Verbeteren van vitaliteit en stressbestendigheid

Druk, druk, druk (werk en stress)

Veel mensen klagen over tijdgebrek, hoe druk ze het hebben, hoe ze onder spanning staan en hoe moe ze zijn. Als we maar meer tijd zouden hebben, zou het veel beter gaan. Dan zouden we ook nog eens tot rust kunnen komen en ons minder gestrest voelen. Maar, is dat zo?

De training

Deze training gaat over de druk die wordt ervaren en de stress die daaruit voortkomt. In de training gaan we aan de slag met vitaliteit en stressbestendigheid.Wat kun je zelf doen om dat te verbeteren?

Tijdens de training wordt gebruik gemaakt van het boek Druk, druk, druk van Carri Petri en Jolanda Bouman. Dit boek dien je zelf aan te schaffen en kost €19,95 bij Bol.com:https://www.bol.com/nl/f/druk-druk-druk/30083847/

Aanmelden of meer weten?

Aan de preventietrainingen zijn geen kosten verbonden. Ook is er geen verwijzing nodig van de huisarts of het wijkteam. Wil je informatie over een training of wil je weten welke trainingen binnenkort worden gegeven, neem dan contact op met het team preventie van Doel Delfland, telefoon 015 260 74 47 of stuur een e-mail naar doelpreventie@ggz-delfland.nl.