Contact

We vinden het belangrijk om je vragen zo goed mogelijk te beantwoorden. Heb je het antwoord op je vraag niet kunnen vinden op onze website, dan kun je je vraag mailen naar info@ggz-delfland.nl.

Telefoon
015 26 07 607 24 uur per dag bereikbaar
E-mail
info@ggz-delfland.nl Antwoord binnen 2 werkdagen
Postadres
Postbus 5016
2600 GA Delft

Onze locaties

Ons werkgebied reikt van Den Haag tot en met Goeree-Overflakkee en een groot deel van de Zuid-Hollandse Eilanden. Hier hebben wij verschillende locaties voor dagbesteding en (poli)klinieken. Kijk in het locatieoverzicht voor de dichtstbijzijnde locatie bij jou in de buurt.

Ons postadres is: Postbus 5016, 2600 GA Delft.

Contact en vragen

Heb je een vraag of wil je informatie? Je kunt ons 24 uur per dag bereiken op ons algemene nummer 015 260 76 07. Heb je een vraag over je behandeling, dan kun je tijdens kantooruren contact opnemen met de locatie waar je wordt behandeld. In het locatieoverzicht vind je de contactgegevens.


Voor media

Journalisten kunnen hun vragen stellen via communicatie@ggz-delfland.nl of tijdens kantooruren via telefoonnummer 015 260 75 76. Om de privacy van onze cliënten te beschermen, hebben we een aantal spelregels:

  • Wij geven geen gegevens vrij over personen die (mogelijk) bij ons in zorg zijn.
  • Zonder toestemming van de afdeling communicatie van GGZ Delfland is het niet toegestaan interviews, tv- of radio-opnames of foto’s te maken op onze locaties, van onze cliënten en medewerkers.
  • Zonder toestemming van een cliënt - of zijn of haar wettelijke vertegenwoordiger – is het niet toegestaan foto’s of opnames te publiceren waarop de cliënt herkenbaar in beeld is en een cliënt met naam en toenaam te noemen in een publicatie.