Nieuws

Snellere en kortere zorg voor een grotere groep

Binnen het werkveld van GGZ Delfland verandert er veel. Het stelt ons voor nieuwe uitdagingen. Maar het geeft ons ook nieuwe mogelijkheden en biedt andere perspectieven. Daarom spelen we erop in en passen we ons aan.

De wereld verandert in rap tempo, denk bijvoorbeeld aan de toenemende vraag naar geestelijke gezondheidszorg, de veranderde rol van de cliënt en het andere perspectief op gezondheid dat nu veel meer gaat over kwaliteit van leven. Medewerkers van GGZ Delfland hebben met elkaar het antwoord bedacht op deze ontwikkelingen en verwoord in het nieuwe beleid voor 2019 tot en met 2021: Dichterbij: de toekomst.

 

De beste zorg

Het nieuwe meerjarenbeleid vertelt wat GGZ Delfland de komende jaren gaat doen om in de toekomst de beste zorg te blijven leveren. Dan hebben we het over zorg die past bij de wensen en behoeften van onze cliënten. Samen met onze cliënten, en hun naasten, werken we aan het hervinden van regie.

 

Aantrekkelijke werkgever

De komende jaren gaan we de zorg nog beter organiseren: op de juiste plek, op het juiste moment en door de juiste persoon uitgevoerd. We gaan nog intensiever samenwerken in de keten, samen delen we onze kennis. En we passen informatie- en communicatietechnologie maximaal toe in het zorgproces. Op die manier willen we naar snellere en kortere zorg toe voor een grotere groep cliënten, van hetzelfde kwaliteitsniveau en het liefst beter. Een voor medewerkers en nieuwe collega’s denken we zo een aantrekkelijke werkgever te zijn en blijven.

 

Meer weten?

Ik wil werken bij GGZ Delfland

We hebben veel mogelijkheden.

Naar vacatures Naar vrijwilligerswerk

Eerst kennismaken?

Solliciteren naar een nieuwe baan is best een grote stap. Daarom kun je eerst een dagdeel met ons meelopen. Zo ervaar je of het werken bij GGZ Delfland bij je past. Heb je interesse? Neem contact op met Sophie de Jong.

Maak een afspraak