Zelfhulp

Online trainingen

Als je graag zelf aan de slag wilt, dan kun je gebruik maken van onze online trainingen. Deze trainingen volg je in je eigen tempo en (eventueel) anoniem. Je kunt hierbij kiezen uit de volgende trainingen.

Jonger dan 18 klik dan hier

 • Blij alcoholvrij

  Krijg grip op je alcoholgebruik. Deze training behandelt de belangrijkste onderwerpen die relevant zijn bij alcoholproblemen.

  Lees meer
 • Dankbaarheid

  Wil jij je meer focussen op de positieve dingen in je leven? Dit is een hands-on module die je leert dankbaarheidsmomenten te herkennen en in je routine in te bouwen.

  Lees meer
 • Fluitend naar je werk

  Wil jij met minder stress aan het werk? Deze training besteedt aandacht aan de belangrijkste onderwerpen die een rol spelen bij werkstress en leert je vaardigheden om stressvolle situaties het hoofd te bieden.

  Lees meer
 • Gezonder leven

  In deze training ga je aan de slag met je motivatie om gezonder te leven. En als je er aan toe bent, kun je zelf kiezen: of beginnen met gezonder eten, of beginnen met meer bewegen.

  Lees meer
 • Meer bewegen

  Deze training helpt je om meer te gaan bewegen.

  Lees meer
 • Pak je somberheid aan

  Voel jij je regelmatig somber? Deze training geeft je praktische handvatten om beter om te gaan met gevoelens van somberheid.

  Lees meer
 • Verbeter je zelfbeeld

  Je zelfbeeld is erg belangrijk. Door een positief zelfbeeld voel je je goed over jezelf en ook zekerder van je zelf.

  Lees meer

Aan de slag

Om zelfstandig een online training te kunnen volgen heb je een profiel nodig. Daarmee kun je je vorderingen binnen de online training bijhouden en opslaan. Wij doen verder niets met je gegevens. Mocht je niet je echte gegevens willen invoeren, dan kun je een fictieve naam opgeven en eventueel ook een apart e-mailadres aanmaken voor deze website. Heb je al een profiel, dan kun je inloggen en direct aan de slag.

Profiel aanmaken

Direct inloggen

Liever een training met begeleiding?

We bieden ook online trainingen aan waarbij je op afstand door een professional wordt begeleid.

Bekijk het aanbod online trainingen met begeleiding