De Kickerthoek

Den Hoorn

Bij Doel Delfland kun je terecht voor onder meer hulp bij re-integratie, het opdoen van werkervaring, een zinvolle dagbesteding en preventietrainingen. Maar je kunt ook binnenlopen voor een praatje en een kop koffie op een van onze inlooplocaties. Locatie De Kickerthoek is een inlooplocatie, met mogelijkheden voor arbeidsmatige dagbesteding in de wasserij en bij het bereiden van lunches (Was & koffie). Er is een zelfzorgprogramma, dat inhoudt dat je je was mee kunt nemen en die onder begeleiding kunt wassen. Ook kun je je was laten doen. Heb je geen vervoer van en naar De Kickerthoek? De Mus (shuttle) brengt je gratis binnen Midden-Delfland op je bestemming. Je kunt deze reserveren door te bellen naar 06 20 77 83 70.

Openingstijden: woensdag en donderdag: 9.00 tot 17.00 uur

Adresgegevens

Prins Willem Alexanderhof 2
2635 JM Den Hoorn


Hoe kom je er

Bereikbaarheid

Met het openbaar vervoer

GGZ Delfland is te bereiken met het openbaar vervoer. Plan je route via Openbaar Vervoer Reisinformatie.

Route plannen met 9292.nl

Met de fiets

GGZ Delfland is te bereiken met het openbaar vervoer en de fiets. Plan je route via Google Maps.

Route plannen met Google Maps

Met de auto

Kom je met de auto, dan kun je voor de deur gratis parkeren.

Route plannen met Google Maps

Meer weten? Hoe wij je helpen

Ik ben nog geen cliënt bij Doel Delfland

Iedereen is welkom bij ons. Ook als je geen cliënt bent bij Doel Delfland. Je kunt dan gebruik maken van onze inlooplocaties. Onze inlooplocaties leveren een belangrijke bijdrage aan het voorkomen van eenzaamheid. Onze locaties zitten verspreid over de hele regio, zodat we voor iedereen goed bereikbaar zijn.

Inloopmogelijkheden

Ik ben een cliënt bij Doel Delfland

We hebben een uitgebreid aanbod aan dagbestedingsactiviteiten, in veel verschillende gemeenten. Ben je nieuwsgierig naar wat je kunt doen en waar je dat kunt doen? Alle actuele informatie vind je in de Doel Delfland activiteiten-app.

Doel Delfland activiteiten-app