer, of niet meer allesbepalend, aanwezig is.           

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste      

 

GZ-psycholoog  GR1PP

(generalistische basis GGZ )

32-36 uur per week

Wij zijn:

GR1PP is een kleinschalige eenheid die groeiende is. Momenteel werken er ca. 25  medewerkers verdeeld over een aantal locaties in Delft, Schiedam en omgeving. Als behandelaar bij GR1PP geniet je een grote mate van zelfstandigheid. De werksfeer is informeel en  innovatief.

Wij bieden poliklinische zorg aan cliënten met enkelvoudige problematiek. Het gaat om een brede doelgroep (jong) volwassenen (v.a. 18 jr) en ouderen uit zowel een stads- als plattelandsomgeving. Meer informatie over de werkwijze, behandelaren en locaties van GR1PP vind je op onze website: www.gr1pp.nl

De baan:

Als GZ-psycholoog lever je een bijdrage aan diagnostiek en behandeling voor volwassenen en ouderen. Als hoofdbehandelaar geef je individuele en evt. groepsbehandelingen en coördineer je de behandeling van de cliënten. Behandeling vindt plaats volgens de laatste richtlijnen en valt binnen de kaders van Generalistische Basis-GGZ. Behandeling kan variëren in duur van  kort (5 gesprekken) tot intensief (13 gesprekken).

Je werkt zelfstandig, waarbij je zelf verantwoordelijk bent voor je agenda, je cliënten en de samenwerking met collega’s. Innovatie in ons aanbod wordt gestimuleerd en we bieden veel behandelingen aan via E-health (blended). Je bent innovatief, ondernemend en samenwerkend ingesteld. Je geeft mede vorm en richting aan de behandelinhoudelijke ontwikkelingen in overleg met de manager. Kenmerkend voor de werksfeer is eigen invloed,  laagdrempelig en prettig informeel onderling contact.

Wij vragen

Een afgeronde opleiding tot GZ-psycholoog en BIG–registratie. Verder is affiniteit met de doelgroep belangrijk, evenals een flexibele, collegiale en proactieve instelling.

Wij bieden:

De CAO GGZ is van toepassing. Wij bieden een aanstelling voor onbepaalde tijd.  De functie is ingedeeld in FWG 65, salaris max. € 4.978,00 bruto per maand op fulltime basis. Inschaling en salariëring vinden plaats op basis van ervaring.

 

NB. Om efficiency redenen wordt de vacature tegelijk intern en extern gepubliceerd. Interne kandidaten hebben voorrang.

Wil je meer weten?

Verdere informatie over de functie wordt graag gegeven door Leonieke Kranenburg, algemeen manager GR1PP/ GZ-Psycholoog, telefoonnummer 06 12812044. Mailen kan ook: L.Kranenburg@ggz-delfland.nl

Wil je solliciteren?

Je sollicitatie ontvangen wij graag via het online sollicitatieformulier zie onderstaande link ‘solliciteer online’. 

De richtlijnen, genoemd in de nota werving & selectie, zijn van toepassing zodat op een vertrouwelijke behandeling van je sollicitatie kan worden gerekend.  Een geldige VOG verklaring is onderdeel van de procedure.

publicatiedatum
23-12-2016
sluitingsdatum
31-12-2017
solliciteer online

HBO Verpleegkundige High Intensive Care (HIC) Locatie Schiedam (16.1014J)

Uitgaan van mogelijkheden!

Binnen de RVE Nieuwe Waterweg Noord (NWN) ontstaan in de kliniek afdeling High Intensive Care van locatie de Stadhouder in Schiedam  een vacature voor een enthousiaste

 

HBO Verpleegkundige

High Intensive Care (HIC)

32-36 uur per week

 

Wij zijn:

De RVE NWN is een kleinschalige eenheid van ca. 200 medewerkers, verdeeld over een aantal locaties. De kliniek is gelegen binnen locatie ‘de Stadhouder’ in Schiedam. Hier werken ca. 120 mensen in een informele en plezierige werksfeer. De lijnen zijn kort. De kliniek omvat de afdelingen gesloten opname, open/besloten opname & vervolgbehandeling, opname ouderen, langdurige zorg en de afdeling Dubbel Diagnose. Er worden voorbereidingen getroffen voor de totstandkoming een afdeling Spoed Eisende Hulp (SEH).  Er kunnen ongeveer 80 patiënten klinisch behandeld worden. Overige onderdelen zijn de consultatieve dienst en de poli op het Fransciscus Gasthuis in Rotterdam, de polikliniek in het Franciscus/Vlietlandziekenhuis in Schiedam en Locatie de Klaver in Bergschenhoek.

De afdeling
De afdeling gesloten opname omvat 10 bedden. In het kader vermindering Dwang & Drang is een ontwikkeling gaande tot een gecertificeerde HIC (high intensive care). De patiënten op de afdeling hebben ernstige psychiatrische aandoeningen en verkeren in een crisissituatie. Alle inspanningen van het multidisciplinaire team zijn erop gericht om de patiënt de regie over zijn eigen leven zo snel mogelijk terug te laten nemen. Onderdeel van de behandeling kan zijn dat het maken van eigen keuzes tijdelijk wordt ingeperkt. Het verpleegkundig team vervult, in relatie met de patiënt en diens naasten, een belangrijke rol in het herstellen en herwinnen van eigen regie. De naasten van de patiënt worden erkend en betrokken om het herstel te stimuleren.

De functie

De HBO verpleegkundige neemt  in (hoog) complexe situaties het voortouw en houdt het overzicht. Gebaseerd op actuele kennis en vanuit een breed referentiekader, schat de  HBO verpleegkundige – op basis van klinisch redeneren – de complexiteit en urgentie in, verdeelt taken en ondersteunt en coacht collega verpleegkundigen. De HBO verpleegkundige bevordert de ontwikkeling en samenwerking van het team in de HIC methodiek, onder andere door het leiden van intervisie, kennisoverdracht en het stimuleren van reflectie. Vervult een coördinerende rol bij opnames en verricht overige taken als eerst verantwoordelijker verpleegkundige.

Wij vragen:

Een kundige, ervaren en  betrokken verpleegkundige die beschikt over een HBO-V diploma, een geldige BIG registratie met minimaal twee tot drie jaar aantoonbare ervaring in een relevante setting. Je hebt de ambitie de afdeling verder te helpen ontwikkelen tot een HIC.  Je bent vriendelijk, gastvrij en legt  laagdrempelig contact met de patiënt. Open en respectvol sluit je aan bij diens verhaal.  Je hebt een scherp observatievermogen, bent goed in risicotaxatie en crisisinterventie. Je bevordert het therapeutisch klimaat, onder meer door je eigen voorbeeldgedrag en het coachen van collega’s.

Wij bieden:

De CAO-GGZ is van toepassing. De functie is ingedeeld in functiegroep 50, salaris max. € 3325,00 bruto per maand op fulltime basis. Inschaling en salariëring vinden plaats op grond van ervaring.

NB. Om efficiency redenen vindt de werving intern en extern tegelijk plaats. Interne kandidaten hebben voorrang. Aanstelling voor externe kandidaten op basis van een jaarcontract.

GGZ Delfland kent een gevarieerd pakket voor arbeidsvoorwaarden. Verder is er onder andere een studieregeling en een tegemoetkoming in ziektekostenverzekering. Pensioenopbouw vindt plaats bij PFZW.

Wil je meer weten?

Verdere informatie over de functie wordt graag gegeven door Sandra Dorland,  manager bedrijfsvoering, telefoonnummer 06-13191476 (di t/m vrij). Mailen kan ook: s.dorland@ggz-delfland.nl

Solliciteren?

Je sollicitatie ontvangen wij graag via het online sollicitatieformulier zie onderstaande link ‘solliciteer online’. 

De richtlijnen, genoemd in de nota werving & selectie, zijn van toepassing zodat op een vertrouwelijke behandeling van de sollicitatie kan worden gerekend. Een VOG verklaring is onderdeel van de procedure. De kosten hiervan worden vergoed.

publicatiedatum
03-04-2017
sluitingsdatum
31-12-2018
solliciteer online

HBO verpleegkundige (Schiedam) (17.1058)

Uitgaan van mogelijkheden!

In kliniek de Stadhouder in Schiedam is op de afdeling langdurige zorg ruimte voor een enthousiaste

HBO Verpleegkundige Langdurige Zorg (Schiedam)

(HBO niveau 5)

32 tot 36 uur per week

Wij zijn:

De RVE NWN is een kleinschalige eenheid van ca. 200 medewerkers, verdeeld over een aantal locaties. Het behandelcentrum en de kliniek (100 bedden) zijn gelegen binnen locatie ‘de Stadhouder’ in Schiedam. Hier werken ca. 120 mensen in een informele en plezierige werksfeer. De lijnen zijn kort. De kliniek omvat de afdelingen High Intensive Care (HIC), Gesloten Opname, Open Opname, Opname Ouderen en Langdurige Zorg,  Overige (ambulante) onderdelen van de eenheid zijn de Spoedeisende Hulp (SEHP), het FACT, de afdeling Intensieve Poliklinische Behandeling (IPB), de poli’s/consultatieve diensten op resp. het Franciscus Gasthuis (Rotterdam), het Franciscus Vlietlandziekenhuis (Schiedam), de poli op Locatie de Klaver in Bergschenhoek en de afdeling Jeugd.

De afdeling en de visie:

Op de afdeling Langdurige Zorg verblijven 38 patiënten met chronische psychiatrische problematiek. Qua aanpak wordt uitgegaan van de herstelvisie, waarbij empowerment één van de belangrijkste onderdelen is. Alle inspanningen zijn erop gericht het persoonlijk herstelproces in gang te zetten. De wensen van de patiënt zijn hierbij leidend. Streven is de kwaliteit van leven voor de patiënten te optimaliseren en hen zoveel mogelijk regie te geven. De opname en het verblijf wordt nl. gezien als een episode in het leven van de patiënt. Het belang van deelname aan de maatschappij, in welke vorm dan ook, wordt benadrukt. Er wordt vol ingezet op het onderhouden en/of herstellen van banden met familie en sociale netwerken, variërend van het vinden van een zinvolle dagbesteding tot vrijwilligerswerk of - indien mogelijk - een betaalde baan.

Het multidisciplinaire team bestaat uit psychiaters, arts assistent, verpleegkundig specialist (in opleiding), zorgcoördinator, verpleegkundigen niveau 4 en 5, activeringscoaches, ervaringswerkers, activiteitenbegeleider en gastvrouw.

De baan:

Als HBO verpleegkundige op de afdeling Langdurige Zorg lever je een belangrijke bijdrage aan het herstel van de patiënt, de dagelijkse regie op het zorgproces en overstijgende taken. Op basis van klinisch redeneren maak je een inschatting van de zorgvraag/complexiteit en  stel je de behoefte aan verpleegkundige zorg/begeleiding vast. Je werkt hierin nauw samen met het multidisciplinaire team c.q. de collega verpleegkundigen. Je neemt regie op de zorgcoördinatie en coacht de collega verpleegkundigen in de herstelgerichte aanpak. Met  gerichte inzet van je communicatieve vaardigheden, psycho educatie en steunende/structurerende begeleiding coach je de patiënten in de richting van de afgesproken doelen, bevorder je autonomie en zelfredzaamheid en stuurt het groepsproces. De voortgang  wordt samen met de (regie)behandelaar, de patiënt en diens naastbetrokkenen nauwlettend gevolgd tijdens de behandelplangesprekken. Ter bevordering van de behandeling en het herstelproces onderhoud en stimuleer je - samen met het multidisciplinaire team – onderling contact en interactie met familie/naastbetrokkenen. Je observeert patiënten, beoordeelt crisissituaties, normaliseert en intervenieert als dat nodig is. Je participeert in het kliniekbrede beleidsoverleg, teambijeenkomsten en intervisies. Je  vervult een voortrekkersrol bij de ontwikkeling van verpleegkundig beleid en bevordert het therapeutisch klimaat op de afdeling.

Wij vragen :

Een afgeronde opleiding tot HBO verpleegkundige (niveau 5) met een geldige BIG registratie en minimaal twee jaar ervaring als gediplomeerd verpleegkundige met een vergelijkbare doelgroep, bij voorkeur in de psychiatrie. Affiniteit met de doelgroep van Langdurige Zorg, collegialiteit, doorzettingsvermogen, flexibiliteit,  gevoel voor humor, gedrevenheid voor kwaliteitsverbetering zijn belangrijke kwaliteiten om deze functie met plezier te doen. Vanzelfsprekend sta je achter de  herstelvisie.

NB. Om efficiency redenen vindt de werving intern en extern tegelijk plaats. Interne kandidaten hebben voorrang. Een VOG verklaring is onderdeel van de procedure.

Wij bieden:

Aanstelling conform de cao GGZ. De functie is ingedeeld in functiegroep 50, salaris max. € 3.367,00 bruto per maand op fulltime basis. Inschaling en salariëring vinden plaats op grond van ervaring.

Externe kandidaten worden aangesteld op basis van een jaarcontract, met uitzicht op verlenging en/of een vast contract na afloop.

GGZ Delfland kent een aantrekkelijk meerkeuzepakket voor arbeidsvoorwaarden. Verder is er onder andere een studieregeling en een tegemoetkoming in ziektekostenverzekering. Pensioenopbouw vindt plaats bij PFZW.

Wil je meer weten?

Verdere informatie wordt graag gegeven door Nanny Overdijk, manager bedrijfsvoering, telefoonnummer 010-2463989. Mailen kan ook: n.overdijk@ggz-delfland.nl

Wil je solliciteren?

Je sollicitatie ontvangen wij graag via het online sollicitatieformulier zie onderstaande link ‘solliciteer online’.

De richtlijnen, genoemd in de nota werving & selectie, zijn van toepassing zodat op een vertrouwelijke behandeling van de sollicitatie kan worden gerekend.

publicatiedatum
15-05-2017
sluitingsdatum
28-05-2017
solliciteer online

(Kinder- en Jeugd) Psychiater (Familie FACT en Integraal Ambulant Team) (17.1000)

Voor het Familie FACT en het Integraal Ambulant Team (IAT) zoeken wij een bevlogen

 

(Kinder- en Jeugd-) Psychiater

(24-36 uur)

 

Wie zijn wij:

Het Familie FACT is een team bestaande uit verschillende disciplines, zoals psychiaters, sociaal psychiatrisch verpleegkundigen, verpleegkundig specialisten, (GZ-)psychologen en  ambulant verpleegkundigen, dat als geheel verantwoordelijk is voor alle cliënten. Er wordt meer teamgericht gewerkt en minder vanuit de individuele behandelaar. De werksfeer is informeel, plezierig en de lijnen zijn kort.

Het Familie FACT is gericht op zorg aan gezinnen, waarbij het kind (0-23 jaar) complexe psychiatrische problemen of vermoedens daarvan heeft. Daarnaast is er vaak sprake van een (ernstig) verstoord maatschappelijk leven. Ondanks dat het kind centraal staat, is de zorg ook gericht op de volwassenen binnen het gezin.  Er is namelijk in bijna alle gevallen sprake van problematiek op meerdere levensgebieden bij meerdere gezinsleden. Deze brede aanpak maakt het Familie FACT tot een uniek team.

Het Familie FACT richt zich onder andere op de verstoorde draagkracht-draaglast verhouding bij de individuele gezinsleden maar ook bij het gezin als geheel.

Het Familie FACT biedt intensieve ambulante (bemoei-)zorg en begeleidt cliënten zolang dit nodig is. “Te moeilijk” of “geen progressie” zijn geen redenen om de begeleiding te stoppen. Gemiddeld zijn er voor deze groep cliënten twee contacten per week.

Om snel en direct te kunnen reageren op veranderingen bespreekt het Familie FACT dagelijks de cliënten bij wie dat noodzakelijk is. De noodzakelijke en wenselijke activiteiten worden per dag gepland.

Het IAT is een samenwerkingsverband van GGZ Delfland, Ipse de Bruggen en Jeugdformaat. De werkwijze is analoog aan die van het Familie FACT. De doelgroep van het IAT is jeugdigen en gezinnen met meervoudige ernstige problematiek. De problematiek komt voort uit licht verstandelijke beperktheid, psychiatrie en beperkte opvoedvaardigheden. Anders dan bij het Familie FACT heeft een deel van de doelgroep geen psychiatrische diagnose. Dit geldt voor ongeveer 30%. Bij deze gezinnen wordt de behandeling gegeven door collega’s van Ipse de Bruggen of Jeugdformaat. Behandeling van de gezinnen door het IAT gebeurt door 2 medewerkers vanuit de deelnemende organisaties.

Wij zoeken

We zoeken een bevlogen (kinder- en jeugd-) psychiater die zich creatief en flexibel kan inzetten binnen dit dynamische team.

Je bent op de hoogte van de richtlijnen, maar kan ook weloverwogen afwijken van deze protocollen om die zorg te bieden die het beste aansluit bij de cliënten.

Flexibiliteit, efficiënt kunnen werken, stressbestendigheid en open staan voor verandering en ontwikkeling binnen het team en de organisatie vinden we belangrijke eigenschappen/vaardigheden.

Wij bieden

Wij bieden een contract voor onbepaalde tijd. De CAO-GGZ is van toepassing, salaris max. € 8507,- op fulltime basis cf.  trede 6 AMS. Inschaling vindt plaats op grond van ervaring. GGZ Delfland kent een uitgebreid meerkeuze systeem voor arbeidsvoorwaarden. Verder is er onder andere een studieregeling, een tegemoetkoming in ziektekostenverzekering en kunnen individuele afspraken worden gemaakt over de werktijden. Pensioenopbouw vindt plaats bij PFZW.

Wil je meer weten

Wil je meer weten over het Familie FACT of IAT, bel dan met Hans van Beusekom, Manager Familie FACT, telefoonnummer via 015-2607607 of 06 5172 3176 of kijk op de website www.ggz-delfland.nl.

Wil je solliciteren

Je sollicitatie ontvangen wij graag via het online sollicitatieformulier zie onderstaande link ‘solliciteer online’.

De richtlijnen genoemd in de nota werving & selectie zijn van toepassing, zodat op een zorgvuldige behandeling van je sollicitatie kan worden gerekend.

Bij GGZ Delfland krijg je in je dagelijkse werk te maken met vertrouwelijke gegevens en/of vaak kwetsbare patiënten. Vanwege de veiligheid en bescherming van patiënten en medewerkers wordt daarom, als je bij ons komt werken, een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) van je gevraagd. Je krijgt de kosten hiervoor vergoed.

 

 

publicatiedatum
03-01-2017
sluitingsdatum
31-12-2017
solliciteer online

Klinisch psycholoog (poli Ypenburg) (17.1015)

Bij GGZ-Delfland, locatie poli Ypenburg ontstaat een vacature voor een

Klinisch Psycholoog

24 – 32 uur per week

Rond je binnen afzienbare tijd de opleiding af? Ook dan komen we graag met je in contact.

De werkomgeving:

Op locatie Ypenburg worden ambulante patiënten met een breed spectrum aan psychiatrische problematiek behandeld, vooral patiënten met stemming-, angst- en persoonlijkheidsstoornissen en ASS. Het betreft hier S-GGZ: de problematiek heeft vaak een hoge complexiteit. In 2017 breidt onze poli uit, vooralsnog op beperkte schaal. Per 1 februari is Ouderen erbij gekomen en per 1 april wordt er ook FACT-zorg geboden.

Het multidisciplinaire team in Ypenburg bestaat uit twee psychiaters, een arts-assistent, twee klinisch psychologen, een GZ-psycholoog i.o. tot klinisch psycholoog, vier GZ psychologen, 4 SPV-en en een basispsycholoog i.o. tot GZ-psycholoog. Het is een enthousiast, zelfstandig werkend team waarin uitstekend, in een goede sfeer wordt samen gewerkt. Er wordt zoveel mogelijk evidence based of practice based behandeld.

Als klinisch psycholoog lever je een belangrijke bijdrage aan de diagnostiek, indicatiestelling en behandeling van patiënten met stemming-, angst- en persoonlijkheidsstoornissen en ASS.

Als klinisch psycholoog vervul je tevens de rol van regiebehandelaar binnen het multidisciplinaire team. Dat betekent dat je de betreffende patiënten ziet en bij een deel van de caseload de zorg op hoofdlijnen volgt.

Als klinisch psycholoog ben je bekend met het:

 • verrichten van psychodiagnostiek en indicatiestelling;
 • uitvoeren en evalueren van voornamelijk individuele, evidence based behandelingen;
 • vervullen van de rol van regiebehandelaar in de S-GGZ;
 • leveren van een actieve bijdrage aan methodiek- en beleidsontwikkeling;
 • geven van werkbegeleiding en/of supervisie.

GGZ Delfland vraagt van de professionals een actieve bijdrage aan de opleiding tot GZ psycholoog, psychotherapeut en klinisch psycholoog, resp. psychiater en verpleegkundig specialist o.a. door het geven van supervisie, maar ook door deelname aan kennisbijeenkomsten, referaten en andere opleidingsactiviteiten.

Wij vragen:

Om voor deze functie in aanmerking te komen, dien je in het bezit te zijn van een BIG-registratie als Klinisch Psycholoog of de opleiding tot Klinisch Psycholoog bijna te hebben afgerond.

Kennis van verschillende behandelmethodieken zoals cognitieve gedragstherapie, schematherapie, IPT en/of EMDR strekt tot aanbeveling. Naast goede contactuele eigenschappen zijn affiniteit met de doelgroep, stressbestendigheid, flexibiliteit, humor en relativeringsvermogen belangrijk. Een geldige verklaring omtrent goed gedrag is onderdeel van de procedure. Kosten hiervan worden vergoed. Sollicitaties worden vertrouwelijk behandeld.

Wij bieden:

De CAO-GGZ is van toepassing. De functie is ingedeeld in functiegroep 70, salaris max. € 6009 bruto per maand bij een voltijds dienstverband. Inschaling en salariëring vinden plaats op grond van ervaring. Er is jaarlijks een ruim opleidingsbudget beschikbaar voor bij- en nascholing.

GGZ Delfland kent een uitgebreid meerkeuzesysteem voor arbeidsvoorwaarden. Pensioenopbouw vindt plaats bij PFZW.

Wil je meer weten?

Nadere informatie wordt graag gegeven door Walter Arts, manager Behandelzaken, tel. 015-2512444 of Philippa Glerum, manager Bedrijfsvoering, tel. 06-23122917

Wil je solliciteren?

Je sollicitatie ontvangen wij graag via het online sollicitatieformulier zie onderstaande link ‘solliciteer online’.

De richtlijnen, genoemd in de nota werving & selectie, zijn van toepassing zodat op een vertrouwelijke behandeling van uw sollicitatie kan worden gerekend.

publicatiedatum
15-02-2017
sluitingsdatum
31-12-2017
solliciteer online

Kok (Delft) (17.1055)

Ben jij een no-nonsense kok, die graag zijn kookkunsten wil inzetten in een organisatie met maatschappelijk belang? Sociaal vaardig en neem je graag initiatief?

Wij verwelkomen graag op kort termijn een:
 

Kok

32 uur per week

Dit ga jij doen:

Samen met je horeca team ben je verantwoordelijk voor het bereiden van lunchmaaltijden en twee keer per week een diner. Je stuurt het team functioneel aan en bedenkt steeds nieuwe concepten waarmee we de cliënten en medewerkers kunnen verrassen. Geen ingewikkeld gedoe, gewoon lekkere, voedzame en natuurlijke maaltijden. Jij gaat voor kwaliteit en bovendien een harmonieuze samenwerking. Naast de menuplanning ben je ook verantwoordelijk voor de bestellingen.
 

Dit ben jij:

Dat jij lekker kunt koken, hoeven we niet te vragen. Je hebt een koks- of horecaopleiding afgerond en ervaring opgedaan als zelfstandig kok. Het zou mooi zijn als je eerder met psychiatrische patiënten hebt gewerkt. Jouw sociale vaardigheden zijn uitstekend, jij weet iedereen op een juiste manier te benaderen en in beweging te krijgen, door hen te coachen en stimuleren. Je bent innovatief en haalt er plezier uit om je gasten tevreden weg te zien gaan. Natuurlijk ben jij flexibel inzetbaar, in ieder geval twee avonden per week.

Dit is wat wij jou bieden:

Een uitdagende baan bij een ambitieuze organisatie!
De arbeidsvoorwaarden zijn prima in orde bij GGZ Delfland. De cao GGZ is van toepassing. Als Kok ontvang je salaris in FWG 30 (max. € 2.400,- o.b.v. 36 uur). We hebben een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden die je zelf kunt samenstellen.

We bieden een dienstverband voor de duur van één jaar, met de mogelijkheid tot verlenging.

Bij GGZ Delfland krijg je in je dagelijkse werk te maken met vertrouwelijke gegevens en/of vaak kwetsbare patiënten. Vanwege de veiligheid en bescherming van patiënten en medewerkers wordt daarom, als je bij ons komt werken, een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) gevraagd. Je krijgt de kosten hiervoor vergoed.

Als je meer wilt weten:

Marlies Kremer, manager DOEL, kan vast al je vragen beantwoorden. Zij is bereikbaar via telefoonnummer 015-2607529.

Als jij deze baan wilt hebben:

Als je overtuigd bent dat jij geknipt bent voor deze baan, ontvangen we je sollicitatie graag via het online sollicitatieformulier zie onderstaande link ‘solliciteer online’.  We stellen deze vacature open tot en met 28 mei 2017.

De richtlijnen, genoemd in de nota werving & selectie, zijn van toepassing zodat op een vertrouwelijke behandeling van uw sollicitatie kan worden gerekend.

 

 

publicatiedatum
15-05-2017
sluitingsdatum
28-05-2017
solliciteer online

Leerling-verpleegkundigen niveau 4 (bbl) en niveau 5 (duaal) (17.1017)

Ben jij toe aan de volgende stap?

Bij GGZ Delfland hebben we meerdere plaatsen beschikbaar voor de opleiding tot verpleegkundige, met een start in september 2017.

Leerling-verpleegkundigen niveau 4 (bbl) en 5 (duaal)

 

32-36 uur per week

 

Wij zoeken

Ben jij diegene die graag met mensen werkt, stevig in zijn schoenen staat en verantwoordelijkheid niet uit de weg gaat? GGZ Delfland biedt plaatsen voor de opleiding tot verpleegkundige niveau 4 en 5. Gedurende je opleiding werk je onder begeleiding van deskundige medewerkers op verschillende afdelingen en locaties. De theorie volg je bij een onderwijsinstelling, voor niveau 4 is dit het Albeda College in Rotterdam. Door de combinatie van een goede theoretische basis en gerichte praktijkervaring ontwikkel je je tot een capabele verpleegkundige die vakmanschap, eigenaarschap en passie voor verplegen in de ggz hoog in het vaandel heeft staan.

Toelatingseisen

Om toegelaten te worden tot de verkorte opleiding niveau 4 is het diploma Verzorgende IG (niveau 3) noodzakelijk. Toelating tot de reguliere opleiding niveau 4 vereist een diploma op minimaal vmbo-tl niveau. Voor de opleiding tot hbo-verpleegkundige zoeken wij studenten die bij de start van het studiejaar toegelaten zijn tot het derde studiejaar van de duale opleidingsvariant.

Wij bieden

GGZ Delfland biedt leerling-verpleegkundigen:

 • werken en leren in een inspirerende organisatie met bevlogen collega’s;
 • een opleiding volledig bekostigd door GGZ Delfland (studiekosten, boeken, lestijd);
 • een leerlingensalaris conform de CAO-GGZ;
 • aanvullende begeleiding door middel van reflectiebijeenkomsten;
 • toegang tot diverse trainingen en meer dan 100 e-learningmodules;
 • een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden.

Inlichtingen

Neem voor  meer informatie over deze functie contact op met een van onze praktijkopleiders, Dianne, Gerrit Jan en Hilde, via 015-260 7548.

Sollicitatie en selectie

Ben jij toe aan deze stap in je carrière? Stuur dan een sollicitatiebrief waarin je duidelijk en bondig uitlegt waarom jij als verpleegkundige in de ggz wilt werken en over welke capaciteiten jij daarvoor beschikt. Je sollicitatie ontvangen wij graag via het online sollicitatieformulier zie onderstaande link ‘solliciteer online’. 

De eerste selectie vindt plaats op basis van de sollicitatiebrief en CV. Geschikte kandidaten worden uitgenodigd voor een capaciteits-/persoonlijkheidstest.

De richtlijnen, genoemd in de nota Werving & selectie, zijn van toepassing, zodat je op een zorgvuldige behandeling van je sollicitatie kunt rekenen. De functie wordt vanwege efficiency gelijktijdig in- en extern gepubliceerd. Interne kandidaten hebben voorrang.

 

 

publicatiedatum
07-04-2017
sluitingsdatum
31-08-2017
solliciteer online

Persoonlijk begeleider (HBO) (17.1060)(DOEL)

Ben jij een ster in het begeleiden van cliënten naar zelfstandigheid? Ken je de sociale kaart op je duimpje en ben je in staat in ieder traject de mogelijkheden optimaal te benutten?

Vanwege uitbreiding van onze werkzaamheden verwelkomen wij een:

Persoonlijk begeleider (HBO)

32 uur per week

 

Dit is wat je bij ons gaat doen:

Je biedt persoonlijke begeleiding aan onze cliënten die problematiek hebben op verschillende levensdomeinen. Samen met de cliënt inventariseer je zijn/haar sociaal maatschappelijke situatie en breng je wensen, mogelijkheden, kennis en capaciteiten in kaart. Op basis hiervan stel je een begeleidingsplan op, met doelen op de levensgebieden wonen, zorg, gezondheid, financiën en arbeid/dagbesteding. Met jou als begeleider werkt de cliënt aan het optimaliseren van zelfstandigheid. Je signaleert en rapporteert bijzonderheden en bent steeds in staat de hulpverlening op een creatieve manier in te zetten en bij te stellen, als dat nodig is.

Dit is onze ideale nieuwe collega:

Je bent zelfstandig, integer en een echte doorzetter. Je bent positief, geduldig en je sociale vaardigheden zijn uitstekend. Je hebt kennis van psychiatrie en ervaring met de doelgroep. Vanzelfsprekend heb je een opleiding op HBO-niveau (MWD, SPH of aanverwant met specialisatie GGZ) met een diploma afgerond.

Je kunt in de regio worden ingezet. Standplaats is in eerste instantie Delft, later mogelijk Schiedam. Je bent flexibel inzetbaar en in het bezit van rijbewijs B en een auto.

Dit is wat GGZ Delfland biedt:

Een uitdagende baan bij een ambitieuze organisatie!

De arbeidsvoorwaarden zijn prima in orde bij GGZ Delfland, conform de cao GGZ. De persoonlijk begeleider ontvangt salaris conform FWG 50 (max. € 3.367,= o.b.v. 36 uur). We hebben een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden dat je zelf kunt samenstellen.

We bieden een dienstverband voor de duur van één jaar, met de mogelijkheid tot verlenging.

Bij GGZ Delfland krijg je in het dagelijks werk te maken met vertrouwelijke gegevens en/of vaak kwetsbare patiënten. Vanwege redenen met betrekking tot veiligheid en bescherming dienen nieuwe medewerkers een VOG (Verklaring Omtrent het Gedrag) te overleggen. De kosten van de aanvraag worden vergoed.

Meer informatie

Als je meer wilt weten over deze functie of het werken bij GGZ Delfland/DOEL, kom naar onze informatieavond! Op maandag 29 mei vanaf 19:30 uur in het zalencentrum aan de Sint Jorisweg 2 in Delft. We drinken graag een drankje met je en vertellen je alles over hoe leuk het is om bij ons te werken. Wil je nu al een vraag stellen? Bel dan met Anja van Driel, manager DOEL. Zij is bereikbaar via telefoonnummer 015 260 7641.
 

Sollicitatie  

Als je er nu al van overtuigd bent dat je geknipt bent voor deze baan, dan kun je reageren via het online sollicitatieformulier (zie onderstaande link: ‘solliciteer online’)

We stellen deze vacature open tot en met 5 juni 2017.

Bij een hoge respons kan de sluitingsdatum worden vervroegd.

De richtlijnen, genoemd in de Nota Werving & Selectie, zijn van toepassing, zodat op een vertrouwelijke behandeling van de sollicitaties gerekend kan worden.

publicatiedatum
16-05-2017
sluitingsdatum
05-06-2017
solliciteer online

Psychiater (ambulante behandeling Volwassenen) (Delft) (16.1104)

Werken bij GGZ Delfland?

Het polikliniekteam van de specialistische GGZ is gevestigd in De Barones, een nieuw gebouw in Delft.  In de behandelteams is samenwerking het uitgangspunt. Het motto is “We spreken elkaar aan!”. Voor deze locatie zoeken we een

Psychiater Ambulante behandeling Volwassenen

(Delft)

 

24 tot 36 uur per week

De werkomgeving

De psychiater vervult de rol van hoofdbehandelaar binnen het multidisciplinaire team. Dat betekent dat hij / zij de betreffende cliënten ziet en bij een deel van de caseload de zorg op hoofdlijnen volgt. De psychiater vervult ook een rol bij het opleiden van psychiaters in opleiding.

Op de poli is sprake van een breed spectrum aan psychiatrische problematiek, zoals o.a. stemming- angst en persoonlijkheidsstoornissen. De problematiek betreft vaak een hoge complexiteit. Het multidisciplinaire team bestaat uit psychiaters, psychotherapeuten/klinisch psychologen, GZ psychologen, gedragstherapeutisch werkers (SPV-en) en een arts assistent (in opleiding).

Wij zoeken

Een BIG geregistreerd psychiater met ervaring. Als collega ben je een goede teamspeler en inspireer je de (mede)behandelaren zodat onze cliënten optimale zorg krijgen. Je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen qua richtlijnen. Je vindt het een uitdaging om in een team zo nodig de rol van voorzitter op te pakken. Flexibiliteit, efficiënt kunnen werken, stressbestendigheid en open staan voor verandering en ontwikkeling vinden we belangrijke eigenschappen/vaardigheden.

Wij bieden

Wij bieden een contract voor onbepaalde tijd. De CAO-GGZ is van toepassing, salaris max. € 8507 cf. trede 6 AMS.  Inschaling vindt plaats op grond van ervaring. GGZ Delfland kent een uitgebreid meerkeuze systeem voor arbeidsvoorwaarden. Verder is er onder andere een studieregeling, een tegemoetkoming in ziektekostenverzekering en kunnen individuele afspraken worden gemaakt over de werktijden. Pensioenopbouw vindt plaats bij PFZW.

Wil je meer weten?

Nadere informatie over deze functie wordt graag gegeven door Rene Koene Manager Bedrijfsvoering telefoonnummer 0152608805 of Yvonne Merkies Manager Zorg telefoonnummer 0152608861.

Mailen kan naar R.Koene@ggz-delfland.nl of y.merkies@ggz-delfland.nl

Raadpleeg voor meer informatie over GGZ Delfland de site, www.ggz-delfland.nl

Solliciteren

Je sollicitatie ontvangen wij graag via het online sollicitatieformulier zie onderstaande link ‘solliciteer online’. 

publicatiedatum
19-10-2016
sluitingsdatum
31-12-2017
solliciteer online

Psychiater (GR1PP) (16.1100)

GR1PP: Werken vanuit je kracht.

GR1PP is onderdeel van GGZ Delfland en verzorgt de Generalistische Basis GGZ. Het is een kleinschalige eenheid van ca. 30 medewerkers, verdeeld over werkgebied van GGZ Delfland.  De medewerkers zijn psychologen. GZ-psychologen en verpleegkundig specialisten. De werksfeer is informeel en plezierig. De organisatie is gericht op vormen van zelforganisatie en daarom zijn de lijnen kort.

De Generalistische Basis GGZ is groeiende. Daarmee krijgt de vraag naar psychiatrische consulten ook een structureler karakter. In dat kader vragen wij een

Psychiater GR1PP

                      (Flexibele inzet met verwachting van maximaal 8 uur per week)

GR1PP is er speciaal voor cliënten (> 18 jaar) met enkelvoudige stoornissen. We hebben vier behandeltrajecten,  respectievelijk kort, middel, intensief en chronisch. De behandelaar richt in zich in de behandeling op gezondheid en gedrag. Eigen verantwoordelijkheid en werken vanuit je kracht staan daarbij centraal. We maken daarbij gebruik van methodiek van het KOP model ontwikkeld door Paul Rijnders. Als psychiater werk je op basis van consultaanvraag door de behandelaar of door de huisarts. GR1PP zetelt in Delft en richt zich op de regio’s Delft, Lansingerland, Schiedam & Vlaardingen, Maassluis, Hoek van Holland, Leiden, Naaldwijk & Westland, Den Haag Ypenburg.

Wij zoeken

een enthousiaste psychiater die zich betrokken voelt bij de doelgroep. Tot de taken behoren, psychiatrisch onderzoek en medicamenteus advies. Je levert een bijdrage aan de diagnostiek, behandeling, begeleiding en advies van de cliënten en je overlegt daarbij met diegene die consult heeft aangevraagd. Dit is de huisarts of de behandelaar bij GR1PP.

Je bent innovatief, ondernemend en samenwerkend ingesteld. Je geeft mede vorm en richting aan de behandelinhoudelijke ontwikkelingen in overleg met de manager. Kenmerkend voor de werksfeer is eigen invloed en laagdrempeligheid.

Wij vragen

Een inschrijving in het Nederlandse Specialistenregister voor het specialisme psychiatrie en een geldige BIG registratie. Je bent zelfstandig en besluitvaardig, denkt overstijgend en procesmatig en beschikt over een flexibele werkhouding.

Wij bieden

Salaris cf. AMS tot max. € 8507 bruto per maand op fulltime basis. Aanstelling op basis van een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd. GGZ Delfland heeft een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden. Pensioenvoorziening bij het PFZW.

NB. Om efficiency redenen wordt de vacature tegelijkertijd intern en extern gepubliceerd. Interne kandidaten hebben voorrang. Een VOG verklaring is onderdeel van de procedure. De kosten worden vergoed.

Wil je meer weten?

Telefonische informatie wordt graag gegeven door Leonieke Kranenburg, alg.  manager Gr1PP, tel. 06 12812044. Mailen kan ook l.kranenburg@ggz-delfland.nl

Wil je solliciteren?

Je sollicitatie ontvangen wij graag via het online sollicitatieformulier zie onderstaande link ‘solliciteer online’.

De richtlijnen, genoemd in de nota werving & selectie, zijn van toepassing zodat op een vertrouwelijke behandeling van uw sollicitatie kan worden gerekend.

 

 

publicatiedatum
13-10-2016
sluitingsdatum
31-12-2017
solliciteer online

Psychiater (locatie Ypenburg) (17.1020)

Werken bij GGZ Delfland?

Voor locatie Ypenburg, Den Haag, zoeken we een enthousiaste

Psychiater

24 tot 36 uur per week

De werkomgeving

Op locatie Ypenburg worden ambulant patiënten met een breed spectrum aan psychiatrische problematiek behandeld, vooral patiënten met stemming-, angst- en persoonlijkheidsstoornissen en ASS. Het betreft hier S-GGZ: de problematiek heeft vaak een hoge complexiteit.

Het multidisciplinaire team bestaat uit één psychiater, een arts-assistent, twee klinisch psychologen, een psychotherapeut i.o. tot klinisch psycholoog, een GZ-psycholoog i.o. tot klinisch psycholoog, vier GZ psychologen, 3 SPV-en en een basispsycholoog i.o. tot GZ-psycholoog. Het is een enthousiast, zelfstandig werkend team waarin uitstekend in een goede sfeer wordt samen gewerkt. Er wordt zoveel mogelijk evidence based of practice based behandeld.

De psychiater vervult de rol van regiebehandelaar binnen het multidisciplinaire team. Dat betekent dat hij /zij de betreffende patiënten ziet en bij een deel van de caseload de zorg op hoofdlijnen volgt.

Wij zoeken

Een BIG geregistreerd psychiater. Als collega ben je een goede teamspeler en inspireer je de (mede)behandelaren zodat onze cliënten optimale zorg krijgen. Je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen qua richtlijnen. Flexibiliteit, efficiënt kunnen werken, stressbestendigheid en open staan voor verandering en ontwikkeling binnen het team en de organisatie vinden we belangrijke eigenschappen/vaardigheden.

Wij bieden

Wij bieden een contract voor onbepaalde tijd. De CAO-GGZ is van toepassing, salaris max. € 8507,00 cf. trede 6 AMS. Inschaling vindt plaats op grond van ervaring. GGZ Delfland kent een uitgebreid meerkeuze systeem voor arbeidsvoorwaarden. Verder is er onder andere een studieregeling, een tegemoetkoming in ziektekostenverzekering en kunnen individuele afspraken worden gemaakt over de werktijden. Pensioenopbouw vindt plaats bij PFZW.

Wil je meer weten?

Nadere informatie over deze functie wordt graag gegeven door Philippa Glerum Manager Bedrijfsvoering, tel 0152607812 of Walter Arts, klinisch psycholoog/manager Zorg tel 0152602444. Mailen kan naar p.glerum@ggz-delfland.nl of w.arts@ggz-delfland.nl.                                                                                                                                        Je kunt ook de site van GGZ Delfland bekijken: www.GGZ-Delfland.nl

Solliciteren

Je sollicitatie ontvangen wij graag via het online sollicitatieformulier zie onderstaande link ‘solliciteer online’. 

De richtlijnen, genoemd in de nota werving & selectie, zijn van toepassing zodat op een vertrouwelijke behandeling van uw sollicitatie kan worden gerekend.

 

 

publicatiedatum
11-04-2017
sluitingsdatum
31-12-2017
solliciteer online

Psychiater (Poli VB) (17.1033)

Voor de poli psychiatrie bij een verstandelijke beperking van GGZ Delfland zoeken wij een                                                                                    

 

Psychiater

Poli Psychiatrie bij een verstandelijke beperking

Schiedam/Delft

18-24 u/week

 

Afhankelijk van het aantal uren dat je wilt werken, kan de functie gecombineerd worden met die van psychiater op de poli Volwassenen in het Franciscus Gasthuis in Rotterdam

Wij zoeken

Een psychiater die zich creatief in kan zetten voor een gevarieerde groep cliënten met complexe problematiek. Bij voorkeur heb je ervaring met cliënten met een beperkte begaafdheid of verstandelijke beperking of binnen een poliklinische setting in de GGZ. Als collega  ben je een teamspeler en inspireer je (mede)behandelaren om onze cliënten optimale zorg te bieden. Je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, flexibel, efficiënt, stressbestendig en staat open voor verandering en ontwikkeling binnen het team en de organisatie. Als psychiater ben je BIG geregistreerd.

Wij bieden

De ruimte en het vertrouwen om je ambities waar te maken. Wij bieden een contract voor onbepaalde tijd. De CAO-GGZ is van toepassing, salaris max. € 8507 cf. trede 6 AMS. GGZ Delfland kent een aantrekkelijk meerkeuzepakket aan arbeidsvoorwaarden. Verder is er onder meer een studieregeling, tegemoetkoming in ziektekostenverzekering en kunnen er afspraken worden gemaakt over werktijden. Pensioenopbouw vindt plaats bij PFZW.

Wij zijn

Een regionaal georiënteerde organisatie met een breed aanbod. Mensen met psychische problemen helpen de regie over hun leven te hervinden, staat centraal in het denken en doen van de medewerkers van GGZ Delfland.

Het team van de poli psychiatrie bij een verstandelijke beperking bestaat uit een psychiater, arts-assistent en GZ-psychologen. Het is een klein, zelfstandig werkend specialistisch team waar in goede sfeer wordt samengewerkt. Er wordt zoveel mogelijk evidence based of practice based behandeld. Als regiebehandelaar ziet de psychiater de betreffende patiënten en volgt hij/zij een deel van de zorg op hoofdlijnen. De werksfeer is  nuchter, informeel en plezierig.

De poli is onderdeel van onze RVE Nieuwe Waterweg Noord (NWN). De RVE NWN bestaat uit ca. 200 medewerkers, verdeeld over een aantal locaties. Het behandelcentrum en de kliniek (ca. 80 bedden) zijn gelegen binnen locatie ‘de Stadhouder’ in Schiedam. Overige onderdelen zijn de consultatieve dienst en de poli op het Franciscus Gasthuis  in Rotterdam, de polikliniek in het Franciscus Vlietlandziekenhuis in Schiedam en Locatie de Klaver in Bergschenhoek.

Wil je solliciteren?

Je sollicitatie ontvangen wij graag via het online sollicitatieformulier, zie onderstaande link ‘solliciteer online’.

De richtlijnen, genoemd in de nota werving & selectie, zijn van toepassing zodat op een vertrouwelijke behandeling van je sollicitatie kan worden gerekend. Een geldige VOG verklaring is onderdeel van de procedure.

 

 

publicatiedatum
27-03-2017
sluitingsdatum
31-12-2018
solliciteer online

Psychiater (Polikliniek Franciscus Vlietlandziekenhuis) (17.1027)

Brede interesse?

In Schiedam zoeken we een bevlogen 

Psychiater  

Polikliniek Franciscus Vlietlandziekenhuis

(Schiedam)

36 uur per week

Wij zijn

De RVE NWN is een kleinschalige eenheid van ca. 200 medewerkers, verdeeld over een aantal locaties. De eenheid bestaat uit de poli’s en consultatieve diensten op resp. het Franciscus Vlietlandziekenhuis (Schiedam) en het  Franciscus Gasthuis (Rotterdam) en de Klaver in Bergschenhoek. Het behandelcentrum en de kliniek (80 bedden) zijn gevestigd op locatie ‘de Stadhouder’ in Schiedam. De werksfeer is informeel en plezierig. De lijnen zijn kort.

De werkomgeving

De psychiater vervult de rol van regiebehandelaar binnen het multidisciplinaire team. Dat betekent dat hij / zij de betreffende cliënten ziet en de zorg op hoofdlijnen volgt. Samen met de medebehandelaar en de cliënt wordt het behandelplan vastgesteld. Hierbij worden de principes van Shared Decision Making toegepast.  Zijn er aanpassingen aan het behandelplan nodig of is aanvullende diagnostiek vereist, dan gebeurt dit in overleg met de regiebehandelaar.

Op de poli is sprake van een breed spectrum aan psychiatrische problematiek, zoals o.a. stemming- angst en persoonlijkheidsstoornissen. Het multidisciplinaire team bestaat uit psychiaters, psychotherapeuten/klinisch psychologen, GZ psychologen, een AIOS psychiatrie en een arts assistent.

We zoeken

een BIG geregistreerd psychiater. Als collega ben je een goede teamspeler en inspireer je de (mede)behandelaren zodat onze cliënten optimale zorg krijgen. Flexibiliteit, humor, efficiënt kunnen werken en open staan voor verandering en ontwikkeling vinden we belangrijke eigenschappen/vaardigheden.

NB. Om efficiencyredenen vindt werving intern en extern tegelijk plaats. Interne kandidaten hebben voorrang.

Wij bieden

De CAO-GGZ is van toepassing, salaris max. € 8507 cf. trede 6 AMS.  Inschaling vindt plaats op grond van ervaring. GGZ Delfland kent een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden. Verder is er onder andere een studieregeling, een tegemoetkoming in ziektekostenverzekering en kunnen individuele afspraken worden gemaakt over de werktijden. Pensioenopbouw vindt plaats bij PFZW.

Wil je meer weten?

Verdere inlichtingen over deze functie wordt graag gegeven door Lilian Broeders, manager bedrijfsvoering, tel. 06 51384208.

Wil je solliciteren?

Sollicitaties ontvangen wij graag via het online sollicitatieformulier zie onderstaande link ‘solliciteer online’. 

Bij GGZ Delfland krijg je in het dagelijks werk te maken met vertrouwelijke gegevens en/of vaak kwetsbare patiënten. Vanwege de veiligheid en bescherming van patiënten en medewerkers wordt daarom, als je bij ons komt werken, een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) gevraagd. De kosten zijn voor GGZ Delfland.

De richtlijnen, genoemd in de nota werving & selectie, zijn van toepassing zodat op een vertrouwelijke behandeling van je sollicitatie kan worden gerekend.

 

publicatiedatum
21-03-2017
sluitingsdatum
31-12-2018
solliciteer online

Psychiater (SEH P) (Schiedam) (17.1030)

Interesse in spoedeisende hulp?

In Schiedam ontstaat een vacature voor een gedreven

 

Psychiater

Spoedeisende Hulp Psychiatrie (SEH P)

Standplaats Schiedam

36 uur per week

Wij zijn:

De RVE NWN is een kleinschalige eenheid van ca. 200 medewerkers verdeeld over een aantal locaties. Het behandelcentrum en de kliniek (80 bedden) zijn gelegen binnen locatie ‘de Stadhouder’ in Schiedam. De kliniek bestaat uit de afdelingen High Intensive Care (HIC), Gesloten Opname, Open Opname, Opname Ouderen, Langdurige Zorg en de SEH P. Overige onderdelen van de RVE zijn het FACT, Intensieve Poliklinische  Behandeling (IPB), de consultatieve dienst en de poli’s op resp. het Franciscus Gasthuis in Rotterdam, de n het Franciscus Vlietlandziekenhuis in Schiedam en Locatie de Klaver in Bergschenhoek. De werksfeer is informeel en plezierig. De lijnen zijn kort.

De SEH P:

De SEH P vervult de poortwachtersfunctie voor de kliniek. Aan de afdeling zijn in principe geen bedden verbonden. In nauwe samenwerking met de kliniek wordt vol ingezet op herstelondersteunende zorg. De SEH P bestaat uit drie onderdelen :  

 • De crisisdienst concentreert zich op de crisisbeoordeling binnen buiten locatie de Stadhouder/Schiedam. Na doorverwijzing wordt de patiënt gezien waar het kan, hetzij thuis, op het politiebureau of na binnenlopen in de kliniek.
 • Het Intensive Home Treatment team (IHT) biedt intensieve behandeling aan patiënten om zo mogelijk opname te voorkomen. Uitgangspunt is dat herstel thuis voorspoediger verloopt en dat de patiënt zijn rol in de thuissituatie behoudt.
 • De Acute Dagopvang (ADO) biedt een behandelaanbod voor patiënten ter voorkoming van opname in de kliniek, gericht op het herstellen van het evenwicht. Naast een beperkt therapiedeel is ruimte voor activiteiten op het gebied van sport, creativiteit en ontspanning.

De psychiater vervult de rol van regiebehandelaar binnen het multidisciplinaire team, bestaande uit arts assistent (niet in opleiding), SPV, Verpleegkundig Specialist (in opleiding) en groepstherapeuten. Dat betekent dat hij / zij de betreffende cliënten ziet en de zorg op hoofdlijnen volgt. Samen met de medebehandelaar en de cliënt wordt het behandelplan vastgesteld. Hierbij worden de principes van Shared Decision Making toegepast. Zijn er aanpassingen aan het behandelplan nodig of is aanvullende diagnostiek vereist, dan gebeurt dit in overleg met de regiebehandelaar.  

Wij zoeken:

Een BIG geregistreerde psychiater met affiniteit tot acute psychiatrie. Relevante werkervaring in de psychiatrie, bijv. in de crisisdienst,  strekt tot aanbeveling. Je hebt de ambitie om de afdeling verder mee te ontwikkelen. Je bent doortastend, stressbestendig en flexibel en  gericht op samenwerking. Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden. Humor en relativeringsvermogen zijn belangrijke eigenschappen om deze baan met plezier te doen.

NB. Vanwege efficiency wordt tegelijkertijd intern en extern geworven. Interne kandidaten hebben voorrang.

Wij bieden:

Wij bieden een contract voor onbepaalde tijd. De CAO-GGZ is van toepassing, salaris max. € 8507 cf. trede 6 AMS. Inschaling vindt plaats op grond van ervaring. GGZ Delfland kent een uitgebreid meerkeuze systeem voor arbeidsvoorwaarden. Verder is er onder andere een studieregeling, een tegemoetkoming in ziektekostenverzekering en kunnen individuele afspraken worden gemaakt over de werktijden. Pensioenopbouw vindt plaats bij PFZW.

Gezien de kwetsbare doelgroep vragen wij bij indiensttreding  een geldige VOG verklaring. Kosten hiervan worden vergoed.

Wil je meer weten?

Nadere informatie wordt graag gegeven door Sandra Dorland, manager bedrijfsvoering, tel. 06-13191476. Mailen kan naar s.dorland@ggz-delfland.nl

Wil je solliciteren?

Je sollicitatie ontvangen wij graag via het online sollicitatieformulier zie onderstaande link ‘solliciteer online’. 

De richtlijnen, genoemd in de nota werving & selectie, zijn van toepassing zodat op een vertrouwelijke behandeling van uw sollicitatie kan worden gerekend.

publicatiedatum
24-03-2017
sluitingsdatum
31-12-2018
solliciteer online

Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige ( in opleiding) (Schiedam) (17.1063)

Brede interesse in psychiatrische problematiek?

In Schiedam ontstaat een vacature voor een gedreven

Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige ( in opleiding)

                                                              FACT NWN

                                                           36 uur per week

Wij zijn:

De RVE NWN is een kleinschalige eenheid van ca. 200 medewerkers verdeeld over een aantal locaties. Het behandelcentrum en de kliniek zijn gelegen binnen locatie ‘de Stadhouder’ in Schiedam. De kliniek bestaat uit de afdelingen High Intensive Care (HIC), Open en Gesloten Opname, Opname Ouderen en Langdurige Zorg.

Fact NWN zetelt in Schiedam en richt zich op de regio’s Lansingerland, Schiedam & Vlaardingen, Maassluis, Hoek van Holland. Er zijn 3 subteams;

 • Fact gericht op psychotische of aanverwante stoornissen met een zorg pad intensief
 • Fact poli gericht op psychotische of aanverwante stoornissen in stabiele fase met een zorg pad chronisch.
 • MBT SAP gericht op cliënten met een stemming-, angst- of persoonlijkheidsstoornis
 • Crisisdienst regio NWN binnen kantoortijd.

Cliënten ondervinden op meerdere levensgebieden problemen. Het maatschappelijk leven is (ernstig) verstoord geraakt. Het FACT NWN biedt zorg aan volwassenen vanaf achttien jaar.

Het team begeleidt cliënten zolang dit nodig is; ‘te moeilijk’ of ‘geen vooruitgang’ is dus geen reden om de begeleiding te stoppen. Aan het FACT NWN zijn verschillende disciplines verbonden; psychiater, sociaal psychiatrisch verpleegkundige, ambulant verpleegkundige, psycholoog,  maatschappelijk werkende, en ITB (individuele trajectbegeleiding). Op afroep zijn andere disciplines bij de zorg te betrekken.

 De functie:

Op hoofdlijnen houd je je bezig met het screenen en globaal indiceren van cliënten op de noodzaak van acute en/of reguliere GGZ hulp en bied je acute hulpverlening in psychosociale/psychiatrische crisissituaties. Er is sprake van (acute psychiatrie/crisisinterventie) gedurende 7 x 24 uur, eventueel gevolgd door een kortdurende intensieve behandeling. Je participeert in het Intensive Home Treatment team (IHT) en komt dus ook bij de patiënt aan huis.

 • het leveren van een bijdrage aan psychodiagnostiek en indicatiestelling voor behandeling;
 • het doen van intakes;
 • het leveren van een bijdrage aan behandelplannen en evaluaties;
 • het verrichten van individuele behandelingen bij patiënten
 • deelname aan behandelplanbesprekingen

Wij vragen:

Een gedreven SPV-er in opleiding(of bereid tot het volgen van de opleiding)

Relevante werkervaring in de psychiatrie, bijv. in de crisisdienst,  strekt tot aanbeveling. Je bent doortastend, stressbestendig en flexibel, staat open voor verandering,  kunt goed relativeren en  bent gericht op samenwerking. Je communicatieve vaardigheden zijn uitstekend.

Wij bieden:

De CAO-GGZ is van toepassing. De functie is ingedeeld in functiegroep 55, salaris max. € 3781,00 bruto per maand bij een 36-urige werkweek. Inschaling en salariëring vinden plaats op grond van ervaring.

We starten met een jaarcontract, met de mogelijkheid tot een vast dienstverband.

Wil je meer weten?

Nadere informatie wordt graag gegeven door Sandra Dorland, manager bedrijfsvoering, tel.nr. 06-13191476. Mailen kan naar s.dorland@ggz-delfland.nl

Wil je solliciteren?

Je sollicitatie ontvangen wij graag via het online sollicitatieformulier zie onderstaande link ‘solliciteer online’.  Je kunt tot en met 31 mei 2017 reageren.

De richtlijnen, genoemd in de nota werving & selectie, zijn van toepassing zodat op een vertrouwelijke behandeling van uw sollicitatie kan worden gerekend. Gezien de kwetsbare doelgroep vragen bij indiensttreding  een geldige VOG verklaring. Kosten hiervan worden vergoed.

publicatiedatum
19-05-2017
sluitingsdatum
31-05-2017
solliciteer online

Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige (Schiedam) (17.1064)

Brede interesse in psychiatrische problematiek?

In Schiedam ontstaat een vacature voor een gedreven

Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige

FACT NWN

36 uur per week

Wij zijn:

De RVE NWN is een kleinschalige eenheid van ca. 200 medewerkers verdeeld over een aantal locaties. Het behandelcentrum en de kliniek zijn gelegen binnen locatie ‘de Stadhouder’ in Schiedam. De kliniek bestaat uit de afdelingen High Intensive Care (HIC), Open en Gesloten Opname, Opname Ouderen en Langdurige Zorg.

Fact NWN zetelt in Schiedam en richt zich op de regio’s Lansingerland, Schiedam & Vlaardingen, Maassluis, Hoek van Holland. Er zijn 3 subteams;

 • Fact gericht op psychotische of aanverwante stoornissen met een zorg pad intensief
 • Fact poli gericht op psychotische of aanverwante stoornissen in stabiele fase met een zorg pad chronisch.
 • MBT SAP gericht op cliënten met een stemming-, angst- of persoonlijkheidsstoornis
 • Crisisdienst regio NWN binnen kantoortijd.

Cliënten ondervinden op meerdere levensgebieden problemen. Het maatschappelijk leven is (ernstig) verstoord geraakt. Het FACT NWN biedt zorg aan volwassenen vanaf achttien jaar.

Het team begeleidt cliënten zolang dit nodig is; ‘te moeilijk’ of ‘geen vooruitgang’ is dus geen reden om de begeleiding te stoppen. Aan het FACT NWN zijn verschillende disciplines verbonden; psychiater, sociaal psychiatrisch verpleegkundige, ambulant verpleegkundige, psycholoog,  maatschappelijk werkende, en ITB (individuele trajectbegeleiding). Op afroep zijn andere disciplines bij de zorg te betrekken.

De functie:

Op hoofdlijnen houd je je bezig met het screenen en globaal indiceren van cliënten op de noodzaak van acute en/of reguliere GGZ hulp en bied je acute hulpverlening in psychosociale/psychiatrische crisissituaties. Er is sprake van (acute psychiatrie/crisisinterventie) gedurende 7 x 24 uur, eventueel gevolgd door een kortdurende intensieve behandeling. Je participeert in het Intensive Home Treatment team (IHT) en komt dus ook bij de patiënt aan huis.

Wij vragen:

Een gedreven SPV-er in bezit van het diploma Verpleegkunde B/HBO-V met afgeronde MGZ opleiding en een geldige BIG registratie. Relevante werkervaring in de psychiatrie, bijv. in de crisisdienst,  strekt tot aanbeveling. Je bent doortastend, stressbestendig en flexibel, staat open voor verandering,  kunt goed relativeren en  bent gericht op samenwerking. Je communicatieve vaardigheden zijn uitstekend.

Wij bieden:

De CAO-GGZ is van toepassing. De functie is ingedeeld in functiegroep 55, salaris max. € 3781,00 bruto per maand bij een 36-urige werkweek. Inschaling en salariëring vinden plaats op grond van ervaring. We starten met een jaarcontract, met de mogelijkheid tot een vast dienstverband.

Wil je meer weten?

Nadere informatie wordt graag gegeven door Sandra Dorland, manager bedrijfsvoering,

tel.nr. 06-13191476. Mailen kan naar s.dorland@ggz-delfland.nl

Wil je solliciteren?

Je sollicitatie ontvangen wij graag via het online sollicitatieformulier zie onderstaande link ‘solliciteer online’.  Je kunt tot en met 31 mei 2017 reageren.

De richtlijnen, genoemd in de nota werving & selectie, zijn van toepassing zodat op een vertrouwelijke behandeling van uw sollicitatie kan worden gerekend. Gezien de kwetsbare doelgroep vragen bij  indiensttreding  een geldige VOG verklaring. Kosten hiervan worden vergoed.

publicatiedatum
19-05-2017
sluitingsdatum
31-05-2017
solliciteer online

Verpleegkundig Specialist team Jeugd (Delft/Westland eo) (16.1089)

De afdeling Jeugd van GGZ Delfland zoekt per direct een enthousiaste, gedreven,

 

Verpleegkundig Specialist Team Jeugd

Regio Delft/Westland e.o.

32 uur /week

 

Afdelingsinformatie:

Kinder- en Jeugdpsychiatrie levert ambulante psychiatrische diagnostiek en behandeling voor jeugdigen. We bieden specialistische zorg en werken met zorgpaden. Onze filosofie is dat cliënten recht hebben op de beste behandeling. Voor ons is dat de behandeling volgens de meest recente kennis.

De afdeling Jeugd DWO GGZ Delfland levert zorg in de regio Delft Westland en Omstreken. De afdeling bestaat uit 3 multidisciplinaire regioteams, werkend vanuit Delft, Naaldwijk en Ypenburg.

Wij zoeken:

Voor ons team Jeugd zoeken wij een gedreven, enthousiaste Verpleegkundig Specialist.

Je werkzaamheden binnen de afdeling zullen o.a. bestaan uit geprotocolleerde behandeling (farmacotherapie) van kinderen en jongeren, het doen van intakes en het bijdragen aan de uitvoering van het behandelplan. De werkzaamheden worden verricht onder supervisie van een psychiater.

Wij vragen:

Een vooropleiding HBO verpleegkunde en een afgeronde opleiding tot Verpleegkundig Specialist in de GGZ is een vereiste. De voorkeur gaat uit naar kandidaten met enige jaren werkervaring als Verpleegkundig Specialist in een Jeugdzorgomgeving.

Je bent in staat je plek te verwerven in een team van professionele zorgverleners en hebt plezier in de samenwerking. Je bent innovatief binnen je vakgebied en weet draagvlak te creëren voor nieuwe ideeën en plannen zowel binnen de eigen afdeling als daarbuiten.

Wij bieden:

De cao GGZ is van toepasing. Salaris in FWG 60, max. €4230 bruto per mand op fulltime basis.  Inschaling en salariëring vinden plaats op grond van ervaring.

GGZ Delfland kent een uitgebreid meerkeuzesysteem voor arbeidsvoorwaarden. Verder is er onder andere een studieregeling, een tegemoetkoming in ziektekostenverzekering en kunnen individuele afspraken worden gemaakt over werktijden. Pensioenopbouw vindt plaats bij PFZW.

Bij GGZ Delfland krijgt u in uw dagelijkse werk te maken met vertrouwelijke gegevens en/of vaak kwetsbare patiënten. Vanwege de veiligheid en bescherming van patiënten en medewerkers wordt daarom, als u bij ons komt werken, een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) van u gevraagd. U krijgt de kosten hiervoor vergoed.

Wil je meer weten?

Nadere informatie over deze functie kan worden ingewonnen bij Maddeleen Dam, manager Bedrijfsvoering Jeugd DWO telefoonnummer: 06-23365226 of per mail m.dam@ggz-delfland.nl

Wil je solliciteren?

Je sollicitatie ontvangen wij graag via het online sollicitatieformulier zie onderstaande link ‘solliciteer online’. 

De richtlijnen, genoemd in de nota werving & selectie, zijn van toepassing zodat op een vertrouwelijke behandeling van je sollicitatie kan worden gerekend.

 

 

 

publicatiedatum
12-08-2016
sluitingsdatum
31-12-2017
solliciteer online

Verpleegkundige niveau 4 of 5 (17.1062)(Delft)

Binnen de RVE DWO in Delft ontstaat in de kliniek afdelingen Ridder 7,9,11 en 13 een vacature voor een enthousiaste

Verpleegkundige niveau 4 of 5

32-36 uur per week

Afdelingsinformatie

Ridder 7, 9,11 en 13 zijn gesloten afdelingen verdeeld over 4 units van 10 bedden. De afdeling heeft 30 gesloten opname bedden en 10  bedden gesloten intensief verblijf.

We werken volgens de laatste richtlijnen van het HIC principe. De patiënten op de afdeling hebben ernstige psychiatrische aandoeningen en verkeren in een crisissituatie. Alle inspanningen van het multidisciplinaire team zijn erop gericht om de patiënt de regie over zijn eigen leven zo snel mogelijk terug te laten nemen. Onderdeel van de behandeling kan zijn dat het maken van eigen keuzes tijdelijk wordt ingeperkt. Het verpleegkundig team vervult, in relatie met de patiënt en diens naasten, een belangrijke rol in het herstellen en herwinnen van eigen regie. De naasten van de patiënt worden erkend en betrokken om het herstel te stimuleren.

Wij vragen:

Een  enthousiaste, ervaren verpleegkundige, die de ambitie heeft om de afdeling verder te helpen ontwikkelen. Een belangrijke voorwaarde is, dat je bereid en in staat bent om te werken op alle eenheden binnen de afdeling.

In stressvolle situaties reageer je rustig en vriendelijk en stel je prioriteiten om zo doeltreffend en tactisch te handelen.

Je kunt je verplaatsen  in de situatie of belevingswereld van patiënten; onderkent en intervenieert,  rekening houdend met gevoeligheden, emoties, twijfels en irritaties/agressie.

Je bent bereid in je zelf te investeren en te ontwikkelen. Dit laat je merken door actief mee te denken over de ontwikkeling van de afdeling.

Je hebt je (bij)scholing op gebied van agressie hantering en de-escalerend werken op peil gehouden en bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen daarin.

Een van de taken die bij de afdeling horen is de taak van Eerst Verantwoordelijk Verpleegkundige (EVV). Deze taak wordt vervult in roosterdiensten. Van jou wordt verwacht dat je hierin een actieve bijdrage levert.

Onderdeel van de werkzaamheden in de verpleging en begeleiding is o.a. het vervullen van het persoonlijk begeleiderschap.

Je draagt bij aan het therapeutisch milieu op de afdeling. Je werkt zelfstandig maar bent ook een  teamspeler. Op termijn wil je de opleiding tot HBO-V gaan volgen.

Wij bieden:

De CAO-GGZ is van toepassing. Inschaling en salariëring vinden plaats op grond van ervaring. GGZ Delfland kent een uitgebreid meerkeuzesysteem voor arbeidsvoorwaarden. Verder is er onder andere een studieregeling en een tegemoetkoming in ziektekostenverzekering. Pensioenopbouw vindt plaats bij PFZW.

Wil je meer weten?

Verdere informatie over de functie wordt graag gegeven door Ferrald Dunnink, manager bedrijfsvoering, telefoonnummer 015 260 7880. Mailen kan ook: f.dunnink@ggz-delfland.nl

Wil je solliciteren?

Je sollicitatie ontvangen wij graag via het online sollicitatieformulier zie onderstaande link ‘solliciteer online’.  Je kunt tot 31 mei 2017 reageren.

Bij GGZ Delfland krijg je in het dagelijks werk te maken met vertrouwelijke gegevens en/of vaak kwetsbare patiënten. Vanwege de veiligheid en bescherming van patiënten en medewerkers wordt daarom, als je bij ons komt werken, een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) gevraagd. De kosten zijn voor GGZ Delfland.

De richtlijnen, genoemd in de nota werving & selectie, zijn van toepassing zodat op een vertrouwelijke behandeling van de sollicitatie kan worden gerekend.

publicatiedatum
18-05-2017
sluitingsdatum
31-05-2017
solliciteer online

Verpleegkundige (Schiedam) (17.1057)

Uitgaan van mogelijkheden!

Per 1 juli a.s. ontstaat in de kliniek de Stadhouder in Schiedam op de afdeling langdurige zorg vacatureruimte voor een enthousiaste

Verpleegkundige Langdurige Zorg (Schiedam)

MBO

32 tot 36 uur per week

Wij zijn:

De RVE NWN is een kleinschalige eenheid van ca. 200 medewerkers, verdeeld over een aantal locaties. Het behandelcentrum en de kliniek (100 bedden) zijn gelegen binnen locatie ‘de Stadhouder’ in Schiedam. Hier werken ca. 120 mensen in een informele en plezierige werksfeer. De lijnen zijn kort. De kliniek omvat de afdelingen High Intensive Care (HIC), Gesloten Opname, Open Opname, Opname Ouderen en Langdurige Zorg,  Overige (ambulante) onderdelen van de eenheid zijn de Spoedeisende Hulp (SEHP), het FACT, de afdeling Intensieve Poliklinische Behandeling (IPB), de poli’s/consultatieve diensten op resp. het Franciscus Gasthuis (Rotterdam), het Franciscus Vlietlandziekenhuis (Schiedam), de poli op Locatie de Klaver in Bergschenhoek en de afdeling Jeugd.

De afdeling en de visie:

Op de afdeling Langdurige Zorg verblijven 38 patiënten met chronische psychiatrische problematiek. Qua aanpak wordt uitgegaan van de herstelvisie, waarbij empowerment één van de belangrijkste onderdelen is. Alle inspanningen zijn erop gericht het persoonlijk herstelproces in gang te zetten. De wensen van de patiënt zijn hierbij leidend. Streven is de kwaliteit van leven voor de patiënten te optimaliseren en hen zoveel mogelijk regie te geven. De opname en het verblijf wordt nl. gezien als een episode in het leven van de patiënt. Het belang van deelname aan de maatschappij, in welke vorm dan ook, wordt benadrukt. Er wordt vol ingezet op het onderhouden en/of herstellen van banden met familie en sociale netwerken, variërend van het vinden van een zinvolle dagbesteding tot vrijwilligerswerk of - indien mogelijk - een betaalde baan.

Het multidisciplinaire team bestaat uit psychiaters, arts assistent, verpleegkundig specialist (in opleiding), zorgcoördinator, verpleegkundigen niveau 4 en 5, activeringscoaches, ervaringswerkers, activiteitenbegeleider en gastvrouw.

De baan:

Als verpleegkundige op de afdeling Langdurige Zorg lever je een belangrijke bijdrage aan het herstel van de patiënt. In nauwe samenwerking met het multidisciplinaire team coördineer je  de zorg rondom een aantal patiënten. Met  gerichte inzet van je communicatieve vaardigheden, psycho educatie en steunende/structurerende begeleiding coach je de patiënten in de richting van de afgesproken doelen en bevorder je autonomie en zelfredzaamheid. De voortgang  wordt samen met de (regie)behandelaar, de patiënt en diens naastbetrokkenen nauwlettend gevolgd tijdens de behandelplangesprekken. Ter bevordering van de behandeling en het herstelproces onderhoud en stimuleer je - samen met het multidisciplinaire team - contact en interactie met familie/naastbetrokkenen. Je observeert patiënten, beoordeelt crisissituaties, normaliseert en intervenieert als dat nodig is. Je participeert in het kliniek brede beleidsoverleg, teambijeenkomsten, intervisies en draagt bij aan kwaliteitsverbetering en teamontwikkeling.

Wij vragen :

Een afgeronde opleiding tot verpleegkundige niveau 4 met een geldige BIG registratie. Ervaring in de psychiatrie strekt tot aanbeveling. Affiniteit met  de doelgroep van Langdurige Zorg, doorzettingsvermogen, creativiteit,  gevoel voor humor, gedrevenheid voor kwaliteitsverbetering zijn belangrijke kwaliteiten om deze functie met plezier te doen. Vanzelfsprekend sta je achter de  herstelvisie.

NB. Om efficiency redenen vindt de werving intern en extern tegelijk plaats. Interne kandidaten hebben voorrang. Een VOG verklaring is onderdeel van de procedure.

Wij bieden:

Aanstelling conform de cao GGZ. De functie is ingedeeld in functiegroep 45, salaris max. € 3.045,00 bruto per maand op fulltime basis. Inschaling en salariëring vinden plaats op grond van ervaring.

Externe kandidaten worden aangesteld op basis van een jaarcontract, met uitzicht op verlenging en/of een vast contract.   

GGZ Delfland kent een aantrekkelijk meerkeuzepakket voor arbeidsvoorwaarden. Verder is er onder andere een studieregeling en een tegemoetkoming in ziektekostenverzekering. Pensioenopbouw vindt plaats bij PFZW.

Wil je meer weten?

Verdere informatie wordt graag gegeven door Nanny Overdijk, manager bedrijfsvoering, telefoonnummer 010-2463989. Mailen kan ook: n.overdijk@ggz-delfland.nl

Wil je solliciteren?

Je sollicitatie ontvangen wij graag via het online sollicitatieformulier zie onderstaande link ‘solliciteer online’. 

De richtlijnen, genoemd in de nota werving & selectie, zijn van toepassing zodat op een vertrouwelijke behandeling van de sollicitatie kan worden gerekend.

publicatiedatum
15-05-2017
sluitingsdatum
28-05-2017
solliciteer online

Zorgcoordinator (Delft) (17.1054)

Kan jij 1000 dingen tegelijk? Houd jij van dynamiek in je werk, maar blijf je tegelijk ook graag met de inhoudelijke zorg bezig? Heb je veel ervaring binnen de psychiatrie?

DOEL BW+ biedt ca 35 cliënten een intensief begeleidingstraject aan gericht op zelfstandig wonen en maatschappelijk participeren. 25 cliënten wonen in een woning van DOEL BW+, ca 10 cliënten wonen al in een eigen woning, maar worden intensief begeleidt. Onze begeleiding richt zich op alle levensgebieden. De trajecten duren max. 2 jaar. Gedurende die periode werken we met cliënten aan herstel en het hervinden van regie op hun leven.

Wij verwelkomen graag op kort termijn een:

 

Zorgcoördinator

 18 uur per week

 

Dit ga jij doen:

Naast het begeleiden van cliënten, ben jij als zorgcoördinator verantwoordelijk voor het goed laten verlopen van de processen. Rondom cliënten, binnen het team en richting samenwerkingspartners. Jij signaleert bijzonderheden en maakt deze bespreekbaar. Jij bent eigenlijk de spin in het web, een centraal aanspreekpunt die heel goed weet waar het uiteindelijk om gaat: de beste zorg verlenen.
 

Dit ben jij:

Jij bent heel goed in plannen, want als zorgcoördinator houdt jij je met veel dingen tegelijk bezig. In een dynamische omgeving bewaar je het overzicht. Je bent een echte teamplayer, gericht op het stimuleren van goede samenwerking en het bereiken van een goed resultaat voor de cliënt.  Natuurlijk ben jij communicatief vaardig en heb je ruime ervaring opgedaan in het begeleiden van cliënten met een psychiatrische achtergrond. Je beschikt over goede kennis van psychiatrische ziektebeelden. Als het nodig is durf je knopen door te hakken. Je hebt een relevant HBO diploma op zak.

Dit is wat wij jou bieden:

De arbeidsvoorwaarden zijn prima in orde bij GGZ Delfland. De cao GGZ is van toepassing. Als zorgcoördinator ontvang je salaris in FWG 50 (max. € 3.367,- o.b.v. 36 uur). We hebben een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden die je zelf kunt samenstellen.

We bieden een dienstverband voor de duur van één jaar, met uitzicht op een vaste aanstelling.

Als je al een vast dienstverband hebt bij GGZ Delfland, blijft deze uiteraard in tact.

Bij GGZ Delfland krijg je in je dagelijkse werk te maken met vertrouwelijke gegevens en/of vaak kwetsbare patiënten. Vanwege de veiligheid en bescherming van patiënten en medewerkers wordt daarom, als je bij ons komt werken, een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) gevraagd. Je krijgt de kosten hiervoor vergoed.

Als je meer wilt weten:

Anja van Driel, manager DOEL, kan vast al je vragen beantwoorden. Zij is bereikbaar via telefoonnummer 06-27281925.

Als jij deze baan wilt hebben:

Als je overtuigd bent dat jij geknipt bent voor deze baan, ontvangen we je sollicitatie graag via het online sollicitatieformulier zie onderstaande link ‘solliciteer online’.  We stellen deze vacature open tot en met 28 mei 2017.

De richtlijnen, genoemd in de nota werving & selectie, zijn van toepassing zodat op een vertrouwelijke behandeling van uw sollicitatie kan worden gerekend.

publicatiedatum
15-05-2017
sluitingsdatum
28-05-2017
solliciteer online

Bent u psychiater, arts, GZ of klinisch psycholoog (art. 14 BIG)? Geen vacature gevonden die voldoende aansluit bij uw interesse? We gaan graag oriĆ«nterend met u in gesprek om de mogelijkheden te verkennen. Neem hiervoor contact op met Marja Lemmers, adviseur P&O

Telefoonnummer 06-20436492
m.lemmers@remove-this.ggz-delfland.nl

 

Acquisitie naar aanleiding van vacatures wordt niet op prijs gesteld.

Informatie voor verwijzers

Informatie die voor verwijzers van toepassing is.

Lees meer

Informatiebladen

Alle informatie in PDF vorm.

Lees meer

Vacatures & Stages

Hier vindt u alle vacatures en stageplekken

Lees meer

Het Leerhuis

Het Leerhuis richt zich op opleiding, bij- en nascholing en onderzoek.

Lees meer