Wie zorgt er eigenlijk voor jou?

Werken bij

We zoeken medewerkers om voor te zorgen, zodat je als medewerker kan doen waar je goed in bent en enthousiast van wordt: zorgen voor mensen.

GGZ Delfland als werkgever

Bij GGZ Delfland geloven we namelijk dat je pas goed voor een ander kan zorgen, als er ook goed voor jou wordt gezorgd. Daarom zorgen wij er voor dat onze werknemers te allen tijde hun werk kunnen doen. We zijn met circa 1100 medewerkers relatief klein. Daardoor zijn de lijnen kort en is er ruimte voor zeggenschap en regie. Wij investeren voortdurend in opleidingen, onderzoek en innovaties om een passend antwoord te vinden voor veranderingen in de wereld om ons heen. En de persoonlijke groei van onze werknemers te waarborgen. Wie zorgt er eigenlijk voor jou? Op onze werkenbij-site vind je al onze vacatures. Neem er eens een kijkje als onze visie jou aanspreekt.

Bezoek Werken bij GGZ Delfland

Altijd wel een locatie bij jou in de buurt

Met diverse klinieken, poliklinieken en locaties voor begeleiding en ondersteuning in de regio's Haaglanden, Rijnmond en een deel van de Zuid-Hollandse eilanden is er altijd wel een locatie bij jou in de buurt.

Meer weten?

Op www.werkenbijggzdelfland.nl vind je veel informatie. Heb je liever direct persoonlijk contact, wil je eerst eens een keer komen kijken of meelopen, dan kun je contact opnemen met onze recruiters via info@werkenbijggzdelfland.nl.