Wie wij zijn

Over ons


Onze visie

We willen altijd de beste zorg geven. Een verantwoordelijke rol die we graag op ons nemen. Daarom doen we een aantal beloftes. We zijn er nog niet, maar we hebben er vertrouwen in dat we ze waar kunnen maken.

Bekijk onze beloftes

Ons beleid

De wereld verandert in rap tempo, denk bijvoorbeeld aan de toenemende vraag naar geestelijke gezondheidszorg, de veranderde rol van de cliënt en het andere perspectief op gezondheid dat nu veel meer gaat over kwaliteit van leven. Medewerkers van GGZ Delfland hebben met elkaar het antwoord bedacht op deze ontwikkelingen en verwoord in het nieuwe beleid voor 2019 tot en met 2021: Dichterbij: de toekomst.

Bekijk ons meerjarenbeleid

Kwaliteit van zorg

Cliënten van GGZ Delfland kunnen erop rekenen dat we de hoogst mogelijke kwaliteit nastreven in alles wat we doen. We stellen onszelf kwaliteitsnormen, meten de resultaten en waardering voor onze zorg en wisselen kennis uit met diverse kenniscentra.

Lees verder over de kwaliteit van zorg

Feiten en cijfers

We zijn mensen die graag zorgen voor mensen. Hoe we dat doen is ook te drukken in feiten en cijfers. GGZ Delfland in infographics.

Bekijk de feiten en cijfers

Onze organisatie

Onze organisatie bestaat uit 14 zorgclusters, die regionaal en rond zorgvragen georganiseerd zijn. We kiezen voor lokale herkenbaarheid, dichtbij onze cliënten en onze zorgpartners.

Bekijk de zorgclusters

Raad van bestuur

De raad van bestuur is eenhoofdig en eindverantwoordelijk voor de zorgorganisatie. Samen met de directie vormt de raad van bestuur het directieteam en bestuurt zij de organisatie.

Meer over de raad van bestuur

Raad van toezicht

De raad van toezicht ziet toe op het functioneren en beoordeelt de raad van bestuur.

Meer over de raad van toezicht

Directie

De directie geeft leiding aan de clustermanagers. Samen met de raad van bestuur vormt de directie het directieteam.

Meer over de directie

College van geneesheren-directeur (GD)

Het college van geneesheren-directeur (GD) is verantwoordelijk voor de algemene gang van zaken op het gebied van de zorg en het verlenen van verplichte zorg.

Meer over het college GD

Cliëntenraad

We hebben een zelfstandige en onafhankelijke cliëntenraad die de belangen van cliënten van GGZ Delfland behartigt. De leden van de cliëntenraad zijn zelf cliënt bij GGZ Delfland.

Meer over de cliëntenraad


Verhalen van onze medewerkers

Ervaringsverhalen

 • Met geduld en humor kom ik tot oplossingen

  - Hannah is receptioniste en alarmcentralist

  Lees Hannah's verhaal

 • Kleine successen maken een groot verschil

  - Janneke is verpleegkundig specialist in de kliniek

  Lees Janneke's verhaal

 • Ik kan iemand in korte tijd helpen de regie over het leven terug te winnen

  - Sanne is gezondheidszorgpsycholoog bij Grip Delfland

  Lees Sanne's verhaal


Overig aanbod

Onze zorglabels


doel
delfland

Doel Delfland helpt cliënten hun leven weer op te pakken en samen met anderen actief bezig te zijn. Dagbesteding, creatieve activiteiten, sportactiviteiten, inloop, workshops en individuele trajectbegeleiding zijn daarbij van groot belang. We bieden beschermde woonvoorzieningen, helpen met re-integratie en het opdoen van werkervaring bij een van onze bedrijven of partners.

Ga naar Doel Delfland


grip
delfland

Daar waar je bij GGZ Delfland terecht kunt met complexe of meerdere psychische stoornissen, kun je bij Grip Delfland terecht als je relatief lichte psychische klachten of stabiele chronische klachten hebt. Je huisarts weet vaak al waar je in jouw situatie het beste op je plek bent.

Ga naar Grip Delfland

Meer weten?

Ik wil werken bij GGZ Delfland

We hebben veel mogelijkheden.

Naar vacatures Naar vrijwilligerswerk

Eerst kennismaken?

Solliciteren naar een nieuwe baan is best een grote stap. Daarom kun je eerst een dagdeel met ons meelopen. Zo ervaar je of het werken bij GGZ Delfland bij je past. Heb je interesse? Neem contact op met Sophie Poulina.

Maak een afspraak