Met minder stress aan de slag

Fluitend naar je werk

Deze training besteedt aandacht aan de belangrijkste onderwerpen die een rol spelen bij werkstress. Denk aan negatieve denkpatronen, assertief gedrag en de balans tussen werk en privé.

In elke sessie krijg je informatie, kun je de oefeningen van voorbeeldcliënten lezen en ga je zelfstandig aan de slag met een of meerdere oefening(en).

Aan het einde van de training is je houding ten opzichte van werk en privé verbeterd en zijn de stressklachten afgenomen. Je hebt veranderingen aangebracht in je dagelijks leven en meer inzicht gekregen in gevoelens, gedachten en gedrag die een rol spelen bij het ontstaan van stress. Ook heb je verschillende vaardigheden aangeleerd om stressvolle situaties in de toekomst het hoofd te kunnen bieden.

Voor wie?

Deze online training is voor volwassenen die werkstress ervaren en kun je zelfstandig doorlopen.

Opzet

De training bestaat uit de onderdelen:

  • Welkom
  • Weg met de stress
  • Hoe ga ik om met stress?
  • Assertief de stress te lijf
  • Ontspannen aan het werk
  • Voortaan fluitend naar je werk

Aan de slag

Om zelfstandig een online training te kunnen volgen heb je een profiel nodig. Daarmee kun je je vorderingen binnen de online training bijhouden en opslaan. Wij doen verder niets met je gegevens. Mocht je niet je echte gegevens willen invoeren, dan kun je een fictieve naam opgeven en eventueel ook een apart e-mailadres aanmaken voor deze website. Heb je al een profiel, dan kun je inloggen en direct aan de slag.

Profiel aanmaken

Direct inloggen

Liever een training met begeleiding?

We bieden ook online trainingen aan waarbij je op afstand door een professional wordt begeleid.

Bekijk het aanbod online trainingen met begeleiding