Zelfhulp met begeleiding

Online trainingen

Naast de online trainingen die je anoniem en onbegeleid kunt volgen, bieden we ook online trainingen aan waarbij je op afstand door een professional wordt begeleid. Je kunt hierbij kiezen uit:

 • Beter slapen

  Ieder mens heeft slaap nodig om tot rust te komen en te herstellen. Maar goed slapen gaat niet voor iedereen vanzelf. Leer beter slapen door je slaapproblemen te verminderen.

  Lees meer
 • Burn-out

  Stress hoort bij het leven. Maar, als stress lang aanhoudt en er niet voldoende ruimte wordt genomen, ontstaan er klachten. Uiteindelijk kan het leiden tot een burn-out. Leer hoe stress bij jou werkt en hoe je jouw stress kunt verminderen.

  Lees meer
 • Minder piekeren

  Wil je minder piekeren? Aan het einde van de training heb je praktische vaardigheden ontwikkeld om het piekeren te verminderen.

  Lees meer
 • Mindfulness

  Pieker je veel en heb je last van stress en lichamelijke klachten? Dan kan deze online training je helpen. Je leert er meer mindful in het leven te staan.

  Lees meer
 • Oefenen met ontspannen

  Wanneer het je moeilijk lukt om te ontspannen, kun je hier last van krijgen. In deze training leer je je bewust te zijn van spanning en deze spanning los te laten.

  Lees meer
 • Positief denken

  Wil je minder last hebben van negatieve gedachten en positiever leren denken? Dan past deze online training bij jou. Aan het einde van de training heb je praktische handvatten om beter om te gaan met negatieve gedachten en gevoelens.

  Lees meer

Aan de slag

Kies je voor een online training met begeleiding van een professional op afstand? Meld je dan aan door je naam, contactgegevens en voorkeur voor de training naar ons te mailen. De trainer neemt contact met je op voor een intake en begeleidt je op afstand bij de training. Uiteraard kun je meerdere trainingen tegelijkertijd volgen.

Aanmelden voor de training

Liever een training zelfstandig volgen?

We bieden ook online trainingen die je onbegeleid en anoniem kunt volgen.

Bekijk ons aanbod online trainingen zonder begeleiding