Hoe wij je helpen?

Ben je jonger dan 18 jaar en heb je psychische problemen? Bij GGZ Delfland werken mensen die jou kunnen helpen.

Wat wij weten over stoornissen

Soms heb je een probleem dat niet zomaar weggaat. Je piekert veel, slaapt slecht, bent onrustig of voelt je heel vaak boos of verdrietig. Hier lees je welke problemen, ook wel stoornissen, wij behandelen.

Bekijk informatie

Behandelingen die we bieden

We helpen je je klachten verminderen en de gevolgen daarvan voor het dagelijks leven te beperken.

Zie behandelingen

Waar vind je onze locaties

We zitten op meerdere locaties in de regio's Haaglanden en Rijnmond. Zo is er altijd wel een locatie bij jou in de buurt.

Vind een locatie

Van hier naar mij

Hulp en ondersteuning

Praktische informatie voor iedereen die direct of indirect te maken heeft met psychische problemen bij kinderen of jongeren.

Ons aanbod voor jeugd

Voor 0 tot 18 jarigen

Je bent niet alleen. Eén op de twintig kinderen en jongeren in Nederland heeft een psychische aandoening of een verslaving. Dit kan je ontwikkeling verstoren. Als je een psychische aandoening hebt kun je je bijvoorbeeld lastig concentreren op school, heb je moeite met de omgang met andere kinderen, ben je somber en teruggetrokken of geef je stress in het gezin.

GGZ Delfland wil helpen. Daarom bieden we kinderen, tieners en gezinnen preventieve, basis én gespecialiseerde psychische zorg. Ons aanbod stemmen we af op jouw vragen, klachten, mogelijkheden en situatie. Preventieve of basis ondersteuning waar dat kan en specialistische zorg als dat nodig is. Samen maken we een behandelplan.

Een voorbeeld vanuit het  preventie aanbod is een  groepstraining voor kinderen van ouders met psychische klachten. Klik hier voor het complete aanbod van preventie aanbod jeugd.

Ons aanbod basis en specialistische ggz vind je bovenaan de pagina bij stoornissen en behandelingen.

Twijfel je of basis ggz of specialistische ggz passend is? Kijk dan bij de veel gestelde vragen.

Voortdurend verbeteren

Onderzoeken

Kinderen vertellen

Ervaringsverhalen

  • Ik moet wennen aan al die kilo's

    - Kim heeft een eetstoornis

    Lees Kim's verhaal

  • De aanmoedigingen op mijn moodboard helpen me nog steeds

    - Bo deed een faalangsttraining

    Lees Bo's verhaal

Over ons

GGZ Delfland

GGZ Delfland helpt mensen met psychische stoornissen, variërend van licht tot ernstige en complexe problematiek. We hebben een behandelaanbod in basis geestelijke gezondheidszorg, in de specialistische geestelijke gezondheidszorg en voor huisartsen, de zogenoemde Praktijk Ondersteuner Huisarts (POH-ggz). Daarnaast bieden we onze cliënten allerlei vormen van begeleiding om de draad van hun leven weer op te kunnen pikken.

GGZ Delfland is de moederorganisatie. Vanuit Grip Delfland bieden we basis geestelijke gezondheidszorg en POH, en vanuit Doel Delfland begeleiding en ondersteuning.

Veelgestelde vragen