Meer focussen op de positieve dingen in je leven

Dankbaarheid

Wil jij je meer focussen op de positieve dingen in je leven? Dit is een hands-on module die je leert dankbaarheidsmomenten te herkennen en in je routine in te bouwen.

Zie jij vooral de dingen die mis gaan in je leven? En zou je wel eens wat meer willen focussen op de positieve kanten? Deze module helpt je om de dankbaarheidsmomenten in je leven te herkennen en te vermeerderen.

Wacht! Twijfel je nog omdat je denkt dat dankbaarheid zweverig is? Deze module geeft een overzicht van al het wetenschappelijk bewijs dat laat zien dat dankbaarheid echt werkt.

Voor wie?

'Dankbaarheid' is een online training voor iedereen die baat kan hebben bij een verbetering in de gemoedstoestand.

Wat is de inhoud van 'Dankbaarheid'?

De training bestaat uit 2 onderdelen:

  • Hoe bedenk je waar je dankbaar voor bent?
  • Hoe zorg je dat je 'dankbaar zijn' in je routine verwerkt? Wat heb je eraan? Hoe werkt het? In de module komt daarna een aantal korte opdrachten aan bod waarmee je dankbaarheidsmomenten beter kunt leren herkennen.

Aan de slag

Om zelfstandig een online training te kunnen volgen heb je een profiel nodig. Daarmee kun je je vorderingen binnen de online training bijhouden en opslaan. Wij doen verder niets met je gegevens. Mocht je niet je echte gegevens willen invoeren, dan kun je een fictieve naam opgeven en eventueel ook een apart e-mailadres aanmaken voor deze website. Heb je al een profiel, dan kun je inloggen en direct aan de slag.

Profiel aanmaken

Direct inloggen

Liever een training met begeleiding?

We bieden ook online trainingen aan waarbij je op afstand door een professional wordt begeleid.

Bekijk het aanbod online trainingen met begeleiding