Werken bij

We zoeken medewerkers om voor te zorgen, zodat je als medewerker kan doen waar je goed in bent en enthousiast van wordt: zorgen voor mensen.

Dag in dag uit zorg dragen voor anderen. Altijd gedreven, loyaal, betrokken en geduldig. Dat houd je alleen vol als je zelf lekker in je vel zit.

Bij GGZ Delfland willen we altijd de beste zorg geven. En daarom zorgen we goed voor onze medewerkers. Staan we open voor ideeën, behoeftes en initiatieven.

Want je kunt pas voor een ander zorgen, als er ook voor jou wordt gezorgd. Wie zorgt er eigenlijk voor jou?

Wie zorgt er eigenlijk voor jou?

Arbeidsvoorwaarden

We hebben arbeidsvoorwaarden die voor je zorgen:

 • De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-GGZ
 • Voor een aantal functies bieden wij direct een vaste aanstelling
 • Werken in een multidisciplinair team met gekwalificeerde collega’s
 • Oog voor jouw persoonlijke profiel, voor jouw wensen, behoeften en ambities. Switchen van locatie, specialiseren of juist generalistisch blijven? Het is bespreekbaar
 • Eigen regie, binnen de grenzen van onze zorgprogramma’s en protocollen heb je de vrijheid de zorg in te vullen zoals jij denkt dat goed is
 • Zeggenschap, je kunt bijdragen aan ons zorgbeleid, onze zorgprogramma’s en protocollen • Heb je een goed idee, initiatief of behoefte dan staan we daar voor open
 • Veel mogelijkheden voor opleiding en ontwikkeling. Daarbij begeleiden we je goed
 • We zijn een lerende organisatie. Collega’s spreken elkaar aan op kwaliteit en aanpak
 • Oog voor jou als mens. Bij GGZ Delfland werk je hard. Daar hebben we aandacht voor en dat geven wij waardering
 • Thuiswerken wordt steeds meer een optie door bijvoorbeeld beeldbellen en e-health
 • Een informele en collegiale werksfeer

De werkplek GGZ Delfland

We zijn al aardig oud. Onze geschiedenis gaat terug tot 1394. Anno nu helpen we kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen met psychische problemen de regie over hun leven te hervinden. Hun wensen en behoeften zijn daarbij uitgangspunt. Samen kijken we wat de beste behandeling is.

Ons zorgaanbod is breed, we leveren basis tot zeer specialistische zorg. Dit doen we zowel ambulant als in klinieken. En we bieden individuele begeleiding.

Anders dan onze naam doet vermoeden, zitten wij op diverse locaties verspreid in de regio’s Haaglanden en Rijnmond. We investeren veel in ons vastgoed, en daarmee in een prettige werkomgeving.

We zijn financieel gezond, en hebben onze bedrijfsvoering en zorgkwaliteit op orde. Dat geeft jou alle ruimte om te doen waar je goed in bent: zorgen voor cliënten. Omdat we met circa 1100 relatief klein zijn, zijn de lijnen bovendien kort en is er ruimte voor zeggenschap en eigen regie.


We richten ons op de toekomst. Voor veranderingen in de wereld om ons heen zoeken wij een passend antwoord. Innovatie hoort daar ook bij.

infographic-werkgebied-2017.png#asset:1182

Persoonlijk profiel

We hebben aandacht voor jouw persoonlijke profiel. Niet iedere medewerker is immers overal even goed in of vindt alles even leuk. Iedereen heeft zijn eigen voorkeuren en interesses. De een wil zich bijvoorbeeld specialiseren in de behandeling van een specifieke stoornis of therapie. Iemand anders is weer heel graag generalistisch bezig. Het is beide mogelijk bij GGZ Delfland.

Naast het reguliere personeelsbeleid kijken we ook altijd hoe we op maat werknemers tegemoet kunnen komen. Ieder team is immers verschillend, evenals iedere individuele werknemer: een jonge vader heeft andere behoeftes dan iemand die over vijf jaar misschien met pensioen gaat. Wij willen hier zoveel mogelijk op maat op inspelen: flexibel werken, de mogelijkheid om thuis zaken af te maken, of zelf je onderwijs inrichten zijn hier belangrijke onderdelen van. Zo krijg je als medewerker de mentale vrijheid om je werk goed en met passie te kunnen doen.

Oog voor jouw wensen, behoeften en ambities

Opleidingen

Investeren in talentontwikkeling en vakmanschap is voor ons van levensbelang. GGZ Delfland is dan ook een opleidingsinstelling. We hebben vaste opleidingsplekken voor gezondheidszorg psychologen, klinisch psychologen en psychiaters. Daarnaast bieden we ook opleidingsplekken voor mbo en hbo verpleegkundigen en verpleegkundig specialisten. Vrijwel iedereen die bij ons een opleiding volgt, treedt in dienst. Naast opleidingen bieden we bij- en nascholing, en diverse mogelijkheden voor onderzoek.

Vacatures

Ben je nieuwsgierig geworden? Dan kun je solliciteren. Voor psychiaters, gz- en klinisch psychologen, verpleegkundig specialisten, sociaal psychiatrisch en hbo-verpleegkundigen is de kans groot dat we een leuke, aantrekkelijke functie hebben. Maar ook als je een andere achtergrond hebt, zijn er meerdere mogelijkheden. Kijk daarvoor in onze vacatures.

Wil je meer weten, eerst eens een keer komen kijken of meelopen, dan kun je contact opnemen met onze recruiter Sophie Poulina. Sophie is bereikbaar op 06 13 89 76 01 en via werving@ggz-delfland.nl.
Vrouw-op-de-trap-GGZ-Delfland.jpg
Ik heb nu hulp nodig!