E-health (online behandeling)

E-health staat voor elektronische gezondheid. Je hoeft voor hulp namelijk niet altijd naar ons toe te komen, soms kunnen we je ook helpen via de computer, je laptop of een tablet. Dat is niet zomaar een behandeling, jouw behandelaar zorgt dat het precies de behandeling is die jij nodig hebt. Het voordeel: je kunt je behandeling thuis krijgen, op een moment dat het jou goed uitkomt.

Hoe werkt het?

Op de website van GGZ Delfland log je in met jouw naam en wachtwoord. Elke week krijg je een module toegestuurd met daarin opdrachten en oefeningen. Die maak je, stuur je naar je behandelaar en die vertelt jou hoe je het hebt gedaan. Tussendoor kun je ook berichtjes sturen en een dagboek bijhouden. Soms heb je contact door middel van een videogesprek. Je maakt ook nog afspraken met je behandelaar, want het is natuurlijk fijn om elkaar af en toe in het echt te zien.

Waar we kunnen helpen

Stoornissen

Dit artikel is gekoppeld aan een aantal aandoeningen. We hebben informatie over deze aandoeningen voor je op een rij gezet en geven uitleg over de behandelmogelijkheden.

Meer weten?

Ik ben nog geen cliënt bij GGZ Delfland jeugd

We helpen je graag.

Naar Hoe wij je helpen Naar Hulp en ondersteuning

Ik ben cliënt bij GGZ Delfland jeugd

Neem als je vragen hebt rechtstreeks contact op met je behandelaar of begeleider.

Ik heb geen contactgegevens