We zijn dichtbij

Mijn GGZ Delfland

Als je bij GGZ Delfland of Grip Delfland bent aangemeld, ontvang je inloggegevens voor jouw eigen online behandelomgeving. Afhankelijk van waar je in behandeling bent, kun je via een van onderstaande links inloggen.

Mijn GGZ Delfland

Ben je bij ons in behandeling en ouder dan 18 jaar? Dan heb je met Mijn GGZ Delfland toegang tot informatie uit jouw zorgdossier. Zo heb je altijd inzicht in je eigen behandelplan en vragenlijsten. Ook kun je de agenda raadplegen, naasten inzage verlenen, je medicatie inzien, aan de slag gaan met online behandelmodules of een bericht sturen naar je behandelaar.

Ben je (nog) niet bij ons in behandeling of heeft je behandelaar je nog geen toegang gegeven en jou een uitnodigingsmail gestuurd? Vraag je behandelaar dan naar de mogelijkheden om aan de slag te gaan met Mijn GGZ Delfland.

Aan de slag

Wil je alles nog even rustig nalezen? In deze folder leggen we je het gebruik van Mijn GGZ Delfland uit. 

Folder Mijn GGZ Delfland

Heb je een activatielink ontvangen en wil je gelijk aan de slag? Klik dan op de blauwe button.

Naar Mijn GGZ Delfland

Mijn Grip Delfland

Bezoek de online Mijn Grip Delfland omgeving op grip.ggzportal.nl

Hulp nodig? Download de gebruikershandleiding.

Meer weten?

Ik ben nog geen cliënt bij GGZ Delfland

We helpen je graag.

Naar Hoe wij je helpen Naar Hulp & ondersteuning

Ik ben een cliënt bij GGZ Delfland

Neem rechtstreeks contact op met je behandelaar of begeleider. Als naaste heb je vooraf toestemming nodig van de cliënt.

Ik heb geen contactgegevens