Contact

We vinden het belangrijk om je vragen zo goed mogelijk te beantwoorden. Heb je het antwoord op je vraag niet kunnen vinden op onze website, dan kun je je vraag mailen naar info@ggz-delfland.nl.

Heb je een vraag over je behandeling, dan kun je tijdens kantooruren contact opnemen met de locatie waar je wordt behandeld.

Telefoon
015 260 76 07 24 uur per dag bereikbaar
E-mail
info@ggz-delfland.nl Antwoord binnen 5 werkdagen
Postadres
Postbus 5016
2600 GA Delft

Onze locaties

Ons werkgebied reikt van Den Haag tot en met Goeree-Overflakkee en een groot deel van de Zuid-Hollandse Eilanden. Hier hebben wij verschillende (poli)klinieken en locaties voor dagbesteding. Kijk in het locatieoverzicht voor de dichtstbijzijnde locatie bij jou in de buurt.

Ons postadres is: Postbus 5016, 2600 GA Delft.

Bekijk de locaties

Contact en vragen

Heb je een vraag of wil je informatie? Je kunt ons 24 uur per dag bereiken op ons algemene nummer 015 260 76 07. Heb je een vraag over je behandeling, dan kun je tijdens kantooruren contact opnemen met de locatie waar je wordt behandeld. In het locatieoverzicht vind je de contactgegevens.

Afspraak afzeggen/verplaatsen

Als je een afspraak voor een behandeling moet afzeggen of wilt verplaatsen, horen we dit graag zo snel mogelijk. Je kunt daarvoor telefonisch contact opnemen met de locatie waar je in behandeling bent. Let op dat je dit uiterlijk 24 uur voor aanvang van je afspraak doet, anders brengen wij € 50 bij je in rekening.


Voor cliënten, familie & naasten

Heb jij of iemand anders met spoed hulp nodig? Neem dan contact op met je huisarts of met de huisartsenpost in je woonplaats of gemeente. De verwijzer kan dan contact opnemen met de Spoedeisende Hulp van GGZ Delfland.


Voor media

Journalisten kunnen hun vragen stellen via communicatie@ggz-delfland.nl of tijdens kantooruren via telefoonnummer 015 260 75 76. Om de privacy van onze cliënten te beschermen, hebben we een aantal spelregels:

  • Wij geven geen gegevens vrij over personen die (mogelijk) bij ons in zorg zijn.
  • Zonder toestemming van de afdeling communicatie van GGZ Delfland is het niet toegestaan interviews, tv- of radio-opnames of foto’s te maken op onze locaties, van onze cliënten en medewerkers.
  • Zonder toestemming van een cliënt - of zijn of haar wettelijke vertegenwoordiger – is het niet toegestaan foto’s of opnames te publiceren waarop de cliënt herkenbaar in beeld is en een cliënt met naam en toenaam te noemen in een publicatie.

Voor verwijzers

Je kunt patiënten bij ons aanmelden via Zorgdomein. Ben je niet aangesloten op Zorgdomein, gebruik dan alsjeblieft het verwijsformulier. Dit kun je downloaden en volledig ingevuld naar ons faxen of veilig mailen via Zorgmail.

Bekijk mogelijkheden voor verwijzers


Veelgestelde vragen