Workshops voor mantelzorgers

Als mantelzorger zorg je intensief voor een ander. Dat is dankbaar werk, maar niet altijd makkelijk. Je levert vaak in op eigen activiteiten, vrienden en de zorg voor jezelf. Tegelijk heb je te kampen met heftige emoties want je naaste is ziek. En misschien twijfel je of je het allemaal wel goed doet. Mantelzorgers verdienen goede uitleg over bijvoorbeeld de rol als mantelzorger, de ziekte waar je mee te maken hebt en ondersteuning zodat je jezelf niet voorbij loopt.

We bieden daarom diverse workshops aan, waarin je leert om te gaan met bepaalde psychische stoornissen, met eigen gevoelens van overbezorgdheid, schuld of machteloosheid, waarin je grenzen leert stellen, voor jezelf op leert komen en tussen alle zorg door ook leert ontspannen en plezier te maken.

Bekijk hier het actuele aanbod van workshops voor mantelzorgers

Naast de workshops voor mantelzorgers bieden we ook trainingen aan intermediairs: (semi)professionals die in contact staan met mantelzorgers. Dit zijn trainingen op maat en op afspraak.

Voor informatie en met vragen over de workshops voor mantelzorgers en trainingen voor intermediairs kun je contact opnemen met het team Preventie van Doel Delfland, telefoon
015 260 74 47, e-mail doelpreventie@ggz-delfland.nl.