De eerste stappen naar een meer positief zelfbeeld

Verbeter je zelfbeeld

Denk je ook wel eens 'Ben ik wel goed genoeg?' Deze training gaat over je zelfbeeld: hoe zie jij jezelf, hoe denk je over jezelf? Het gaat bijvoorbeeld om hoe jij denkt over je uiterlijk, je prestaties, je gedrag of over hoe populair je bent. Het heeft te maken met wat jij van jezelf vindt.

Je zelfbeeld is erg belangrijk. Door een positief zelfbeeld voel je je goed over jezelf en ook zekerder van je zelf. Het doel van de training is het verbeteren van je zelfbeeld.

Wat kun je verwachten?

De route naar een beter zelfbeeld start met het lezen van informatie over het ontstaan en de gevolgen van een negatief zelfbeeld en het bekijken van filmpjes van hulpverleners en ervaringsdeskundigen. Ook lees je wat een realistisch zelfbeeld en zelfcompassie inhouden. Vervolgens breng je je eigen zelfbeeld in kaart en bekijk waar je hij ontevreden over bent van een andere kant. Tot slot kun je oefenen met positief praten over jezelf.

Aan de slag

Om zelfstandig een online training te kunnen volgen heb je een profiel nodig. Daarmee kun je je vorderingen binnen de online training bijhouden en opslaan. Wij doen verder niets met je gegevens. Mocht je niet je echte gegevens willen invoeren, dan kun je een fictieve naam opgeven en eventueel ook een apart e-mailadres aanmaken voor deze website. Heb je al een profiel, dan kun je inloggen en direct aan de slag.

Profiel aanmaken

Direct inloggen

Liever een training met begeleiding?

We bieden ook online trainingen aan waarbij je op afstand door een professional wordt begeleid.

Bekijk het aanbod online trainingen met begeleiding