Vrijwilliger worden?

Vrijwilligers zijn van onschatbare waarde binnen GGZ Delfland.

Vrijwilligers vormen een mooie aanvulling op het dagelijkse werk van onze professionals en zijn op deze manier onmisbaar binnen onze zorgverlening. Ze dragen bij aan de kwaliteit van het leven van onze cliënten.

Wij hebben diverse soorten werkzaamheden voor vrijwilligers. Voorbeelden hiervan zijn het ondersteunen bij horeca taken (koffie schenken, koken etc.), het begeleiden tijdens uitstapjes of helpen met het brengen naar activiteiten en het ondernemen van activiteiten met cliënten (spelletjes, krant lezen etc.). Ook is het mogelijk cursussen of workshops te verzorgen.

Actuele vacatures voor vrijwilligers

Heb je interesse om bij ons vrijwilliger te worden? Dan nodigen wij je uit om een open motivatiebrief te sturen naar vrijwilligers@ggz-delfland.nl. We gaan graag met je in gesprek over je wensen en kwaliteiten, zodat we kunnen onderzoeken wat het beste bij je past.

Ons aanbod voor vrijwilligers

Als vrijwilliger bij GGZ Delfland kun je rekenen op goede begeleiding, reiskostenvergoeding, aansprakelijkheidsverzekering en een zinvolle tijdsbesteding. Tevens organiseren wij regelmatig informatie en themabijeenkomsten. 

Heb je vragen of wil je meer weten over het werken als vrijwilliger bij GGZ Delfland? Neem dan contact op met de vrijwilliger coördinator. Dit kan via de e-mail op vrijwilligers@ggz-delfland.nl.

Ik heb nu hulp nodig!