Disclaimer

Deze website heeft een informatief karakter. We hebben de inhoud zo zorgvuldig mogelijk samengesteld. Maar GGZ Delfland kan niet de garantie geven dat de informatie van de website juist, actueel en volledig is, dat de website ononderbroken zal werken en/of vrij zal zijn van fouten. Aan de website kun je geen rechten ontlenen. GGZ Delfland kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de gevolgen van het gebruik van de informatie op deze website.

Aan de site gekoppelde websites

De website bevat verwijzingen (in de vorm van bijvoorbeeld hyperlinks) naar andere sites, meestal met het doel je verder te informeren over een specifiek aspect van onze website. Dit betekent niet automatisch dat GGZ Delfland verbonden is aan deze andere sites. Wij zijn dan ook niet verantwoordelijk voor deze andere sites inclusief de daarin opgenomen informatie.

Copyright

Alle teksten, foto’s, illustraties, lay-out, buttons en andere materialen op deze website zijn eigendom van GGZ Delfland. Het gebruik ervan is alleen toegestaan na schriftelijke toestemming van GGZ Delfland. Voor meer informatie kun je per e-mail contact opnemen met de afdeling communicatie.