Contact

We vinden het belangrijk om je vragen zo goed mogelijk te beantwoorden. Heb je het antwoord op je vraag niet kunnen vinden op onze website, neem dan contact met ons op.

Afspraak afzeggen/verplaatsen

Als je een afspraak voor een behandeling moet afzeggen of wilt verplaatsen, horen we dit graag zo snel mogelijk. Je kunt daarvoor telefonisch contact opnemen met de locatie waar je in behandeling bent. Hier vind je de telefoonnummers van onze locaties. Let op dat je dit uiterlijk 24 uur voor aanvang van je afspraak doet, anders brengen wij € 50 bij je in rekening.

Met spoed hulp nodig

Heb jij of iemand anders met spoed hulp nodig? Neem dan contact op met je huisarts of met de huisartsenpost in je woonplaats of gemeente. De verwijzer kan dan contact opnemen met de spoedeisende hulp van GGZ Delfland.

Contact en vragen

Heb je een vraag of wil je informatie? Je kunt ons 24 uur per dag bereiken op ons algemene nummer 015-260 76 07. Heb je een vraag over je behandeling, dan kun je tijdens kantooruren contact opnemen met de locatie waar je wordt behandeld.

Onze locaties

Ons werkgebied reikt van Den Haag tot en met Goeree-Overflakkee en een groot deel van de Zuid-Hollandse Eilanden. Hier hebben wij verschillende (poli)klinieken en locaties voor dagbesteding. Kijk in het locatieoverzicht voor de dichtstbijzijnde locatie bij jou in de buurt. Ons postadres is: postbus 5016, 2600 GA Delft.

Voor verwijzers

Lees hier alles over de contactmogelijkheden voor verwijzers.

Voor media

Journalisten kunnen hun vragen stellen via communicatie@ggz-delfland.nl of tijdens kantooruren via telefoonnummer 015-260 75 76. Om de privacy van onze cliënten te beschermen, hebben we een aantal spelregels:
  • Wij geven geen gegevens vrij over personen die (mogelijk) bij ons in zorg zijn.
  • Zonder toestemming van de afdeling communicatie van GGZ Delfland is het niet toegestaan interviews, tv- of radio-opnames of foto’s te maken op onze locaties, van onze cliënten en medewerkers.
  • Zonder toestemming van een cliënt - of zijn of haar wettelijke vertegenwoordiger – is het niet toegestaan foto’s of opnames te publiceren waarop de cliënt herkenbaar in beeld is en een cliënt met naam en toenaam te noemen in een publicatie.
Ik heb nu hulp nodig!