Vaardigheid in wonen, werken en gezond leven

Ondersteunende begeleiding

De ondersteunende begeleiding richt zich op het aanleren of verstevigen van vaardigheden op het gebied van wonen, werken en gezond leven. We helpen bij de dagelijkse gang van zaken, bij het aanbrengen van structuur en het krijgen van vaardigheden die je nodig hebt in je dagelijks leven.

Hoe werkt ondersteunende begeleiding?

Je krijgt hulp bij praktische alledaagse zaken als het huishouden, het regelen van geld- en bankzaken, het invullen van belangrijke formulieren en bij een gezonde en hygiënische leefstijl. We leren je bijvoorbeeld koken en bedenken samen met jou welke vormen van sport of beweging je zou kunnen doen. We helpen je ook met je sociale leven, omdat een psychische aandoening er soms voor kan zorgen dat het contact met familie en vrienden is verminderd.

Waar we kunnen helpen

Stoornissen

Een behandeling is niet standaard, maar hangt af van jouw stoornis, en jouw wensen en behoeften. Deze behandeling bieden we aan bij de volgende stoornissen:

Meer weten?

Ik ben nog geen cliënt bij GGZ Delfland

We helpen je graag.

Naar Hoe wij je helpen Naar Hulp & ondersteuning

Ik ben een cliënt bij GGZ Delfland

Neem rechtstreeks contact op met je behandelaar of begeleider. Als naaste heb je vooraf toestemming nodig van de cliënt.

Ik heb geen contactgegevens