IJsselstraat

Berkel en Rodenrijs

Bij GGZ Delfland helpen we mensen met relatief eenvoudige, ernstige of meerdere psychische stoornissen. Naast poliklinieken hebben we ook een aantal klinieken. Locatie IJsselstraat is een kliniek voor ouderen met een psychische stoornis. We bieden hulp die is afgestemd op hun specifieke vragen en problemen.

Adresgegevens

IJsselstraat 1
2652 DX Berkel en Rodenrijs


Hoe kom je er

Bereikbaarheid

Met het openbaar vervoer

GGZ Delfland is te bereiken met het openbaar vervoer. Plan je route via Openbaar Vervoer Reisinformatie.

Route plannen met 9292.nl

Met de fiets

GGZ Delfland is te bereiken met het openbaar vervoer en de fiets. Plan je route via Google Maps.

Route plannen met Google Maps

Met de auto

Kom je met de auto, dan kun je op straat gratis parkeren. Plan je route via Google Maps.

Route plannen met Google Maps

Specialistische zorg

Ouderenpsychiatrie

 

Er wonen in Nederland steeds meer ouderen, die ook steeds langer leven. Daarmee neemt de vraag naar ouderenpsychiatrie toe. Oudere mensen hebben met veel veranderingen te maken: lichamelijke achteruitgang, verlies van naasten, minder sociale contacten en problemen met het geheugen. Dit kan psychische problemen veroorzaken of verergeren.

Ouderen kunnen onder meer bij ons terecht met klachten over somberheid, verwardheid, verslaving als die samen gaat met een psychische stoornis, angsten, autisme, psychotische aandoeningen en klachten waarvoor geen oorzaak gevonden kan worden.

Onze hulp is afgestemd op de vragen en problemen van ouderen. We bieden aandacht voor zowel de geestelijke als de lichamelijke gezondheid van ouderen, aangezien de lichamelijke conditie invloed kan hebben op psychische klachten. Samen met de cliënt maken we een behandelplan. We streven er daarbij naar dat cliënten zelfstandig kunnen leven en behandelen daarom zoveel mogelijk ambulant (thuis), poliklinisch of in deeltijd. Lukt dat niet dan kunnen ouderen bij ons worden opgenomen in de kliniek.

Interieur

Hoe het er binnen uitziet

Meer weten?

Ik ben nog geen cliënt bij GGZ Delfland

We helpen je graag.

Vragen over behandelingen Naar Hulp & ondersteuning

Ik ben een cliënt bij GGZ Delfland

Neem rechtstreeks contact op met je behandelaar of begeleider. Als naaste heb je vooraf toestemming nodig van de cliënt.

Ik heb geen contactgegevens