Steun bij het verminderen van niet-helpende gedachten

Aan de slag met je gedachten!

Ben je tussen de 12 en 18 jaar en heb je wel eens last van gedachten die je niet helpen? Zou je daar graag minder last van willen hebben en positiever willen leren denken? Dan past deze training bij jou! Je leert wat het verschil tussen helpende en niet-helpende gedachten is en je gaat aan de slag met je niet-helpende gedachten en wat je kunt doen om positiever te kunnen denken. Dat doe je onder meer door een dagboek bij te houden en te noteren wanneer je niet-helpende gedachten hebt. Daarnaast krijg je psycho-educatie, bekijk je (animatie)video's waarin de (niet)-helpende gedachten worden uitgelegd en ga je met oefeningen aan de slag.

Aan de slag

Wil je een een online training met begeleiding van een professional op afstand volgen? Vul het aanmeldformulier dan volledig in en mail het naar teamjeugdpreventie@ggz-delfland.nl of stuur het op per post naar Doel Delfland, t.a.v. Mery Kouwenhoven, Sint Jorisweg 2, 2612 GA Delft.

Aanmeldformulier

De trainer neemt zo snel mogelijk contact met je op voor een intake en begeleidt je op afstand bij de training. Uiteraard kun je meerdere trainingen tegelijkertijd volgen, zolang ze binnen de hulp in het preventieve kader vallen.