We zijn dichtbij

Mijn GGZ Delfland

Als je bij GGZ Delfland bent aangemeld, ontvang je inloggegevens voor jouw eigen online behandelomgeving. 

Naar Mijn GGZ Delfland

Naar informatie over Minddistrict (jeugd)

Ik heb nog geen toegang tot Mijn GGZ Delfland

Heb je nog geen inloggegevens? Vraag dan toegang aan bij de balie, het secretariaat of je behandelaar. Je krijgt een account als je:

  1. een e-mailadres hebt én
  2. een mobiel nummer hebt.

Als je toegang tot Mijn GGZ Delfland hebt aangevraagd, ontvang je een activatielink op je e-mailadres dat bij ons bekend is. Volg de instructies die je via de website van Mijn GGZ Delfland krijgt. Hierna kun je veilig inloggen en aan de slag met Mijn GGZ Delfland.

Mijn GGZ Delfland

Ben je bij ons in behandeling? Dan heb je met Mijn GGZ Delfland toegang tot informatie uit jouw zorgdossier. Zo heb je altijd inzicht in je eigen behandelplan en vragenlijsten. Ook kun je de agenda raadplegen, naasten inzage verlenen, je medicatie inzien, aan de slag gaan met online behandelmodules of een bericht sturen naar je behandelaar.

Ben je nog niet bij ons in behandeling of heeft je behandelaar je nog geen toegang gegeven en jou een uitnodigingsmail gestuurd? Vraag je behandelaar dan naar de mogelijkheden om aan de slag te gaan met Mijn GGZ Delfland.

Vragen over Mijn GGZ Delfland

Binnen Mijn GGZ Delfland kun je veel gestelde vragen lezen. Natuurlijk kun je ook je behandelaar vragen om uitleg. Voor technische ondersteuning kun je een e-mail sturen naar clientportaal@ggz-delfland.nl (deze mailbox wordt op werkdagen gelezen). Heb je dringende vragen of is er sprake van spoed? Dan kun je binnen kantoortijden bellen met het jou bekende secretariaat, of met ons centrale telefoonnummer. Buiten kantoortijden kun je bellen met de huisartsenpost in je eigen regio.  

Folder

Wil je alles nog even rustig nalezen?
In deze folder leggen we je het gebruik van Mijn GGZ Delfland uit. 

Folder Mijn GGZ Delfland

Meer weten?

Ik ben nog geen cliënt bij GGZ Delfland

We helpen je graag.

Naar Hoe wij je helpen Naar Hulp & ondersteuning

Ik ben een cliënt bij GGZ Delfland

Neem rechtstreeks contact op met je behandelaar of begeleider. Als naaste heb je vooraf toestemming nodig van de cliënt.

Ik heb geen contactgegevens