Werken bij

Bij GGZ Delfland, Doel Delfland en Grip Delfland kun jij het verschil maken. We zetten ons in om de allerbeste zorg te bieden aan onze cliënten. Bij dat bieden van die zorg is jouw persoonlijke visie welkom.  Zelfstandigheid en verantwoordelijkheid vinden we belangrijke eigenschappen. Om te zorgen dat onze zorg altijd het neusje van de zalm blijft, investeren we in de ontwikkeling van onze medewerkers en in onderzoek. Zo bereiken we de allerbeste resultaten, zowel als organisatie als op persoonlijk vlak.

Persoonlijke zorg dichtbij, dat is het motto van GGZ Delfland, Doel Delfland en Grip Delfland. Wij helpen onze cliënten de regie in hun leven te hervinden. Niet door ze voor te schrijven wat ze moeten doen, maar door samen met hen aan de slag te gaan. Regie overhandigen wij ze al tijdens de behandeling en dat werkt prettig. Ook de samenwerking met collega’s is persoonlijk en dichtbij. GGZ Delfland is een relatief kleine organisatie, dus het contact is persoonlijk en de lijnen in de multidisciplinaire teams zijn kort. Daarbij is het een platte organisatie: elke functie draagt bij aan de doelstelling van de organisatie en wordt als zodanig gewaardeerd. Onderzoeken onder personeel onderschrijven dit. Medewerkers voelen zich gewaardeerd en zouden de organisatie aan vrienden en familie aanbevelen.

Persoonlijke zorg dichtbij

Eigenaarschap

Bij GGZ Delfland krijgen medewerkers veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid om onze zorg toegankelijk en optimaal te maken. We bieden de vrijheid om een visie op de best mogelijke zorg uit te voeren, ook als die visie verder reikt dan de eigen functie. Initiatieven om de zorg en de organisatie te verbeteren worden gewaardeerd en boeken regelmatig resultaat.
Medewerkers-GGZ-Delfland.jpg

Mogelijkheden tot opleiden

Omdat we voortdurend bezig zijn om onze zorg te verbeteren, investeren we graag in de ontwikkeling van onze medewerkers. Ons leerhuis biedt verschillende cursussen, e-learning en opleidingen. Voor het doen van promotie onderzoeken bieden wij alle faciliteiten. GGZ Delfland is een opleidingsziekenhuis waar diverse loopbaanpaden mogelijk zijn. We hebben vaste opleidingsplekken voor gezondheidszorg psychologen, klinisch psychologen en psychiaters. Daarnaast bieden we ook opleidingsplekken voor mbo en hbo verpleegkundigen en verpleegkundig specialisten. Instromen naar een vaste functie is na zo’n opleiding bijna standaard, vrijwel iedereen die bij ons een opleiding volgt, treedt in dienst.

Aandacht voor de werkplek

Er wordt veel geïnvesteerd in het vastgoed van GGZ Delfland en daarmee in een prettige werkomgeving. Bij elke werkplek wordt goed nagedacht over het gebruik, of het nu een kantoor of een behandelruimte is. De locatie aan de St. Jorisweg in Delft is inmiddels volledig gerenoveerd. De Stadhouder in Schiedam en andere locaties staan op de planning om in dezelfde stijl aangepakt te worden. Hoofdlocatie Delft kenmerkt zich door een prachtig terrein, omringd door een weelderig park waar zich ook een klein museum, een kas en een kleine boerderij bevindt. Bezoekers worden regelmatig verrast door een ontmoeting met huiskat Joris.

Cliënttevredenheid

Gastvrijheid hebben wij hoog in het vaandel. Onze medewerkers bedenken voortdurend hoe we de cliënt het best kunnen bedienen. Dat kan zich uiten in eenvoudige zaken zoals nieuwe tijdschriften in de wachtruimtes en het regelmatig vervangen van het speelgoed op de kinderafdelingen. We optimaliseren bijvoorbeeld de behandelkamers, zorgen voor gezellige gemeenschappelijke ruimtes en bieden een heldere informatievoorziening op onze gebruiksvriendelijke website. Maar we zijn vooral vriendelijk en meedenkend naar onze cliënten.

We zijn gastvrij en betrokken

Vrouw-op-de-trap-GGZ-Delfland.jpg
Ik heb nu hulp nodig!