Recreatieve activiteiten

Het organiseren van je leven en het vinden van een zinvolle besteding van je dag, hoeft niet alleen gericht te zijn op werk of zelfstandig wonen. We hebben veel mogelijkheden die je helpen om actief te zijn. Hierbij kun je denken aan creatieve en muzikale activiteiten én sport. Samen met jou zoeken we naar een dagbesteding die helemaal bij je past.

Creatieve activiteiten

Door creatief bezig te zijn, leer je nieuwe vaardigheden en kom je in contact met de wereld om je heen. Daarnaast is het een goede oefening in het opbouwen van structuur en werken aan sociale vaardigheden. Je kunt bij ons onder begeleiding bezig zijn met textiel, tekenen en schilderen, keramiek en decoratie. Producten worden regelmatig verkocht of tentoongesteld in openbare ruimten. Muzikale optreden geef je vaak voor een breed publiek.

Sportactiviteiten

We verzorgen sportactiviteiten op verschillende niveaus en voor diverse doelgroepen in Delft en Schiedam. We hebben eigen sportaccommodaties en voor activiteiten als fitness of zwemmen, maken we gebruik van locaties in de buurt. De begeleiding gaat dan altijd mee.

Naast het reguliere aanbod doen er ook regelmatig teams mee met toernooien in de regio. Het gaat dan met name om de sporten badminton, volleybal, voetbal en tafeltennis.

Bekijk het sportprogramma in Delft

Bekijk het sportprogramma in Schiedam

 

Meer weten? Hoe wij je helpen

Ik ben nog geen cliënt bij Doel Delfland

Iedereen is welkom bij ons. Ook als je geen cliënt bent bij Doel Delfland. Je kunt dan gebruik maken van onze inlooplocaties. Onze inlooplocaties leveren een belangrijke bijdrage aan het voorkomen van eenzaamheid. Onze locaties zitten verspreid over de hele regio, zodat we voor iedereen goed bereikbaar zijn.

Inloopmogelijkheden

Ik ben een cliënt bij Doel Delfland

We hebben een uitgebreid aanbod aan dagbestedingsactiviteiten, in veel verschillende gemeenten. Ben je nieuwsgierig naar wat je kunt doen en waar je dat kunt doen? Alle actuele informatie vind je in de Doel Delfland activiteiten-app.

Doel Delfland activiteiten-app