Voel je goed over jezelf

Wat zijn jouw slechte kanten? Nee, wacht! Beantwoord eerst eens deze vraag: wat zijn jouw 10 beste eigenschappen? Vind je het moeilijker om de tweede vraag te beantwoorden dan de eerste? Dan kan het zijn dat je worstelt met een negatief zelfbeeld. Ben jij tussen de 12 en 18 jaar en klaar om hiermee aan de slag te gaan? Om een positiever zelfbeeld te krijgen en je goed te voelen over jezelf? Dan is deze training iets voor jou! In deze training leer je, door informatie en oefeningen, te herkennen hoe jij jezelf ziet en wat je kunt doen om je beter te voelen over jezelf. Ook kun je gebruik maken van een dagboek waarin je je succesmomenten bij kunt houden.

Dagboek 'Succesmomenten'

In het dagboek kun je situaties bijhouden die goed gingen. Doordat je regelmatig invult wat goed ging, waar je trots op bent of wat je bijzonder vindt, gaan je steeds meer op positieve momenten letten. Daarnaast leer je dat kleine momenten ook succesmomenten kunnen zijn.

Aan de slag

Wil je een een online training met begeleiding van een professional op afstand volgen? Vul het aanmeldformulier dan volledig in en mail het naar teamjeugdpreventie@ggz-delfland.nl of stuur het op per post naar Doel Delfland, t.a.v. Mery Kouwenhoven, Sint Jorisweg 2, 2612 GA Delft.

Aanmeldformulier

De trainer neemt zo snel mogelijk contact met je op voor een intake en begeleidt je op afstand bij de training. Uiteraard kun je meerdere trainingen tegelijkertijd volgen, zolang ze binnen de hulp in het preventieve kader vallen.