Arbeidsmatig en recreatief

Activiteitenbegeleiding

Door psychische problemen of om andere redenen kan de stap naar betaald werk te groot zijn. Daardoor mis je misschien dagelijkse structuur en contact met anderen. Dan is het goed om te beginnen met een activiteit. Met dagactiviteiten breng je structuur aan in je dag, doe je vaardigheden op en word je sociaal sterker. Zo creëer je voor jezelf nieuwe kansen. 

Onze dagactiviteiten zijn toegankelijk voor cliënten van GGZ Delfland (specialistische ggz). Vraag je behandelaar naar de mogelijkheden. Ook met een Wmo-indicatie dagbesteding kun je bij ons terecht.

Arbeidsmatige en recreatieve activiteiten

Als je onder begeleiding kunt werken, bieden wij arbeidsmatige activiteiten. We bieden ook recreatieve activiteiten die je helpen om door middel van spel en ontspanning een zinvolle, prettige daginvulling te hebben. Alle dagactiviteiten worden begeleid.

 

Actueel aanbod

Ons volledige en actuele aanbod vind je in de Doel Delfland activiteiten-app. Deze is voor je mobiele telefoon gratis beschikbaar in de Google Play Store en de Apple App Store.

Bekijk de activiteiten-app

Meer weten?

Wmo-indicatie

Dagbesteding en individuele (woon)begeleiding worden betaald vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo). De gemeente kijkt of je hiervoor in aanmerking komt. Op de website van jouw gemeente vind je meer informatie.

Contactgegevens gemeente

Nog geen Wmo-indicatie?

Wij kunnen je helpen bij het aanvragen van een Wmo-indicatie.

Lees hoe wij je helpen

Verhalen van cliënten

Ervaringsverhalen